Bekleriz Kuyucadısı Yalovanın reklamını çok yaptım ama hiç gelemem diyenlerde temmuz gibi yapılacak olan motosiklet festivalinde çadirlariyla burda olacağı için sorun etmiyorum.Herşey için yine teşekkürler.Tanıştığımız herkese.İyi geceler iyi sohbetler.
yazıyolar ya işte =)) bu arada gerçekten tanışma olayı biraz ilginç oldu hep ilk merhaba diyen ben oldum =) bu arada kuyucadısına bu sebepten teşekkür ederim gelip elimi sıkan tek kişi oldu =) bu tür organizasyonlarda aslında yakalarımıza sitedeki rumuzlarımızın yazdığı etiketler yapıştırsak super olur.eskiden bizimde bi forum vardı öyle yapıyorduk.forumda görüp tanışmak istediğim bir çok kişiyi belkide yüz yüze gelip pas geçtim..he Lucas ile tanışmak nasip oldu birde Delimavi ile.TurkHakan abimizide unutmayalım..bu arada bizim masada oturduğumuz ve beraber şelaleye gittiğimiz,sohbet ettiğimiz geri döndüğümüz arkadaşlar nicklerinizi unuttum :( ulaşamıyorum size serk41@hot.. eklersiniz..
Geziden sonra sağsalim evlere gidip bu güzel gezi sonrası bizi kötü haberlerle üzmediğiniz için hepinize ayrıca teşekkür ediyorum...
herkese iyigecelerr
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
bu arada uzun zamandır kazasız belasız ilk toplu organizasyon oldu diyebiliriz sanırım..
maşallahhhh
GKN MOTORS
O diil de ben silverwingden gelen oyuncak telefon sesli polis sireni, zırlama ve woink woinklere bittim
e bunu da silin bari
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)