tek kelime ile harika emeği geçenlere teşekkürler
@by_star
yakaladım seni hani geçen seneki yalova etkinliklerinden sonra dönerken arabalı vapurda beni çekmiş olduğun resimler ??? hala bekliyorum valla onları
tek kelime ile harika emeği geçenlere teşekkürler
@by_star
yakaladım seni hani geçen seneki yalova etkinliklerinden sonra dönerken arabalı vapurda beni çekmiş olduğun resimler ??? hala bekliyorum valla onları
Aykan karıştırdın sanırım dostum ben değilim o yaa.Ümit ben memnun oldum bu arada arkadaşım.
İyi birisiyim ama en iyisi ben değilim :cherry:
[QUOTE=_cns_monero_;1604882][B][CENTER]Lüleburgaz Motosiklet Kulübü olarak bu yıl ilk kez sezon açma ve Trakyalı motosikletçilerle tanışma buluşması organize ettik. Etrafta çok sayıda başka etkinliklerin olmasına rağmen bizleri yalnız bırakmayan dostlarımız çok sayıda AKÇA Restorana geldiler. Birlikte canlı müzik eşliğinde yemek yedikten sonra günün eğlenceli kısmına geçtik. Halat çekme, Yoğurtta altın bulma gibi yarışmalardan sonra hep birlikte şehir tutuna çıktık. Yaklaşık 140 Motosikletli Lüleburgaz halkına sesini duyurduktan sonra kalkış noktamıza geri döndük ve oradan dağıldık.Tüm katılanlara ve organize komitesine teşekkür ederiz..
selam burgaz güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.Ali Tezcan abimi gördüm resimde ona da ayrıca selamlar
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Demek sana yazmış aykan özer nedense bende bana yazdığını sanmıştım neden üstüme alındıysam artık? Yanlız aykan forumdan uzaklaştırılmış galiba özerim hayırdır inşaallah hayırdır inşaallah?
ümit abi senin ufo bellik 4lü geldi sana msnden ulaşamadım bi ara uğra dükkana
bide iş yoğunluğundan dolayı diğer fotolar birazcık gecikecek kızmayın sakın bana
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
abi geçen sene bu avkan65 nickli abinin cbr600f i çalınmıştı. Sİteden bir ARkadaşımız sayesinde Kocaeli Körfez Pistinde Bu Motoru bulmuştuk.bu mevzular geçen sene kış ayında olmuştu. Ve yaz ayına geldiğimizde temmuz ayında yalova motofeste gittim ben. Onun dönüşünde Gemide GÖrüştük. MEvzuyu anlattı dedim biliyorum falan dedim işte. NEticesinde fotoraf falan çekilmiştik. Onları İstemiş Abi.
Bu arada Motor ÇAlınma topiciğinde sanırım HIrsızlara Küfür Etti Hızını Alamayarak Modlarda 2 günlük Yasak Koymuşlar.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Anladım vede üzüldüm Aykan a Allah kolaylık versin zor iş :(
Süper bi açılış olmuş, emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık paylaşım içinde ayrıca teşekkürler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Bana göre cansu kardeşim bugün şehir turu fotolarını kesin atman gerek.Ne demişler demir tavında dövülür ama baba sana kızacak olursa birşey diyemem.Birde ya cansu o gün bellik varmı yokmu diye soruyoduk sadece Ali abi siparişmi vermiş ? oysa ben belliklerimi aldım o gün Şehir turunu daha fazla geciktirmemek lazım konuya bakanlar en çok onu görmek isterler bence
çok güzel bir gün olmuş heytt be benim burgaz ımm buluşmayı yaptığınız alan turgutbey e giderken yol kenarında olan yerdemi?....bir ara bende katılırım aranıza..
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Aynen orada bygrm.Arkadaşlar bilen biri yardımcı olursa sevinirim.Şehir turu ile ilgili fotoların bazıları bendede var cansunun işi oldugundan ılk bölumunu en azından ben göndereyım diyorum AMA her yolu denememe rağmen bir türlü fotoların yüklemesini yapamadım.Nasıl yükleniyor foto kısaca ?yardımcı olursanız sevinirim.
Ümit abi buyur
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
Bu arada ne zaman dükkanın önünden geçsem sen yoksun kardeşin diye tahmin ettiğim kişi duruyo hep
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Yapıyorum bişeyler ama inşaallah olur emre senin verdiğin linkten gidip aynı bölümde fotoları seçtim upload yaptım ama buraya mı atacak fotoları şimdi bu sistem bakalım hayırlısı inşaallah buraya atıyodur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:02 PM ----------
Çok şükür en sonunda emre saol canım kardeşim açıklama vede yardım için
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 PM ----------
Daha bi sürü foto var şimdilik bu kadar yapabildim :(
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
şehir turunun ardından eğlenmeye devam ettik
bayanlara yer verelim biraz
vee günü ben kapadım tüm misafirlerimizi geçirdikten sonra birazda ben yorgunluk attım restorant bahçesinde
bizi yanlız bırakmayan arkadaşlara teşekkür ederiz
İşte simdi oldu eminim motosiklet tutkunu arkadaslar bu görüntüleri görmekten daha fazla keyif aldılar.
çokk muyhteşem olmuş valla özlediğim yerler olduğu için bana dahada güzel geliyor. bir dahaki sefere katılıcağım ... yada herhangi bir toplantınıza katılacağım.
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)