Güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler..
Güzel bir gezi olmuş,paylaşım için teşekkürler..
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
güzel fotolar ve gezi
3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar... Mümkün olduğunca İstanbul'a yakın ve "alakasız" yolları keşfetmeye çalışıyorum. Maksat km olsun!
Ağır metal insanı...
teşekkür ederim sayende yeni gezi güzergahları keşfetmiş olduk darısı bizimde başımıza diyelim
http://img30.imageshack.us/img30/9673/imageqhg7.gif
Emre'ciğim;
eline diline motoruna sağlık. Anlatım dili ve resimler çok güzel olmuş. Paylaşım için çok çok teşekkürler.
sevgiyle kal..
Hyosung gt250 düşünüyorum.
Arkadaşlar üçüncü bölüm yayına girmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post1741415
Ağır metal insanı...
Nereye kaçarsanzı kaçın İst.un kalabalıgından uzaklaştıgınız anda yeni bir dünya ya gelmişsiniz hissi uyandırır ama dönüşü kötü bu işin.Emeginize saglık bol ve isabetli kaçışlar.
"SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
valla süper olmuş eline emeğine motoruna sağlık tekerin yere hep düz bassın emi
Dönüş kötü gerçekten, hele bir de Avrupa tarafından dönüyorsan, köprü trafiği falan...
Mümkünse bir fırsatını bulup tamamen kaçmak lazım İstanbul'dan...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 PM ----------
Teşekkürler, hepimizin düz bassın inşallah!
Ağır metal insanı...
resimlerle birlikte yorumlarında güzel devamını beklıyoruz
Arkadaşlar dördüncü bölüm de yayında (Trakya Yolları):
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ollarinda.html
Ağır metal insanı...
Aradan neredeyse 7 sene geçmiş... Yazıları çok beğendim ve benzer rotaları yapmak için çok heyecanlandım. Kısmetse bu hafta sonu yeni motorum ile ilk rotayı yapacağım. Yollar ve cevre hala aynı güzellikte midir bilemiyorum. 7 yıl içerisinde istanbulda karşılaştığımız tahribat ve değişim ile bu rotalarda da karşılaşmamayı umuyorum...
paylaşımlar için teşekkürler.
Not: resimleri göremedim belki de aradan uzun zaman geçtiği içindir, keşke onları da görebilseydim, ancak hayal etmek de güzel oldu.
Emrello, yillardir burada okudugum en guzel gezi raporlarindan biriydi diyebilirim. Telefondan olsa gerek resimleri goremedim ama olsun yine de cok guzeldi. Tesekkurler paylasim icin.
Maalesef imageshack paralı hizmet olunca benim resimlerin bağlantılarını iptal etmiş. Ama ilk iki gezi dışında geriye kalan tüm gezilerdeki resimleri görebiliyor olman lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Google'da emrello kaçış rotaları aratınca çıkıyor. Toplamda 10 kaçış rotası var. Bir de video olması lazım.
10'dan sonra bıraktım artık yazı yazmayı.
Merhaba arkadaşlar. konu yeniden hareketlenmiş
emrello arkadaşımız resimleri ben de göremedim ama güzergah tavsiyeleri için teşekkürler.
Tuzlada oturuyorum. İstanbul kaçışları için bu tip rotalarla program yapmak isteyen arkadaşlar varsa görüşelim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)