Gerçekten çok güzeldi.Çok eğlendik.İnş. en yakın zamanda yine toplanırız.Bu arada bana yardımcı olanve ilgilenen herkese çok teşekkürler ederim.
Her şey çok güzeldi arkadaşlar ,muhabettinize doyum olmadı valla ,ilk defa aranızda olmama rağmen hiç yabancılık çekmedim, samimiyetinizden dolayı çok teşekkür ederim inşallah başka gezilerde de görüşmek üzere hepiniz sağolun kazasız belasız sağlıklı günler dileğiyle
Birtek ben olamadım yaaaa.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
güzel ve doyurucu bir sabahtı... (pardon öğlendi)
valla eski dostları özlemişim,eksiğimiz vardı ama olsun... önemli olan,gönüllerin bir olması...
bunu saymıyorum ve tekrarını talep ediyorum....
karaşahin; bende seni tanıdığım için çok mutlu oldum.
osbourne!!!!!
kardeş gözlerim seni aradı ama yoktun,kısmet başka sefere... en azından tanışmış olurduk... benim dükkana gelmedin!!! kahvaltıya hiiiiiç gelmedin!!!! ayıp ama
darkeagle!!!!!!
seninle tanıştığım için dahada çok mutlu oldum,motoruna bayıldım... bir gün mutlaka mekanımada bekliyorum,ayrıca bende maltepe'de süreyyaplajı'nda oturuyorum....
görüşmek üzere...
fotoğraflarda çıkmayan arkadaşlar üzülmeyin bendeki fotolarda herkes var
birazdan atıcam
osbourne yoktuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:48 PM ----------
kulağımda küpe olarak duruyor...
zaten ilk o modeli düşünmüştüm.... danışacağım şeyler mutlaka olacak gibi...
şşş 100 küsür kg. lık osbourne gerçeğini nasıl görmezden gelebilirsiniz aloo gerçi dünden kalmaydım birazcık muhabbetlere tam dahil olamadım
o muz fotosunda yer almadık diye hemen dışladınız değilmi? sizin türünüzden değilim diye ayberk efendi
çok fena bi yerden hatırladın be Cem :D
Aç insanın hali bi başka oluyo tabi Masa harika görünüyo bu arada ve herkesin keyfi yüzüne yansımış,kim kimdir bilmiyorum ama herkes eğlenmiş.Hele muz faslında Arada daha romantikler var,birbirine muz ve karpuz yedirenler
Daim olsun.
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
badi caddebostana gelseydin neden bahsettiğimi çok iyi anlardın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:07 PM ----------
cocacola zero diyorum herşey mümkün diyorum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------
nasıl yani...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
ordaydı ben gördüm osbourne nü )
şahidim yani
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)