inşallah orda olcam erken cıkarsam kesin gelirim abi
luna park için caddeyi yarın söylerimn ))
millet c.tesi EMİN abinin buluşmadayız ona göre herkesleri bekliyorum...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
[QUOTE=kuyucadısı;
zafercim gezi boyunca bana katlandıgın için tekrar teşekkürler
Aşkolsun katlanmak da ne demek[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:31 AM ----------
[/COLOR][QUOTE=Blaze;1581035]Bunlarda benim kadrajımdan küçük kareler.
Resimler için teşekürler blaze
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:40 AM ----------
Cadıııııııııııııııııııııı resimler çok güzel eline sağlıııııııııııık.merciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii
geçde olsa bende bir kaç foto ekleyeyim arkadaşlar[IMG][IMG][/IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:41 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:43 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:49 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:46 AM ----------
[/IMG][/IMG]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 AM ----------
ilk defa aranıza katılıyorum ve bundan sonra gezilerinizi kaçıracağımı zannetmiyorum)
resimler süper cıkmış eline sağlık
emeği geçen tüm arkadasların teşekkür
yeni gezileri dörtt gözle bekliyoruz.
http://www.motosiklet.net/forum/tazi...diliyorum.html
beyler deli mavi kardeşimiz kaza yapmış hatırladınız dimi eşiyle masaya geldi Lucasla..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
her sayfasında güzellik var bu topiğin inş yine bu sene olucak
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)