originallerini msnme istiyorum hayir hayir istiyorum lutfen gonderiniz...siddetle istiyorummmm...cok guzel ellerine saglik vallaaaaaa
originallerini msnme istiyorum hayir hayir istiyorum lutfen gonderiniz...siddetle istiyorummmm...cok guzel ellerine saglik vallaaaaaa
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
flaş flaş flaş arkadaşlar cantamı kurt köydeki enson dinlenme tesisinde cay içerken rahatlmanın verdiği bir şey olsa gerek ))çantamı orda bıraktım):umarım bulan olur yada bizden birisi almıştır ordan bilginize sağolun.
Ümit eşimin olduğu fotoğrafların orjinallerini istiyorum abi mümkünse.. Ellerine sağlık çok güzel çekmişsin, eşimde teşekkürlerini sunuyor ayrıca
Not : Gökkuşağı etekli reybıın gözlüklü hatun
Mail : Erdem.yetim@gmail.com
Msn : lucas@turkcell.com
Legends may sLeep.. But they never diE..!
bugünkü ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.güzel bir gezi oldu.berber ünal.
murat AYDIN arkadaşımızın başı sağolsun.allah sabırlar versin.
umit deklansorune saglık ortam
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
afiyet şeker olsun.
Oh iyi oldu bana kaçırdım..
Sitenin güncellenmesi ne zaman bittiki
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Geziyi bilmem de fotolar süper......
Çok şanslısınız çoook....
Çekenin ellerine sağlık....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ümit ellerine sağlık..resimler harika
Her ne kadar ufacık tefecik sağlık sorunları sebebiyle katılamasamda harika bir gezi olduğu belli.. Keyifli fotoğraflar için özellikle Ümit'e çok teşekkürler.
Gezi dönüşlerine denk geldiğim ve taksimde tesadüfen karşılaştığımız 2 arkadaşımızada selamlar.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)