olay budur arkadaşalar kutluyorum sizleri...keşke ben de sizin gibi bir kaç arkadaş bulabilsem.....dağ bayır sevdası...bambaşka şey..allah şevkinizi kırmasın...
olay budur arkadaşalar kutluyorum sizleri...keşke ben de sizin gibi bir kaç arkadaş bulabilsem.....dağ bayır sevdası...bambaşka şey..allah şevkinizi kırmasın...
SEYFETTİN SARI-ORDU ÜNYE'Lİ---BALIKESİR ERDEK'TE YAŞIYOR---(TA3CT)-MOTORU SKYGO SG200GY....
işte hayat bu abi yaa. ne kadar imrendim sizi şimdi anlatamam. tam benim hayal ettiğim gibi bi gezi yapmışşınız. ayrıca fotolar için teşekürler.
Kankam benim ya, ellerine sağlık. Biliyorum bu görüntüleri aktarırken çok uykusuz kaldın, çok yoruldun ama emin ol değmiş. Fotoğraflarda anlatım da harika.Sizinle birlikte olmak zaten dünyanın en büyük keyif ve en büyük mutluluğu ama görüntüleri o kadar güzel yerleştirmiş ve anlatmışsın ki izlerken de aynı hazzı yaşadım. Amma gardaş şimdi benim emeğimide göz ardı etmeyin bak, arazide fotoğraf çekmenin zorluğunu anlatmama gerek yok sanırım. O atraksiyonun içerisinde o kadar fotoğraf çekmişim. Abiiii yeni foturafcıgız ben olimmi breee? Ben Sezerden daha iye çekerim Kanka inanılmaz keyifli bir gündü, keşke omo reklamındaki çocuklar gibi bizde o gün güneşi iple bağlayıp aşağıya çekebilseydik, keşke gün hiç bitmeseydi. Hadi bakalım yine bu hafta sonu sıkı bir proğram yapalım, dağlarla buluşmamız, kuşlarla yarışımız kaldığı yerden devam etsin. Bu ekibi ve bu ekiple birlikte vakit geçirmeyi çok seviyorum.Sizleri seviyorum dostlar, yeni bir macerada buluşmak ümidiyle... Kalın sağlıcakla.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
Teşekkürler yollar da iyiymiş
hayvan katilleri bea olsun fotolar yinede süper
yusuf abi sizi ve ekibi yılın croscusu ilan ediyorum.fotoğraflar ve yemek harika.damak tadınıza bayıldım.emeğinize sağlık.gerçekten güzel olmuş.
valla süper bir gezi olmuş resimlerden belli oluyor.bizdemi kroscu olsak diyorum sizin gibi arkadaşları görünce ama istanbulda nerde öyle dağ taş.e uzaklara gitmeye de vakit yok mecbur asfalta devam.ama haftaya sapancadayız.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
varya her motorcu biraz endurocudur derler köküne kadar doğru vallaha.. imrenerek ağzımın suları akarak bakıyorum siz camurcuların resimlerine.. camurcuları bi hakaret olarak algılamayın lütfen.. muhteşem bir gezi olmuş ayağınıza, gazınıza, yüreğinize sağlık müthişşşşş bende gelicem inş bi ara dağlara patikalara yollara
basına bir hal gelirse yada gelmezse daglara gel daglara diyesim geldi birden bu zewk anlatılmaz yaşanır.şiddetle tavsiye ediyorum
Harika görünüyor tebrikler.Endruo, cross idoloji yapmışınız fotolar arasında lütfen yapmayın imkanın olan var olmayan var
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
müthiş müthiş
Çamurun resmi güzel de içine girmek güzel değil asfaltçılar siz bakıp imrenmeyin bu çamurculara. Reşit arkadaşlara fazla çamur reklamı yapıp durma kardeşim
Çok nefis bir gezi olmuş. Aranızda bulunabilmeyi o kadar isterdim kii... Nefis dağ-orman-su manzaraları. Bütün bunların da içinde demirden atlar.
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
mükemmel olmuş dicem az kalır yanında
içimden geçen şu dizeyi arzetmeden geçemicem
enduro olayı bir başka
hiçbişe anlamaz ilk bakışta
deneyen bırakamaz
denemeyen enduro'dan bir bok anlamaz..
yaşasın enduro aşkı
Bircok arkadasin dedigi gibi, olay budur
Zorluk derecesi yüksek bir parkur seçmişsiniz. Gayette güzel olmuş..
Paylaşım için teşekkürler..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)