çok güzel olmuş Allah bizede nasip eder inşallah
müjde bim gelmiş xD
çok güzel olmuş Allah bizede nasip eder inşallah
müjde bim gelmiş xD
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Tek kelimeyle mükemmel.Gezilen yerler,anlatım,fotoğraflar,tarz... paylaşım için teşekkür ederim
gerçekten çok güzel ellerine sağlık
abi sen böyle her kafan bozulduğunda gezersen lastik deymedik kara parçası kalmaz... çok güzel bir gezi olmuş tekerine sağlık...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
kazasız hep gezmeler dileklerimle cbf 150 ile ybr 125 kardeştir
abi walla bim de olmasa aç aç gezicez..okuldan çıkıp direkt oraya dalıyorum
gezi güzel olmuş..en azından kazasız belasız olmuş Tekirdağ Maxi'ye de küçükken az gitmemişimdir..
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
dostum çok harika bir gezi olmuş.tekerinede sanada makinede allah sağlık versin.böyle gezi fotoları görünce içim pırpır ediyor.aaahhh aaahhh bir gün alıcam transalp veya africa twin gez babam gez.
2 teker tek ruh tek yol.
çok teşekkür ederim
ehe, doğru söze ne denir teşekkürler
BİM, karın doyuran hipermarket tekirdağ maxi'yi ben de çok severim, hele yeni hali çok daha güzel oldu, alt katta iki tane teknolojik ürün satan mağaza var (biri teknosa, diğerinin adını hatırlayamadım) tekirdağlılar için büyük nimet gezimi beğenmenize sevindim
Allah o günleri de nasip etsin
2011 Honda CBF 600
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tesadüfen bu siteye girdm we yazınızı gördm tek kelimeyle muhteşem,bayıldım.en çok hoşuma giden de "Bu sefer istikamet İstanbul.Arabaların çoğalmasıyla bir an asfaltsız Uçmakdere yolunu özlüyorum." kısmı oldu.uçmakdereyle ilgili herşeyi paylaşmışsınız teşkklr =)
Solo geziler her zaman farklıdır,fotoğraf makinanın şarjının bitmesi kötü olmuş sırf bu yüzden 4 kalem pille çalışan sıpa ağırlığında bir fotoğraf makinası taşıyorum,ama köy bakkalından bile kalem pil bulabiliyorum.
çok teşekkürler bu aralar yeniden gitmek istiyorum, o asfaltsız yolu ve manzarayı çok özledim ne yalan söyliyim
benim hatam aslında, makinanın şarj aleti yanımdaydı, üşengeçlik yapıp gece motel odasında takmadım. idare eder diye düşündüm ama olmadı
2011 Honda CBF 600
anlatım güzel
fotograflar güzel
keyifle okudum emegine saglık
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
gece nöbetimde okudum, şimdi yazabiliyorum. sanki senin artçınmışım gibi yaşadım bu geziyi. devamını bekliyorum. ancak tecrüben arttıkça daha da hazırlıklı yola çık bence. mesela bir yağmurluk al ( 30TL ) bir de öotobot olmasa bile su geçirmez bir çizme ( sarı çizmeli mehmet ağa çizmesinden ) en azından yolda çamura batacak olursan ayaklarının kuru kalmasını sağlar, hastalanmazsın. 50TL maaliyeti var bunların. ama seni korur. bir de ampül ve dubleks lastik kullanıyorsan patlak seti veya köpüğü. çok fayda göreceksin kardeş
devamını getirmeyi ve bunu bizimle paylaşmayı unutma sakın ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yok oğuz abi zaten ayağımda motobot korumalı motosiklet botu vardı, üstümdeki mont da kışlık monttu su geçirmiyo yani. pantolon da almadım çünkü mayıs'ın sonuydu ve yağmur gözükmüyodu hava durumunda tek eksiğim lastik seti onu da en yakın zamanda tamamlıycam inşallah
2011 Honda CBF 600
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)