[B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::
Bilecik taraflarında yol çalışmaları var, çok çile çekersiniz yoldan ve trafikten.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Arkadaslar merhaba su anda olimpostayiz rahat ve guzel bir yolculuk gecirdik elimizdeki fotograf ve videolari biraz rahatladikca paylasmaya devam edecegiz yarin kekova kas plaliyoruz doga ve manzara muthis!
Hayatonda
iyi bari sag salim oraya varmıssınız durmak yok yola devam
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Hayırlı, keyifli ve bol muhabbetli yolculuklarrrrr.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Merhaba, aslinda dun 2 motor olarak gece cikan arkadaslardan once cikmistik dun sabah 7 civari istanbuldan ayrilip 14 civari afyonda yemek yiyip aksam 18 civari da antalya merkezine girdik. Yolda motorlardan birinde meydana gelen ufak bir problemden dolayi antalya sanayisine girdik oradaki isimizi hallettikten sonra kemere dogru yola ciktik dun geceyi kemerde konaklayarak gecirdik. Diger grup dun aksam 21 civari yola cikip 14 civari kemere geldiler kemerde bulusup birlikte olimposa geldik. Hala uyuyorlar
Hayatonda
Erdoğan bey fotoları bekliyoruzzz... umarım yolculuk iyi geçmiştir...
inşallah kazasız belasız geziyi tamamlarsınız..inşallah bize de nasip olur.. bana göre geziye sabah saatlerinde başlamak doğru karardı.
MUTLU OLAMIYORSAN BAHANE ÜRETME, KAFANI DEĞİŞTİRMEYİ DENE..
kazasız belasız işallah ...iyi eğlenceler
arkadaşlar merhaba gezimizin duraklarından biri olan Patara'dan hepinize sevgiler.
Buradaki kıısıtlı imkanlarımız ile derlediğimiz fotoğrafların küçük bir kısmını buraya yükledik buradan bakabilirsiniz. Devamı dönünce.
http://picasaweb.google.com/aktas.er..._Akdeniz_Turu#
Hayatonda
fotolar o kadar güzel ki sanki bende kendimi sizinle beraber hissettim.çok güzel vakit geçirmişsiniz.biz orda olamasak da gönlümüz sizinleee..
SAbırsızlıkla ayrıntılı yazıyı bekliyorum. Bende çok merak ettim.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
neeeee eylence bhe racink olda daha iyi olurdu
:cat:hasanayes@hotmail.com
Valla iyiki scooter ile gezmişiz. Race motor ile yola bakmaktan etrafımızdaki güzellikleri fark edemeyebilirdik. Güzelim havayı soluduk, doğanın sesini dinledik, gece kontak kapatıp yıldızları seyrettik, baykuş sesine ürperdik. Hayat buydu işte!
Gezi raporu ve tüm fotoğraflar ilk sayfada. Bu sayfada son mesaj olarak da yazmıştım ama silinmiş.
Hayatonda
Tüm katılan abilerime teşekkür ederim. İnşallah ilerde daha nice böyle geziler yaparız..
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
güzel bir gezi olmuş arkadaşlar.
facebook(Fazer Tutkunları)
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
süpermş abim ya :D helal olsun
Harbidende gitmiş kadar oldum.Paylaşımınız için Teşekkür ederim Yüreğinize sağlık...
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)