Keyifli güzel bir pazar geçirdik, emegi geçenlerin eline sağlık
dark abi en nizami az risk alan disiplinli sürüş sendeydi inan...senle uzun yola çıkılır... ama birilerini döveceksin sonucta muhtemelen..detaylara takılma abi ...hanzo çok...hepsine el işareti yapsan yolda hareket halinde posta koymaya çalışsan geziden tad almazsın...adam hanzo işte girmiş konvoyun arasında sapağa giricek...taktığına değmez...delinin biri çıkar bi ani fren koyar sana sinirle ...diğer arkadaşların elinde kalır...
birde bizim menşurdur denizcimuzaffer abide anında faturayı keser yolda tahsilatı yapar kilometrelerce arac kovaladığını bilirim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Mesaj yazmaya çalışıyordum. resim ekleyemiyorum da kazayla mesaj gitti düzelttim hemen
Bence de güzel bir gezi oldu.. öncelikle organizasyon için Sedat'a teşekkür ederim..
Fotoğraflar konusunda Ümit çok başarılı bir çalışma yapmış.. eline sağlık..
Yemek sonrası kayıp şelale aktivitesi enteresandı.. toz toprak olmam haricinde doğal olarak pek sıkıntı çekmediğimi belirteyim..
Şu anda işteyim fazla birşey yazamıyorum.. eve döndüğümde benim de çektiğim birkaç fotoğraf var onları yükleyeceğim..
Günün finali için de Burçin&İlker'e ayrıca ve özellikle teşekkür ederim..
yi beni recep
resimler icin cok tesekkurler
Abi velet biraz doga ile tanıssın da sonra yadırgamasın diye yaptım malum kutuk itibari ile anavatanına alısık olmalı yani daglara ormanlara
Abi sorma daha dun dogum habeirni vermiştik velet essek sıpası kadar oldu oda senin ellerinde opuyor amcası
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
caddebostanın yakışıklılarıda yuvacıktaydı
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
iki foto arasındaki fark nelerdir.
benzerlik varmıdır .
hangisi 2. yuvacık gezisi hangisi 3. yuvacık gezisi.
Sen bir ceviz ağacısın gülhane parkında ...Fidanı yanında ...
Scooter teknik destek takımı.Otomobiliyle scooterlerin arkasındaydı.
valla daha gelir gelmez tanıdın beni.
Gerçi ben şaka yaptım ben değilim diye..
Tanıştığımıza bende memnun oldum ama doğru düzgün muhabbet edemeden dönüşe geçtin. İnşallah başka sefere diyeyim artık.
Asıl macerayı kaçırdın yalnız (şelale yolu) onu söylüyeyim.
Bu arada CERRAHI arkadaşım o kadar güleç yüzlüsün ki sana kızmak mümkün değil.
Toz yutma olayını ben biraz espri yapayım diye abarttım. O yola girdikten sonra toz önemli değil yeterki kaza bela olmasın.
cerrahi şeker kızın iki fotosu daha var
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
güzel eğlenmişisiniz.yakışır m.t ye...motorun azizliğine geldik son anda katılamadım okadar da heveslenmiştim.bende kös kös orutdum evde....
3. yuvacık su olimpiyatlarından bir enstantane
Benim icin bir serefti. Rica ederim ne demek. Her daim yanınızdayım
Opuyorum ellerinden canım abim benim. Senin gibi bir insanın yanında nasıl guler yuzlu olunmaz. Seni tanıdıgıma cok sevindim insallah bu gorusmelerin tekrarlarıda nasip olur
Cok tesekkur ederiz abisi Allah razı olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 PM ----------
Bunlar olimpik goruntulerden cok, suda balık arayan kutup ayularına benziyorlar
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)