emeginize saglık fotolar güzel ülkemizin her bir ili bir başka güzellikler dolu gitmiş gibi olduk eyvallah
emeginize saglık fotolar güzel ülkemizin her bir ili bir başka güzellikler dolu gitmiş gibi olduk eyvallah
elinize yüreginize sağlik sevgili haluk güzel kareler harıka yerler sayenızde gitmiş kadar olduk şu yılan mevzusuna baya güldüm ama ..
sizleri görmek sizleri ağirlamaktan şeref duydum yine beklerim başimin üstünde yerınız var..
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Emeğinize sağlık ,
Yüreğinize kuvvet ,
Daha nice bol gezilere temenni ederim.
Bizlerle bu geziyi paylaştığınız için teşekkürler...
çok güzel ve keyifli bir gezi oldu.1600 km.lik yolun yaklaşık 160 km.si yani 10/1'i bozuktu.yollar genelde asfalt ve temizdi.mevsim oraları gezmek için en ideal aylardan birisiydi.katılan tüm arkadaşlarıma ve özellikle de bu sunumu hazırlayıp,fotoğrafları çeken ve derleyen HALUK kardeşimize teşekkür ederim.bu gezide yörelerinde bizi yalnız bırakmayan sevgili dostlarımız,Sevgili Sabri ustaya (Nizip), Aytaç (Ş.Urfa) ve Ali (G.Antep) kardeşimize sonsuz teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Doğrusu fotoları ogünden beri bekliyorduk, beklemeye değdi. Çok güzel bir gezi olmuş imkan olsada bizde gelseydik ama ne yapalım imkanlar elvermedi, sağlık olsun. Paylaşım için teşekkürler fotoları çok beğendik.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Güzel gezi olmuş. Tebrik ve teşekkür ederim. Sayenizde güneydoğuyu gezmiş kadar olduk
Çok güzel gezi, paylaşım için teşekkürler...
anılarımızı tazeledik gönül isterdiki tekrardan siz abilerimle oraya gitmek ama olmadı. resimlerden de anlaşılacağı gibi çok eglenceli ve güzel bir gezi olmuş.emeginize sağlık haluk hocamada ayreyeten teşekürler bu geziyi güzel bir anlatım ve resimlerle süsledigi için
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
arkadaşlar ellerinize sağlık süper gezmişsiniz.
YÜREGİNİZE SAĞLIK FOTOGRAFLARI İZLEDİKCE KENDİMİ ARANIZDA HİSSETTİM ÇOK MUTLU OLDUM DUYGULANDIM TEBRİK EDERİM HOCAM GÖZLERİNDEN ÖPERİM
gn 250 suzuki :bounce:
çok süper bir gezi ya bittim valla emeğinize sağlık
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
wayyy bee biz çalışırken siz deli gibi gezip eğlenmişsiniz
ahh ahhhh harika fotolar çekilmiş
sanki bakanlar kafasını duvarlara vursun die özellikle çekilmiş gibi yemekler(!) manzaralar harika ellerinize tekerlerinize sağlık
sen kal aşk ben giderim buralardan
yorum yazan, okuyan,iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Bana doğduğum Nusaybini,çocukluğumun geçtiği Nizipi, memleketim Ayıntapı yaşattığınız için sayğıdeğer arkadaşlarıma çoooook teşekür ederim. Yüreğinize sağlık.
EKMEK,ŞARAP,SEN VE BEN...BİR DE SABAHIN DÖRDÜ...
Çok güzel bir gezi olmuş tebrikler.Emeğinize sağlık.
mükemmel bir gezi tebrikler... paylaşım için teşekkürler
By Hirkil
YÜREGİNİZE SAĞLIK FOTOGRAFLARI İZLEDİKCE KENDİMİ ARANIZDA HİSSETTİM ÇOK MUTLU OLDUM DUYGULANDIM TEBRİK EDERİM HOCAM GÖZLERİNDEN ÖPERİM
gn 250 suzuki :bounce:
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
İnanmayanlara fotoshop diyenlere sunulur Haluk emeğine sağlık
Tıraş bıçağı GİLLETTE ise motorsiklet BMW dir
abi elinize ayağınıza motorunuza sağlık gezmiş,yemiş,içmiş kadar oldum vallahi...
Hissettiğin gibi yaşa...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)