3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri
Reklamlar
-
19 Mayıs 2009, 00:29
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Ben o eski ben diiLimKy
Çok Değiştim Baskı Balata ne varsa Değişti :D
hadi leynnnn benimi kandırıyon
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
varmı benim aşkımı gören
))))))))))))))
ya bi git yaa bi aşk dedin ortalık aşıktan geçilmiyo
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
-
aaa ne kötülüğümü qördünüz kuzum böyLe konuşup ismimi Lokal boya yapmayınız teeessüf ederim yani
-
19 Mayıs 2009, 00:30
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
19 Mayıs 2009, 00:30
-
19 Mayıs 2009, 00:31
RoMe0 adlı üyeden alıntı
yau bu aşık olsa olsa orda R1 lerden birine aşıq olmştur :D
helal olsun lan sana ama yaklaştın...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
19 Mayıs 2009, 00:32
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
-
19 Mayıs 2009, 00:33
bunlar ss çiyiz diye arkaya hergün yeni bir kız atıp takılıyoruz falan zannediyorlar yalansa yalan desinler.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
19 Mayıs 2009, 00:34
AHANDA 2000. MESAJIM....
5 yılda ancak bu kadar olmus
Bu 2000 mesajı gerek kavga ederken, gırgır samata yaparken, dua ederken, kufur ederken bana yazdıran tum arkadaslarıma, dostlarıma, bir bukadar da mesajımı silen modlara, birde onların alayına, versiyon versiyon bizleri her seferinde daha guzel bir ortam hazırlamaya calısan, modlar ezip tozarken o geceli gunduzlu caba sarfedip emek veren patrona, gazladıgım arkadaslarıma, ***lik konusunda benle yarısan arkadaslarıma, her zaman yanında olmaya calıstıgım yanımda olmaya calısan tum MT ailesine, haleye, jaleye ve butun mahalleye minnettarım..
cok tesekkurler....
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
19 Mayıs 2009, 00:35
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
helal olsun lan sana ama yaklaştın...
ozaman 1000 RR Falandır :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 PM ----------
CERRAHI adlı üyeden alıntı
AHANDA 2000. MESAJIM....
Bu 2000 mesajı gerek kavga ederken, gırgır samata yaparken, dua ederken, kufur ederken bana yazdıran tum arkadaslarıma, dostlarıma, bir bukadar da mesajımı silen modlara, birde onların alayına, versiyon versiyon bizleri her seferinde daha guzel bir ortam hazırlamaya calısan, modlar ezip tozarken o geceli gunduzlu caba sarfedip emek veren patrona, gazladıgım arkadaslarıma, ***lik konusunda benle yarısan arkadaslarıma, her zaman yanında olmaya calıstıgım yanımda olmaya calısan tum MT ailesine, haleye, jaleye ve butun mahalleye minnettarım..
cok tesekkurler....
SaygıLAr Sayın Abim Hayırlı uğurlu olsn 2000 qime patlicak die düşünüodm sen o sırada hepimize patlattn heLaL olsn sana :d sendende bu beklenirdi Adalet budur kardeşim :D
-
19 Mayıs 2009, 00:35
AHANDA 2000. MESAJIM....
Bu 2000 mesajı gerek kavga ederken, gırgır samata yaparken, dua ederken, kufur ederken bana yazdıran tum arkadaslarıma, dostlarıma, bir bukadar da mesajımı silen modlara, birde onların alayına, versiyon versiyon bizleri her seferinde daha guzel bir ortam hazırlamaya calısan, modlar ezip tozarken o geceli gunduzlu caba sarfedip emek veren patrona, gazladıgım arkadaslarıma,***lik konusunda benle yarısan arkadaslarıma, her zaman yanında olmaya calıstıgım yanımda olmaya calısan tum MT ailesine, haleye, jaleye ve butun mahalleye minnettarım..
cok tesekkurler....
hadi hayırlı ugurlu olsun bende tükkan açıldı açılalı bi gelişme yok ama 3000 e doğru gidiyorum
-
19 Mayıs 2009, 00:37
bassy_bolu adlı üyeden alıntı
ben motoru bırakırsam, sende çarşaf giyeceksin derim... kabul etmezse yolu açık olsun
[B][I][COLOR="Red"]One Love[/COLOR][/I][/B] [B]One Life[/B]
::pulp:: ::pulp:: ::whip::
[B][I]Ben aslında dünyaya uzaylı gibi ziyaretçi olarak gelecek adamdım da neyseee[/I][/B]
-
19 Mayıs 2009, 00:38
Öncelikler gelen ve giden arkadaşlar ;
Emin olun şelale yolunun bu kadar betrer olduğunu bende bilmiyordum bunu itiraf ediyorum.. hep arabayla indim bu zamana kadar..
Birde ben bu geziden memnun kalmadım tek bir kişi varsa lütfen söylesin?
-
19 Mayıs 2009, 00:38
RoMe0 adlı üyeden alıntı
aaa ne kötülüğümü qördünüz kuzum
böyLe konuşup ismimi Lokal boya yapmayınız teeessüf ederim yani
peki eray öle olsun
canercamalan adlı üyeden alıntı
ne biri aşk mı dedi
yok ya işim olmaz
selam millett ben susmayı denicem avatarım konuşsun
aa caner sen çabuk dersinin başına ne işin varmış senin aşkla meşkle
kabiliyetine baglı
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
bunlar ss çiyiz diye arkaya hergün yeni bir kız atıp takılıyoruz falan zannediyorlar yalansa yalan desinler.
külliyen yalan atsa turgay atar
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
19 Mayıs 2009, 00:39
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
19 Mayıs 2009, 00:39
Sedat adlı üyeden alıntı
Öncelikler gelen ve giden arkadaşlar ;
Emin olun şelale yolunun bu kadar betrer olduğunu bende bilmiyordum bunu itiraf ediyorum.. hep arabayla indim bu zamana kadar..
Birde ben bu geziden memnun kalmadım tek bir kişi varsa lütfen söylesin?
ben memnun değilim arkadaşım hiç begenmedim geziyi hemen telafi et biidaha düzenle
[/B]
-
19 Mayıs 2009, 00:40
-
Herkeze iyi akşamlar.Gezi için teşekkür etmek istedim.Organizasyon güzeldi fakat taniştirma komitesi gelmemiş sanirim. Kuyu Cadısı arkadaşımız saolsun görevi üstlendi ona çok çok teşekkür ederim kendi adıma.Ümit'in de ellerine sağlık resimler harika çıkmış.Kendimi hiç bu kadar "Net" görmemiştim
-
AHANDA 2000. MESAJIM....
cok tesekkurler....
güzellllllllllllll hep beraber nice 2000 lere.
RoMe0 adlı üyeden alıntı
tam üstüne bastın ayağını kaldır tamda istediğim renkti siyah-kırmızı1000RR
aşık oldum kimdeyse sevabına getirsin aşkımı...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
19 Mayıs 2009, 00:41
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
BİTTİ CNM BİTTİ eskidendi o günler yemişim dersi okulu yav boşversene sınavlarım bittii ::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler