600-1000 cc Racing Motosiklet Gezisi
Reklamlar
-
İstanbul' lu yada Ankara' lı bi arkadaş önderliğinde racing sürücüleri için istanbul ankara arası tur yapsak diyorum. bizde boludan katılırız. otoban boyunca adapazarı düzce ve bolu dan da katılımlar olur. otobandaki tesislerde mola verebiliriz. ne dersiniz. hep enduro ve touring ler için tur yapılıyor.Varmı organize edecek bi racing sürücüsü?
Reklamlar
-
okullar bir kapansın yapalım racing lerle bir safranbolu gezisi selamlar arkadaşlara
-
bu tarafa doğru gelinde bizde katılalım arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
motorları starbucks önüne çekip caramel machhiato içmek varken ne gezisi yahu
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Çok pis artcı olurum yani alayım seni arkama beraber akalım ankaraya diyen varsa hiç kırmam
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Şimdiden iyi gezmeler. Racing ile zor olacak gerçi.. Mola yerlerinde masör ayarlayın, tutulan belinize ve uyuşan bileklerinize masaj yaptırırsınız, acınızı bir nebze hafifletir.
-
yaw racing makina için eniyisi istanbul ankara arası otoban turu olur. isteyen basar. şöyle bi otobanı inletiriz. otobanda güzel kaliteli tesisler var oralarda molada veririz. arkada kalanlar gelir toplanır gene yola çıkarız. değişiklik olur.
-
Keyifli birşey olacak gibi eğer gerçekleştirirseniz. Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
sitede hiçmi racing sürücüsü yok arkadaşlar. bis esinizi duyalım
-
EA-Bolu adlı üyeden alıntı
sitede hiçmi racing sürücüsü yok arkadaşlar. bis esinizi duyalım
bende boluluyum ama motorum yok benide alın arkanıza :D ..bu arada siz şenliklerde ki ninjacılarmısınız onlarsanız benim sizde fotorafım var motorlara bakarken
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
-
-
Pek yazmıyorum buraya ama takip ediyorum. Aynı öneriyi ben yapmayı planlıyordum, görünce bu yazıyı sevindim. 500cc ve üzeri motorlar toplansada gezi yapılsa bende katılsam diyecektim . Gerçi benim önerim motordan bağımsız 500cc ve üzeri olsun ki grupta kopmalar olmasın şeklinde olacaktı. SS fikri de güzel. Gerçi benim motor sport touring ama arada kaynarız artık
Günübirlik olursa katılım daha fazla olur, sabah erkenden çıkılır akşam dönülür mesela? Konuyu canlı tutup güzel bi tarih belirlemek lazım.
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
-
-
azgurbuz adlı üyeden alıntı
yaaaaaaaaaaaa
-
denemeyelim bile
biz türküz
-
kuryeciler gelemezmi cbf 150 ile
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
valla şu aöf sonucları açıklansın gazlayalım inelim ankara'ya eskişehire gidelim hatta 222 gece klubunun tadı damağımda duruyo hala.. manyak güzel olur.. güzel fikir... benden haber bekleyin bir ay icinde inş,,,,
-
sadece ss ciler gelsin dediklerine göre çook hızlı bi gezi olacak.. aman arkadaslar dikkat edin gaza gelmeyin
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
-
20 Haziran 2009, 01:09
kimsede ses yok . ben enisiyi takımı topliyim bu hafta sonu akhisardaki drag yarışlarına gideyim.
http://www.motosiklet.net/forum/son-...akhisarda.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler