Günaydın tatlı su motorcusu
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Sadece su şişesi var diyor..çantada
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Arkadaşlar 2 ad videoda benden olsun
iyi seyirler
turkhakan
1. video tıkla
http://www.dailymotion.com/turkhakan/video/15665923
2. video tıkla
http://www.dailymotion.com/turkhakan/video/15674037
Beğendiğine sevindim Timuçin abicim..
Seninle 3 yıl önce 1. Yuvacık gezisinde tanışmıştık bir sonraki görüşmemiz iki yıl sonra yine aynı yerde oldu Yan tarafta keyfli bir kadroyla neşe içinde muhabbet ettiğinizi görünce rahatsızlık vermek istemedim. Ayak üstü yaptığımız sohbete de ben doymadım açıkcası.. Arayı bu kadar uzatmadan yakın zamanda tekrar görüşmek üzere
Bir üstteki mesajdan devam ediyorum Seninle de geçen seneki 2.Yuvacık gezisinde tanıştık hatırlarsın Hasan'ım.. Bu bir sene de çok uzun zamandır tanıdığım arkadaşların bir çoğundan fazla şey paylaştık ve en yakın dostlarımdan birisi oldun. İşin özü şu ki, MT' nin bu konuda büyük getirileri oldu bize.. Bu platformu oluşturanlardan ve Yuvacık gezilerinin mimarı Sedat'ım dan Allah razı olsun diyorum bir kez daha
Çok teşekkür ederim hocam beğendiyseniz ne mutlu bana
Yakalarım affetmem Ama çok güzel bi fotoğraf oldu ya, huzur içinde
Rica ederim üstad.. Seni aynadan gördüm makinayı arka koltuktan alana kadar çoktan önümüze geçmiştin Eğer profilden yakalayabilseydim çok güzel olacaktı.. Yollarda Aprilla görmek hergün nasip olmuyor Tekerin düz bassın..
Teşşekkür ederim Umarım fotoğrafların arasında sen de varsındır
Çok teşekkürler sağolun.. Feci gaza geldim yanlız
Bir sonraki organizasyona çok daha özel bir objektifle gelip özene benzene fotoğraflarınızı çekesim var Olabilir valla
Tanıştırmayanlar utansın Sizin oturduğunuz masa fotoğraf çekmek için doğal stüdyo niteliğindeydi oysa.. Çok niyetlendim ama rahatsız etmek istemedim. Fotoğraflarını beğendiğine sevindim. Yalova Fest. e gelirsek acısını çıkarırız umarım Lucas'a selamlar
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)