sağlıklı ve mutlu olarak dönmenize çok sevindim selçuk.. ayrıca anlatımda fotoğraflarda çok güzel.. paylaştığın için teşekkürler.. darısı başımıza..
sağlıklı ve mutlu olarak dönmenize çok sevindim selçuk.. ayrıca anlatımda fotoğraflarda çok güzel.. paylaştığın için teşekkürler.. darısı başımıza..
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
güzel gezi olmuş arkadaşlar haluk hocam uğrayacağınızı haber vermişti, ben sabah çalıştığımdan orada olamadım, ancak saat 16:00 civarı müsaittim.bir dahaki gelişinize ilgilenebilirim umarım.
antalyaya selamlar
yolunuz açık olsun, daha yapacak çok yolunuz var belli
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
yolunuz açık olsun,
resimlerden gördüğüm kadarıyla güzel bir gezioluyor herhalde kazasız belasız iyi yolculuklar diliyorum size.inşallah böyle güzel bir geziye çıkmak banada nasip olur birgün.
hatay-dörtyolda doğup büyüdüğüm için inanır mısınız gözlerim dolu dolu okudum ve izledim gezinizi..tek kelimeyle harika bir iş çıkartmışsınız..kısadan hisse demek böyle uzun gezilerde zincir yağı ve anahtar takımı almak gerekiyormuş..paylaşım için teşekkür ederim.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Arkadaşlar şimdilik bu kadar. Hatay çıkışına kadar eksik bir kaç resim dışında ilgi resimler bunlar. Yarın Suriye sınırı mayınlı sahalar, reyhanlı sınır kapısı ve Antakyadan Hassa ve Kırıkhan ilçeleri gezileri ekleneceltir. Teşekkürler..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Çooook güzel bi gezi raporu olmuş,resimlerle,yorumlarla,ellerinize sağlık Gidip gördüğüm yerlerdi,bi kere daha arada kaçırdığım manzaraları gördüm.Kiliseye gitmiştim ama içerisini görememiştim...Şelalesi,künefesi,yemekleri ile güzel yer Hatay.
Cidden çok güzel bi topic olmuş,kazasız belasız tamamlamışsınız gezinizi,eşleriniz de çok şanslı,maşallah,sizde öyle tabi Daha nice gezilere,emeğinize sağlık
[COLOR="Navy"][B][I]Am I, a part of the cure?
Or am I part of the disease? [/I][/B][/COLOR] :silent:
Ellerinize ve emeğinize sağlık. Tüm motosikletlilerin hayalindeki gezilerden birini gerçekleştirmişsiniz. Kazasız belasız bitirdiğiniz için ne mutlu size. Bir önerim olacak; eğer daha fazla resim yükleyecekseniz, son sayfaya yükleyin ki açılması daha kolay olsun. Aynı sayfada çok resim hem açmayı geciktiriyor hem de zaman zaman bazı resimlerin açılmamasına neden oluyor. Selamlar.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
Arkadaşlar gezi yazıları arada yeni resimler ile güncellenmiş yarın Şanlıurfa anlatılacaktır. İlginize teşekkürler..
gerçekten mükemmel bir gezi olmuş, baya yorucudur, ama değmiştir.
gitmiş kadar olduk Selçuk abi.gezinize bayıldım müthiş olmuş. Bu yorucu parkuru sorunsuz bitirdiğiniz için size şapka çıkarmaktan başka birşey gelmiyor aklıma.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Paylaşım için teşekkürler.
Mükemmel bir gezi gerçekten o güzergaha gidecek kişilerde cesaret ister,yürek ister
tebrik ederim çok güzel gezmiş ve yemişsiniz afiyet olsun
Arkadaşlar son gücellemeler yapılmıştır. İlginize teşekkürler...
Herşeyiyle çok güzel bir gezi yapmışsınız.Gezdiğiniz yerleri çok merak ediyordum.Sizin sayenizde bilgilenmiş, görmüş oldum.Tekerinize sağlık.
Motosiklet Misyoneri Etrafımda motosiklet ve motosiklet sürücülerine karşı cephe almış, sığ görüşlü veya olumsuz düşünen her tipteki insan itinayla bastırılır, yıldırılır, görüşlerinin olumlu yönde değişmesi için var güçle konuşulur.
gezi içeriside Adana neden yok?
Sanırım resimlerin diziliminde bir karışıklık oldu.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Arkadaşlar geziinin son resimleri ile güncellenmiştir.
çok güzel bir gezi olmuş gerçekten çok takdir ettim ne güzel demişsin abi önemli olan yolda olmak daha denilecek ne bırakmışsınki
hayırlı yolculuklar allah kaza bela vermsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)