[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Ohhh yarın tatil yaşasın...
:cherry: :cherry: :cherry:
benım gıbı deliye hergün bayram
[COLOR="Red"]hayat oyundan ibaret gel bu oyunu beraber oynayalım:cat::cat::cat:[/COLOR]
Ben gidiyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar
:cherry: :cherry: :cherry:
QUOTE=STeReO;1577224]daha foto yokmu ya[COLOR="Silver"]
[/QUOTE]
bende bikaç tane var akşam atarım
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
videolar az sonra:D
selamınaleykümm YUVACIK AHALİİ nasılsınız bakiim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
birde bu kulaksavar bir Kanunili arkadaş vardı...kulaklarıma çin işkencesi yaptı gezi boyunca yol..trafik değilde hep kendisini kolladım...kaç kaç nereye kadar kaçış yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
merak etme cıkar o bi yerlerden malum önemli foto
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 PM ----------
dün benim fıstıgım kros yaptı enduro oldu be kardeşim maşallah bizde güneşte yandık bundan sonraki gezimiz safari
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ya sormayın eve geldim duş aldım karnımı doyurdum ders çalışlayım dedim bugün yazılım vardı pc başına oturdum atölye dersimiz oldugundan bilgisayarda çalışıyoruz daha 5 dkka geçti geçmedi elektrikler kesildi yaa !! ama çok şükür rabbim bosuna uğraşma geçiceksin yat dinlen dedi resmen 67 aldım ve geçtim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)