Bir Pazartesi turu...18.05.2009
Reklamlar
-
Mübarek Pazartesi günü gezi mi olurmuş yau?
Olur olur... Bal gibi olur. Hem bizim, hem de Garaböcüğün ciğerleri açılır. Bak hava mis gibi, püfür püfür.
E haydin, çıkalım o vakit. Ya bismillah...
Ortalık yeşermiş, bizim haberimiz yok.
Ne gördüysek çekelim. Evler, arabalar, heyvanat, nebatat...
Çin malı ama, motor olsun, çamurdan olsun aga.
Yollar gıcır...
Ülen o kaa il dışına kaçtık, yine buldu bizi bu katil üçlü... Yolumuzu kesti. Huylu, huyundan vazgeçmedi.
Çok hoş evler görüp geçiyoruz.
Eee Para var, huzur var kardeşim.
Adamlar bahçelerinde Tavus kuşu bilem besliyor. (Güzelce hazırlayıp atacaksın bunu ızgaraya, ohhh misss. )
"Alaiye şehitliği" tabelası gördük, ziyaret edelim dedik. Buradan (Dağyenice) daldık içeriye.
Gidiyoruz...
Gidiyoruz...
Hala gidiyoruz...
Muhteşem tabiattan başka bir şey yok. Hani şehitlik?
Meğer yol kenarında uzayan otlardan dolayı şehitlik tabelasını göremeyip son girişi kaçırmışız.
Sağolsun bu amca geri döndürüp, yolu tarif etti.
Aha tabelalar. Hem de iki tane. Ama ters tarafta
Şehitlik sapağı burası.
Yol biraz endurovari. Ama kıruyzırtlarla, feyzırtlar da gidebilirler pekala
Şehitlik göründü.
Alıntıdır.
Allah (cc) tüm şühedamıza gani gani rahmet eylesin. Bizlere de bu makamı nasip eylesin inşallah. Amin.
Eski yazı ile tarihçe. Okuyabilmeyi çok isterdim.
Bir duvar süslemesi...
Dünyanın en güzel bayrağı...
Nebatat coşmuş arkadaşlar.
Kimsecikler yok. Araba sesi yok, Kornalar yok, bağırış, çağırış, komşunun terlik sesi yok.
Kuş seslerini dinliyorum.
Tek zırıltının sahibi yine biziz.
Bir kaç foto çekelim derken, piller bitiyor.
"Hadi gidek bari" diyerek gidonu Ormanlıya çeviriyoruz.
Yarım saatten biraz fazla bir sürede Ormanlı sahiline iniyoruz.
Hava fena esiyor. Olsun, ziyanı yok. Bir kahve içip kaçarım.
Kahve? Ne kahvesi yahu?
Keyif neskayfesi olm.
(Bi termos, bi de poşet neskayfe atmıştım topkaseye, on numero keyif olarak geri döndü bu fakire. )
Sonrasında basıp eve dönüyorum. Güzel gündü. (piller kandırdı beni o hariç )
150 Km. yol yapmışız. Son Km.'lerde biraz totom acıdı ama, olsun o kadar. 120 kiloyu taşımak kolay değil.
Ha bu arada YBR hiç yağ yakmadı. Topkasede yağ bidonu değil, sıcak su termosu taşıdım.
(YBR'nin arka amortisörleri çirkin görünür ama, topkeyzinde yağ kutusu taşnmaz. Anlayana gitsin, hatta kapak olsun bu mesaç )
İzleyen, bakan, gören, yazan, yazmayan, umursayan, tınlamayan, gülen, kızan herkese teşekkürler.
Kısmetse, haftaya da beemve versiyonunu yaparız.
Sürç-i lisan ettiysek, affola...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
-
Tekerine sağlık valla, tek başına gayet keyifli bir gezi olmuş; sıkılmadan baştan sona okudum. Bu arada, F650 yok muydu hocam sende?
-
dreamdark adlı üyeden alıntı
Tekerine sağlık valla, tek başına gayet keyifli bir gezi olmuş; sıkılmadan baştan sona okudum.
Bu arada, F650 yok muydu hocam sende?
Eyvallah hocam.
F650'yi sattık, GS olanından aldık.
Ybr 3 yıldır kapıda öylece yatıp duruyor. Azıcık da o koşsun istedim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
Eyvallah hocam.
F650'yi sattık, GS olanından aldık.
Ybr 3 yıldır kapıda öylece yatıp duruyor. Azıcık da o koşsun istedim.
İyi olmuş bence de, onun da ayakları açılsın tabi GS de hayırlı olsun bu arada.
-
guzel gezi olmus
tebrikler..
ybr da cigerlerine temiz hava doldurmus..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
Güzel bir gezi yüreğine sağlık...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Çok güzel anlattım çok güzel resimler, eline diline sağlık valla işte masa başında okurken dahada cok özendim. Motorumuzda yok ki sen motoru gecdirmeye üşeniyorsan arada senin adına gezdirim Gültekin abi F650 ile kıyaslayınca yazılarında pekte fark göremedim kıyaslanmaz ama kıyaslasan F650 ile ybr için ne dersin?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
gültekin kankam ne güzel gezmişsin tek başına,stres atmışsındır bol bol tekerin düz bassın yolun açık olsun,teşekkürlerrrrrrr
-
çok güzel bir gezi olmuş bol bol oksijen almışın
Yüksek Kalite Üstün Performans
-
oh sabah sabah miss gibi geldi, elinize sağlık. Moturda giderken nasıl foto çekiyorsunuz?
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
mubarek pazartesi çota güzel gezi oluyormuş
-
Abi ne iyi etmişsiniz denklanjörüne sağlık.Ayrıca mesajlar alınmış olup bilahare karşı mesaj verilecektir
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
Güzel bir gezi,paylaşım için teşekkürler..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
valla ne diyeyim... güzel gezi olmuş..... böyle sessizlik sakinlik ve en önemlisi motorcu olman daha da güzel kılmış....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
eyvallah güzel gezi olmuş tekerine diline sağlık
enjoy your ride
and enjoy forever
-
Tam piknik yapılacak yerleri gezmişsin, ellerine ve tekerine sağlık
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
Güzel gezi inşallah beraber
-
güzel gezi olmuş ta genel gezi topiclerinden olduğu gibi bu topicden den şikayetim var benim
zahmet olmazsa, gittiğiniz yeri ve yol güzergağını mümkün olduğunca yazabilmirisiniz, çünkü siz yazmayınca ben tabelalarda yazan isimleri google dan arayarak bulmaya çalışıyorum
-
GKN adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş ta genel gezi topiclerinden olduğu gibi bu topicden den şikayetim var benim
zahmet olmazsa, gittiğiniz yeri ve yol güzergağını mümkün olduğunca yazabilmirisiniz, çünkü siz yazmayınca ben tabelalarda yazan isimleri google dan arayarak bulmaya çalışıyorum
Yalnız değilmişim
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)