[ADANA MT] Antakya gezisinde
-
Reklamlar
-
aman ne güzel gezmiş benim arkadaşlarım. bütün gün sizi düşündüm durdum valla. ne yaptılar ne ettiler diye. tebrikler güzel gezi olmuş.
-
bende geziden çok keyif aldım katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum çarşambaya görüşmek dileğiyle iyi geceler
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
neşeniz bol olsun arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Adana İl Temsilcisi
YİNE OLDUKÇA KEYİFLİ VE SICAK BİR KAYNAŞMA İLE GEÇEN BİR GEZİYDİ.KATILAN TÜM ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERM.EN KÖTÜ GÜNÜMÜZ BÖYLE OLSUN.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
emeklerinize sağlık güzel arkadaşlarım.
kızı kolda fazerı yolda severim.
-
künefe nefis görünüyo
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
-
bora abi ben mola vereceginizi bilmiyordum, mola yerini kaçırmışım telefonlaulaşmaya çalıştım ama dönmedin. öldük mü kaldık mı? yaaa...
-
redali79 adlı üyeden alıntı
bora abi ben mola vereceginizi bilmiyordum, mola yerini kaçırmışım telefonlaulaşmaya çalıştım ama dönmedin. öldük mü kaldık mı? yaaa...
kardeş en arkadan ben geliyodum yoksa sen benimde arkamdanmı geliyordun kusura bakmaya bizde hiç düşünemedik yol uzun kadro kalabalık olunca arada bir böyle eksik olan fark edilmiyor neyse şimdi bunları yazdığına göre sorun yoktur selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
Geçen hafta yatınca bu hafta acısını çok güzel çıkarmışsınız.Tekerinize kuvvet.Daha nice kazasız geziler dilerim.
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
-
Karnımın acıktığını hissettim. Kazasız belasız nice gezmeler dilerim.
-
Adana İl Temsilcisi
redali79 adlı üyeden alıntı
motosikletin üstünde telefonun çaldığını zaten duymadım.aradığını da şimdi bu yazıyı okuyunca kontrol ettiğimde gördüm.akşam yorgunluktan direk uyumuşum.neyse ahmetinde dediği gibi,sende bende bu yazıyı yazdığımıza göre sağ salim döndük.çok şükür kazasız belasız bir geziyi daha atlattık.görüşmek üzere.
-bu arada resimleri jet hızıyla atan muzaffer kardeşimize de teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
elinize saglık aviyet şeker olsun abi
Dağda Kurt Yollarda XT600
-
güzel gezi güzel kareler ellerinize sağlık
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
güzel bir geziydi,eğlendik yedik içtik yol yaptık,katılan herkese ve resimleri 600 F hızıyla yükleyen muzocuğuma teşekkürler,
Antakyada birbirimizi kaybettiğimiz yerde bizlere yardımcı olan harbiyeye kadar Liderlik eden CBF Türkiye den Bülent arkadaşımıza çok teşekkür ederiz.
-
Muzaffer kardeşim resimler eksiksiz ve süper.....eline sağlık....
Haluk Hocam seninde alacağın olsun .... En çok isteyen sendin... Gelmemene çok üzüldüm....
Bu arada Antakya halkınada buradan misafir perverlikleri ve bizi durmadan polise şikayet ettikleri için teşekkür ederim...Her köse başında bizi durdurup '' ne arıyorsunuz burda '' diyen emniyet mensuplarınada teşekkür ederim...Kasksız ve tehlikeli motorsiklet kullanan tüm Antakyalılarıda ayrıca tebrik ederim...
Ama gerçekten bizimle ilgilenen CBF Türkiye üyesi Bülent beyi (SİLVER nikli üye) tenzi eder ve ona gönülden teşekkür ederim...
-
adanalı adlı üyeden alıntı
motosikletin üstünde telefonun çaldığını zaten duymadım.aradığını da şimdi bu yazıyı okuyunca kontrol ettiğimde gördüm.akşam yorgunluktan direk uyumuşum.neyse ahmetinde dediği gibi,sende bende bu yazıyı yazdığımıza göre sağ salim döndük.çok şükür kazasız belasız bir geziyi daha atlattık.görüşmek üzere.
-bu arada resimleri jet hızıyla atan muzaffer kardeşimize de teşekkürler.
çok kolay yükledim, sanada nasıl yaptığımı gösterebilirim
Ayrıca yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
guzel gezı olmus adana mt:gurme grubu ) herkese selamlar
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
-
-
şahane gezi olmuş ama en şahanesi de künefelerdi herhalde. arkadaşlar ufak moraramalala atlattığım motor düşmesinden 4 gün sonra bu dafa arbanın sağ ön lastiğinin gümlemesi sonucu arabapert oldu ben de pert e 5 kala kurtardım. omurlardan birindeki çatlak dolayısı ile çelik korse ile 40 gün yatacak ve gezileri ancak sanal alemde izeleyebileceğim. hepinize kazasız sürüşler ve keyifli geziler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler