[istanbul-mt] yaza merhaba buluşması sabah kahvaltısı fotoları
-
08 Haziran 2009, 14:44
B-A-N-U adlı üyeden alıntı
Yuuuhhh diyorum başka birşey demiyorum Kadir... ( Emineeeeeeeee.... )
Şaka canım şaka sen bakma bunlara...
o mevzu geçti beeee geriden gelmesene..!
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
B-A-N-U, darkeagle, begüm, ERYİLMAZ+, OGLUMVE BEN+, yeşiLLi+, karasahin+, hell24+, canercamalan+, Orko_ye, Timuçin34, avkan65, CERRAHI+, hanedan12+, kemalcolak34
Bu kadar kişiye bir Begüm mü cevap verecek hayretsiniz arkadaşlar ya aaaa....
:cherry: :cherry: :cherry:
-
begüm adlı üyeden alıntı
aynen sıkıldım kime ne için açıklama yapmak durumunda bırakıldığımı bilmiyorum ki böyle bir zorunluluğumda yok ben sadece fotolar için teşekkür etmek istedim.
sıkıldım 1 saatte bu kadar mesaj rekora gidiyorsun hadiiyisin 100 mesajda hediye var unutma
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
08 Haziran 2009, 14:45
Yuuuhhh diyorum başka birşey demiyorum Kadir... ( Emineeeeeeeee.... )
Şaka canım şaka sen bakma bunlara...
(= teşekkürler
-
-
KyCd adlı üyeden alıntı
o mevzu geçti beeee geriden gelmesene..!
Ne geçti be iki mesaj yukarda duruyor sen gözlük numaraların için bir ara doktora tekrardan git bir canım...
-
begüm adlı üyeden alıntı
ben sadece dağıtımda gorev alıorum ..
ama bunu coke ile gorusebılırsınzı sanırım
ya begüm şimdi tanımadığımız etmediğimiz adamlarla muhatap etme bizi.. biz sana sölüyoruz sen verdin bize colayı.. biz seni tanırız..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
08 Haziran 2009, 14:46
Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
yeşiLLi, karasahin, KyCd+, begüm, B-A-N-U+, hell24+, canercamalan+, OGLUMVE BEN+, Akileos+, ERYİLMAZ, Orko_ye, Timuçin34, avkan65, CERRAHI, hanedan12+, kemalcolak34
Ben hiç bi konu altında bu kadar çok üyeyi bi arada görmedim dağılın len... tükkanı boş bıraktınız
[COLOR="RoyalBlue"][B]Herşey buraya kadarmış...[/B][/COLOR]
-
08 Haziran 2009, 14:46
Konuyu Toplam 20 Üye okuyor. (18 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
B-A-N-U, tasarslan, darkeagle, karasahin+, OGLUMVE BEN+, ERYİLMAZ+, begüm, Akileos+, KyCd+, hell24+, Orko_ye, yeşiLLi+, canercamalan+, Timuçin34, avkan65, CERRAHI+, hanedan12+, kemalcolak34
Bu ne artış ya hayırdır inşallah...
-
08 Haziran 2009, 14:47
begüm adlı üyeden alıntı
aynen sıkıldım kime ne için açıklama yapmak durumunda bırakıldığımı bilmiyorum ki böyle bir zorunluluğumda yok ben sadece fotolar için teşekkür etmek istedim.
bizim ekip fırlama dolu ve paso biribirini işletir fayk olma ihtimaline karşı soru sorduk sana başka bir amaç yok esmer arkadaşı da aradım doğruladı ama isimde sıkıntı var ismin begüm değil doğrumu...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
begüm adlı üyeden alıntı
Ya kızları sıkıştırmayın beeee Ben sizden sonra tekrar akşam 7 de gittim doğum günü muhabbetine adresi ben verdim fotolarına baksınlar diye
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
-
KyCd adlı üyeden alıntı
ya begüm şimdi tanımadığımız etmediğimiz adamlarla muhatap etme bizi.. biz sana sölüyoruz sen verdin bize colayı.. biz seni tanırız..
(= ozaman dükkan sizin koli koli yollarız depodan
-
08 Haziran 2009, 14:48
yeşiLLi adlı üyeden alıntı
Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (16 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
yeşiLLi, karasahin, KyCd+, begüm, B-A-N-U+, hell24+, canercamalan+, OGLUMVE BEN+, Akileos+, ERYİLMAZ, Orko_ye, Timuçin34, avkan65, CERRAHI, hanedan12+, kemalcolak34
Ben hiç bi konu altında bu kadar çok üyeyi bi arada görmedim dağılın len... tükkanı boş bıraktınız
Bu ne artış ya hayırdır inşallah...
dikkatli olun derim... nası kaçırdınız...
-
hell24 adlı üyeden alıntı
bizim ekip fırlama dolu ve paso biribirini işletir fayk olma ihtimaline karşı soru sorduk sana başka bir amaç yok esmer arkadaşı da aradım doğruladı ama isimde sıkıntı var ismin begüm değil doğrumu...
esmer dediğin?
ordakı 3 kızda benım cok samımı arkadasım
-
-
08 Haziran 2009, 14:49
Begümcüğüm kusura bakma demiştim zaten internette insanlara güven olmuyor...
Grubun içinde olsaydın senin yerinde başkası olsaydı sende inanmazdın
[COLOR="RoyalBlue"][B]Herşey buraya kadarmış...[/B][/COLOR]
-
ERYİLMAZ adlı üyeden alıntı
canım benim bizim dükkan topiğine bakarsın oraya yazıyoruz zaten özlettin yani
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
begüm adlı üyeden alıntı
(= ozaman dükkan sizin koli koli yollarız depodan
valla geri çevirmek olmaz madem bu kadar ısrar ettiniz..
-
begüm adlı üyeden alıntı
esmer dediğin?
ordakı 3 kızda benım cok samımı arkadasım
sağdan ikinci olan...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
08 Haziran 2009, 14:50
yeşiLLi adlı üyeden alıntı
Begümcüğüm kusura bakma demiştim zaten internette insanlara güven olmuyor...
Grubun içinde olsaydın senin yerinde başkası olsaydı sende inanmazdın
anlayışla karşılıyorum (=
elim klavyeye yapıştı heryerden bı soru (=
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler