süpersiniz vallaa Allah yolunuzu açık etsin
süpersiniz vallaa Allah yolunuzu açık etsin
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Süper bir yolculuk yapmışsınız.
Fotoların devamını bekliyoruz.
Rastladığınız batık geminin haberi için tıklayınız...Kıyıda bir gemi batmış. Neden batmış, bilinmez. Resim çektiriyorum önünde.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
harika bir gezi olmuş müdürüm ya.. vallahi cok niyetine girdim bende ggidicem bi yerlere
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Çok güzel bir gezi, tebrikler. Devamı gelir inş.
Merhabalar.. Gezinin 2.bölümüde mevcut sadece sığmagığı için 2 ye böldüm.
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Arkadaşlar tüm yorum ve destekleriniz için çok teşekkürler...
valla helal olsun seni birazda olsun tanıma fırsatı elde ettim.sayende çok güzel yerlerin resimlerini gördüm.hyosung da en güzel renklisi haniyakın olsaydık beraber de giderdik valla...
arkadaşlar bir cukurova çocuğu olarak ellerinize sağlık diyorum gezdiğiniz tüm yerlerde( erdemliden urfaya kadar) bizzat yaşanmışlıklarım var,, istanbulda hapis kaldığım bugünlerde bana ilaç gibi geldi gözümle görmek...çok teşekkürler....ayağınıza sağlık...her daim yollarınız açık olsun....oralarda olsam ben de otobana çıkıp sizleri yoldan çevirip yüzyüze tanışmak isterdim....yenilerini beklicez inş.
Güzel bir gezi olmuş gerçekten sizin yaşadıklarınızı yaşamış gibi oldum .Süpersiniz haaa. Bekliyorum bende gezinin ve fotoların devamını.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkürler..
harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler yurdumuzun heryeri çok güzel emeğinize sağlık.
HAYATLA DALAŞMA :)
çok güzel bir gezi, biz gençlere örnek olmuşsunuz 2 çift olarak. darısı bizlerin başına.
geziniz ve keyfiniz daim olsun.
film gibi olmuş tebriklerr evet darısı bizlerin başına...
%80 Loading ... 2016 Yamaha Xmax 250
Çook güzel . Paylaşım için eksik olmayın. Ha bu ara da artık daha büyük bir motor almanın da sanırım vakti gelmiş sizin için. Ben de bu sene karadeniz gezisi yaptım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 PM ----------
şimdi gördüm almışsınız. Keşke önce alıp onunla tatile çıksaydınız.
Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.
Yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkürler..
abi bee sende bizim oraların hep kötü olduğu zamand ziyaret etmişsin ...şimdi yollar,sahil fln tertemiz ve düzgün..o sahildeki çöpler de hep suriyenin eseri..adamlar çöpü ordan atıyolar..bizim sahilden çıkıyor
Harika bir gezi olmuş fotoğraflar yorumlar her şey mükemmel imrenerek okudum
Mükemmel bir gezi. Hayalini kurduğum GV250' nin bu uzun yolda sizi hiç aksatmaması benim için daha da mutlu edici oldu Selçuk abi zaten Hyosung GV250 başlığının en etkin kullanıcılarından, en aqzından benim şimdiye kadar okuduğum ilk 336 sayfasında öyle ;) İnşallah tüm sayfaları okumayı bitirmeden benim de GV250' im ve böyle muhteşem yol hikayelerim olur
Hayatta başarılar dilerim Selçuk abi.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)