çok güzel gezi olmuş ama halen ama halen montsuz arkadaşlar var lütfen motosiklet ekipmanlarının sadece kasktan ibaret olmadını mont dizlik ve benzeri şeylerden oldunu unutmayın beni tanıyan arkadaşlar nasıl kaza geçirdimi montum olsaydı üstümde nasıl kaza atlatcamıda bilirler lütfen özen ben azından ölmeyi biyerinin kırılmasını bırak o çekelen acıları bi ben bi allah bilir ve yanımdakiler bilir .......
Drift Religion
fatih şubesi
kooooooooooooooooskoca bir pazar günü en iyi şekilde nasıl değerlendirilir diye biri sorarsa..
Motora gönül vermiş rüzgarı seven yüzlerce insan ile yüzlerce km yol yapıp -100 derece soğuk suda sulu şakalar yaparak, muhteşem bir gün gecirebilirsiniz diyecem artık...
Emeği gecen herkese çok teşekkürler, zabıtaların bizi durdurması sırasında kaçmayı düüşünüp biraz korksamda daha sonradan bize eşlik edecek araç olduğunu ögrenip rahatlamama rağmen yinede müthiş bigündüüüüü)))
SS lerle kros yapmak da cabası
Öncelikle mont giymeyen arkadaşları kınıyoruz..
Sonra da Güldam ve Erhan ın kızlarının yanaklarını ısırıyoruzz hamm diye
Ducatista:)
Ümit eline sağlık çok güzel fotoğraflar. Öğrenmişsin işi
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Arkadaşlar herşey için teşekkürler ayaklarınıza motorlarınıza sağlık... Ayrıca Ümit kardeşim fotolar için çok teşekkürler ellerine, emeğine sağlık...
On numaraya tam onikiden işabet olmuş.....
Yanlız sabah bir anda gelme fırsatım oldu. Fakat Anadolu yakasında olanlar için buluşma noktası olmaması ve Kurtköy'deki yeri bulamama endişesi beni muallakta bıraktı. Seneye bence buna bir çare bulunursa hoş olur.
Herkese selamlar....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Arkadaşlar 7 dakikadır sayfanın açılmasını bekliyorum.
Keyifli keyifli izleyeyim derken, sıkıntı, sinir oluşturuyor bu durum.
Şu fotoğraflarınızı gönderirken boyutlarını küçültseniz elinize mi yapışır?
Çok mu zor bir fotografı gönderirken 640x427 boyut kutusunu tıklamak.
Defalarca yazdık, tarif ettik, link verdik, ama yine aynı meselelerle uğraşıyoruz.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Fotolarda ilk o gözüme çarptı.... Hemde Koskoca KOMTAN olmuş ama mont yok .......
Ayrıcana avatardaki resimde de sizin yok..... Patron cimrilik etmesin....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 PM ----------
Çabucak açıyor bende..Sorun yok yani..Sende bir problem olmasın?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bende yaşadığımız korku dolu anlardan bir iki kare atayım..
Öyle demen komtan'ıma,bi denedir o bi dene!
Ha! niye gelmedinde foto başlığına yazıyosun? derseniz,anlatması biraz çetrefilli olan bir mazaretim var.Nasıl olsa bir yerde oturur konuşur,anlaşırız.
Dostları,kardeşleri,abileri,yeğenleri hep birarada görünce mutlu oluyor insan.En kısa zamanda yeni bir gezide görüşmek temennisiyle.Harikasınız!...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
katılan herkeze tşkler arkiler fotolar yarına anca tamamlanır sanırım )
herkes benim gibi yorgundur kanımca...
gün tek kelimeyle süperdi dicem ama 1-2 kötü olay geldi an azından benim başıma :(
1-giderken opette durduk yerde makina yattı hafifden (bu pekde olay sayılmaz
2-erhanın peşinden inellim derken yediğimiz toz toprak feciydi
3-geri gelirken izmitte lastik patladı en b*ku buydu :(
4-otobana girdikden sonra adamın birini (reno brodwey imiş ben görmedim )
yaklaşık 150 ile solladım gayet normal olarak adam korkudan bariyerlere bindirmiş..:(
ben bu olayı OPET e gelince duydum nasıl oldu ne ara bariyerlerin tozunu aldı anlamadım
okadar aksaklık olsada benim açımdan süper ötesiydi
herkese tşkler tekrardan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)