Ooo iyi sağsalim vardığınıza sevindim.Bunca badireye ramen güzelde bir gezi çıktı ortaya.15 lira alan güya tanıdık motorcuyla siz gittikten sonra farklı konuştum 15 liranız en kısa sürede elinizde özelden adres bilgisi gönderin yeter.
Ooo iyi sağsalim vardığınıza sevindim.Bunca badireye ramen güzelde bir gezi çıktı ortaya.15 lira alan güya tanıdık motorcuyla siz gittikten sonra farklı konuştum 15 liranız en kısa sürede elinizde özelden adres bilgisi gönderin yeter.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
bazı arkadaşlarımızın aksine cesaretinden ötürü seni kutlarım
çekmiş olduğun bu güzel resimleride bizimle paylaştığın için teşekkürler..
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
işde çin malı dıyınce kızıyo bazı arkadaslar ben 2000 model honda cg 125 ıle gaz kesmeden 300 km yaptım motor da baygınlık bıle olmadı kükredi maşşallah :D
onca aksiliğe rağmen güzel gezi olmuş.. elinize motorunuza sağlık..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
arkadasım herkezın gorusu kendınedır ama ben hala kızıyorum bende ÇİN MALI scooter ile durmadan 300km yaptım neresı dersen ızmıre gıttım altınoluktan gıderken cok durdum donerken acelem vardı hıc durmadım ve tık demedı bunun yanında 150kmlık yok 450km yollar gıttım geldım hıc bırınde tık yasamadım sımdıde gene ÇİN MALI KANUNI var onunlada durmadan 200 toplamda 500km gıbı yolları gıttım bir cok kere bı problem cıkmadı bır kere konjektor problemım oldu bızde yalan yok oyuzden herkez kendı bıldıgı motor hakkında yorum yapsın ÇİN MALLARI olarak degil
bu arada ıstersen hepsının fotograflarını paylasırım
çok güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık. motor biraz üzmüş ama sağlık olsun.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
sonercim geziniz güzel olmuş resimlerde güzel,ama biraz üzülmüşünüz sorun değil bigaya döndüğünüzde unutmuşunuzdur,2 hftadır gezi yapıyorsunuz ikisndede sıkıntı yaşadınız tekrarı olmaz inşallah,buhfta kuşadasında festival var orayada gelsenize,
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
çok güzel bir gezi olmuş emeğinize sağlık.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Emeğine eline tekerine sağlık.
çok güzel gezi olmuş. Olumsuzlukları saymazsak.
Soner tebrikler kardeşim.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
çoq güsel bi gezi olmş bileğine sağlık
at avrat silah
motor sefgili telefon :bounce:
valla bravo güzel gezmişsiniz .Dediğim yerlere pek sapamamışsınız ama olsun..
cok gzl bir gezi oolmuş elinize saglık yine bole bir gezi yapmak umuduyle
:cat:hasanayes@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)