Valla o Cross lu olan "deniztumer" idi , onuda sol veya sağlayacaktım ...
Hakikaten beğenilmeyen çinli scoooterler için iyi bir sınav oldu marka model önemli değil...
Ben daha önce gördüğümü düşündüğüm lucas ve eşini meğerse hiç görmemişim
Çengelköy kahvaltılarından hatırlar gibi olmuştum oysa
Demekki avatarlarındaki fotoğrafları gördüğüm için hemen kanımız kaynadı :D
("Beyin çağrışım yaptı")
İnş yalovada görüşürüz...
bana bişey yazan olduysa bu mesaj trafiğinin içinde okumam cevaplamam mümkün değil...boş zamanım olsa tamam ama ne yazıkki na mevcut...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
günaydın yeni fotograflar için teşekkürler herkese
mömkünse bana orj. nallerini ulaştırabilirmisiniz
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
asya 150'lik "hanedan".. turuncu yamaha XT X kroslu arkadaş "deniztumer"..
Şelale yolu haklı olarak birçok arkadaş için zorlu bir yol oldu.. ancak benim için keyifliydi.. hatta yukarıya giden yoldan İznik gölü çevresinden geçerek Bursa'ya gidiliyor.. bu sene kısmet olursa bu yolu geçeceğim..
"Lucas" a ..
Bu ilk katılımlarda maalesef yabancılık çekiliyor.. masamızda ilk defa katılanlardan "pilotlike" Şile Ağva'dan gelmişti.. bir de Karadeniz Ereğlisi'nden gelen arkadaşlar vardı.. ben de aynı sorunu ilk katılımda yaşadığım için bu rahatsızlığı yaşatmamaya çalıştım.. Siz hiç olmazsa kalabalık geldiniz aranızda sohbet edebildiniz.. tek gelenler daha çok zorluk çekiyor.. zaman içinde sorun yavaş yavaş azalıyor..
Benim tek sıkıntım nickleri bir türlü aklımda tutamamak.. isimler olsa daha çabuk tanımak mümkün olacak.. hatta yazıştığınız kişiyi toplu haldeyken tanımıyorsunuz..
Sizinle tanıdığıma sevindim.. arka masamızda oturuyordunuz.. hatta bir fotoğrafınızı da ben çektim..
Umarım motofest'de görüşürüz..
he he.. bu grubun en sevdiğim özelliği toplu haldeyken marka ve modellerle işi olmaması.. hanedan sen de sollasaydın keşke seni takip etmek keyif olurdu benim için..
Ustalar ne zaman yol istedi de vermedik..
Bozuk yola girmeden önce biz bir yayla yapıp geldik.. konusu olmadı ama sedat'lar önceden gidince biz döneceğimiz yeri bilemeyip yukarı devam ettik..
bu da ayrı bir organizasyon sorunu oldu.. gerçi benim bir şikayetim yok.. yukarısı daha ferahtı..
ama ne yoldu be toz duman offff kocaelide yasiyorum ama bu kadar dibe inmemisdim hic....in in bitmiyo anacim...cehenem magarasi gibi...
zaten donusumuzde olay oldu...motosiklet gitmicem bu yolu diyor ben inat ediyom gidicen diye,artcini indir o zaman diyo ben yine olmaz diyom o hirliyo zirliyo ben inat ediyom oyle zirlata zirlata cikardim
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)