I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
süper çağırmışsın....
http://www.motosiklet.net/forum/konu...dresi-812.html
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
ohh gine kopmuş millet
DRİFT RELİGİON
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
ya bişe dicem... Bende promotörlük yaptım büyük firmalarla çalıştım... bütüngün farklı farklı insanlarla karşılaşıp konuşuyorsunuz...
Madem bizi hatırladınız geldiniz sitemize kayıt oldunuz... Size bizim grubun sorduğu 3 soru vardı Zero ve ambalajı hakkında bu soruları yazabilirmisiniz...
İnternette insanlara inanmak biraz zor oluyor... kusura bakmayın
[COLOR="RoyalBlue"][B]Herşey buraya kadarmış...[/B][/COLOR]
sizin ajansın adı ne?
[COLOR="RoyalBlue"][B]Herşey buraya kadarmış...[/B][/COLOR]
bir kaç arkadaş olarak size cola verdiğimiz için kime soru sordunuz bilmiyorum ama anlatmamı istiosanız agacın altında oturuyordunuz kalabalık bır gruptunuz bizim kamyonun hemen yakınındaki ağaçtaydınız hatta toplu olarak fotografımız cekildi..zaten fotolarda bende varım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 PM ----------
mapp ajans
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)