Kardeşlerimiz kendilerine güzelliği en kısa zamanda yaparlar herhalde TAYFUN.WERTCVB İNŞALLAH SANADA 1200 NASİP OLUR. Tabiki yaşasın enduro.
Kardeşlerimiz kendilerine güzelliği en kısa zamanda yaparlar herhalde TAYFUN.WERTCVB İNŞALLAH SANADA 1200 NASİP OLUR. Tabiki yaşasın enduro.
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
bir abimizde tam bir efsane olan tek silindirli 1914 model yanında sepet arabasıda olan gestapo dönemine ait Be eM We satılık.alana nazi kaskınıda hediye ediyormuş istiyorsan hemen irtibata geçelim
ne dersin muzafferim senden cevap bekleyeceğim, maksat kaçırmayalım motoru
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Bakmayın siz Muzaffer'e; o yolları 600F ile hoplaya zıplaya gitmişti. BMW şart değil yani
Vallahi yediklerimiz değilde gördüklerimiz doyuruyor, bir huzur dolu yerlerki sormayın
800GS'e aşık olmamak elde değil (Maşallah), Allah herkese gönlündekini nasip etsin.
En güzelini yapmışsınız Zafer. Yolunuz açık olsun dostum. Tanıdıklara selamlar.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Adanaya F800 GS düşmüş =(
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
bende bir bmwci olarak guzel gezi olmuş bmw nın yerı başka
bence ihtiyacı yok gibi asıl benim ihtiyacım var abi.öğrenciyim okulun bitmesine 1 yıl kaldı tabi uzatmadan bitirirsem sonra askerlik falan inşallah soğumadan moto dan bir moto alabilirsem şükredecem..elimde 2 kuruş para birikti skyteam st 200 almaya karar verdim peder okulun var diyor motosikletin varken sen hayatta bitiremen okulu diyor hadi onu geçtim motoyu alsam koyacak adam gibi bir yerim yok benim durum anlicaaan bombok.yoksa şartlar iyi olsa ADANA MT ye katılmaya bugünden razıyımda işte benim durumumda bu gülen mi ağlanmı yoksa kafasına mı sıkar insan.benim yapacağım okulu ve ardından askerliktensonra orada adana da yaşama bi yerden başlayıp taksitlen bi motosiklet almak...hepinize selamlar saygılar.benim durum bu bence herşeyinizin kıymetini bilin bazılarının eline geçmiyor şekil 1A ben..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)