arkadaşlar,,geziniz umarım hayırlı uğurlu kazasız belasız geçer,,bir adanalı olarak memleketime uğrayıp 5 aydır varamadığım topraklarıma selam götürmenizi istiyorum...
Yolunuz acık olsun...
arkadaşlar,,geziniz umarım hayırlı uğurlu kazasız belasız geçer,,bir adanalı olarak memleketime uğrayıp 5 aydır varamadığım topraklarıma selam götürmenizi istiyorum...
Yolunuz acık olsun...
Arkadaşlar güney doğu anadolu gezimizi tamamlamış bulunmaktayız. 2900 km lik maceralı bir yolculuk idi. Şu an resimler tam olmadığından ekleme yapamayacağım. Ancak Çarşamba günü sanırım resimleri Özgür arkadaşım ile tamamlayacağız. İlginize teşekkür ederim.
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
hoşgeldin Selçuk
darısı başımıza
fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz
kaldığın yerler konusunda bilgi rica edeceğim
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
selçuk abi hoşgeldin.umarım çok sıkıntı yaşamdan bitirmişsinizdir gezinizi fotoğrafları en yakın zamanda 4 gözle bekliyoruz..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Arkadaşlar gezi yazım güncellendi bugünlük bu kadar...
walla Selka abicim ben her seferinde demiştim beklerim Alanyaya geldiğinizde diye ama yine es geçmişsiniz..Napalım Sağlık olsun..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
vallahi ne diyeyim bilmiyorum ki.imrenmemek elde değil. çok harika bir gezi olmuş. ellerine sağlık
DRİFT RELİGİON
yav vallaha korkulur sızden.ozgur abı de bı bıyık goruyorum sankı, yenıden mı bıyık bırakmaya basladı yoksa yola cıkacagı ıcın mı bıraktı? bu arada sızın hatunları da cesaretlerınden oturu tebrık edıyorum. o kadar yolu sızın gıbı delılerle gelmısler.pes dogrusu. ben kesınlıkle ıkna edemezsınız dıye dusunuyordum. gezı yazısının devamını beklıyorum, yoksa bu kadar mıydı? ben sankı hatayı gormedım. bızım motorda evın onunde yatsın dursun. sız anca gezın.
herkese saygılar sevgıler...
Motosiklet hakkında bildiğim bir şey var o da hiç bir şey bilmediğim.
Tebrikler çok güzel bir gezi planlamışsın. ilk 3 gun güzel yanlız zinciri biraz fazla dert etmişsin.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
çok güzel bi seyahat olmuş...
bizi kıskandırmaya devam edin : )
güzel bakan , güzel görür.
kazasız yolculuklar dılerim gezi fotoların devamını beklıyoruz
kardeşim selçuk,muhteşem gezini paylaşımın için teşekkür ederim. Hepinize selamlar.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
gayet güzel bir gezi ve güzel bir anlatım olmuş tebrikler Seıçuk. özgüre ve değerli eşlerinize de selamlar. Lara'da sizleri öpüyormuş.
güzel gezi olmuş .
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için ben de teşekkurederim. Çok zevkli ve kaliteli bir gezi oldu. Motorculuk adına yaşanacak her turlu yol macerası ve zorlugu görduk. Yağmur yedik, dağlar aştık , çöllerde gaz açtık, çamura bulandık, arıza yaptık, yolda kaldık ama yılmadan 2600 km'yi 250 cc'lerimizle başarıyla bitirmenin hazzını yaşadık. Özellikle kendi adıma bir scooter'la bunu yapmak çok keyifliydi. Darısı tum motosiklet tutkunlarının başına. Öncelikle bizlere eşlik eden eşlerimize daha sonra gerek yollarda bizleri karşılayan gerekse değerli yorumlarıyla bizleri cesaretlendiren siz motosikletseverlere sonsuz teşekkurederiz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 PM ----------
Ben şu an Alanya'da olduğum için fotoğrafların devamı benim makinamda. Çarşamba gunu Selka ile buluşup yeniden derleyeceğiz. Suriye sınırı , Urfa ,Harran, Halfeti fotoları muhteşem. Yemekler superr. Mutlaka yapılması gereken beş yıldızlık bir motor parkuru. Tabi buna Mardin'de eklenmeliydi ama bizim zamanımız yetmedi. Bir dahaki sefere İnşallah.
Güzel manzaralar, bu yollarda motosikletin zevki başkadır. Her zaman derim yol zevkini motosikletle alırsın. Eriyen asfaltı, ağaçların serinliğini, bataklığın kokusunu hissetmek doğayla bütünleşmek istersen motosiklete bineceksin. Bu yollarda arabayla gezmek ile Televizyonda buraları görmek arasında fark yoktur.
Her zaman kazasız belasız, sürüşler dilerim.
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
hayırlı yolculuklar olsun...
Teşekkür ederim arkadaşlarım. Bu gezi Özgür arkadaşım ile 4 aydır planını yaptığımız gezimiz idi. Allaha şükürler olsun sorunusuz tamamlayarak Antalyaya geldik. Gezi resimlerini hızlı yükleyemiyorum. Çok yavaş ve çok zaman sorun çıkıyor. O sebeble epey zaman alacaktır. Hatay sonrası Kilis Kilis sonrası Antep Urfa ve Atatürk barajına gidiyoruz. Hatta Harran'a geçip Akçakale sınır kapısına geçiyoruz, Nizip, Birecik, Suruç, Halfeti de konaklamalarımız arasında. Ancak resimler hızlı yüklenmiyor maalesef
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:21 PM ----------
Özgür arkadaşıma cesaretinden ve bana cesaret vermesinden dolayı kocaman
fotoları http://www.photobucket.com/ ile hızlıca yükleyebilirsin
bir dene istersen
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)