Korsan Koyun'da 4,5 Deli..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hey maşaallah. Keyfinize, gezinize bereket abiler...
-
wildhogs gibi olmuş nasıl canım çekti, midenize sağlık ömrünüz 10 sene uzamıştır.
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
Bir an kendimi orada hissettim haa süpermiş içim gitti
-
Bizde çamurda debelenen bebeler gibi scooterlerin girebildiği yerlerde gönlümüzü eğlendirelim!Hey maaşallah yahu! Gezi dediğin böyle olur,kimsenin cesaret edip giremediği,bakir doğada kamp ve kamp ateşi etrafında yemek! Hakkaten adamın ömrü uzar.Budur diyorum başkada bişey demiyorum.
İlk fırsatta enduro'ya geçiş şart oldu.Scooter'le nereye kadar?
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
Hmm tadı damağımızda kaldı doğrusu böyle adranelin yüklü bir gezi okumamıştım epeydir.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
mükemmel olmuş elinize saglık
Dağda Kurt Yollarda XT600
-
Temenniler ve güzel sözler için teşekkürler dostlar..
[B][COLOR="DarkOrange"]www.enduroist.com ( enduro fanatiklerinin adresi...)[/COLOR][/B]
-
Emeginize saglık güzel bir kapm olmuş... Devamını dileriz.... Tabiki yine bizimle paylaşacaksanız.... Teşekkürler
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
Çok güzle ve keyifli gerçekten, biz de kirlenmek istiyoruz
-
Çok mersi.Tabii ki paylaşırız dostlar..
Bekleriz sizleride kirlenmeye ve sonrasında doğada temizlenmeye..
[B][COLOR="DarkOrange"]www.enduroist.com ( enduro fanatiklerinin adresi...)[/COLOR][/B]
-
mukemmel ya
-
-
uzun zaman içinde gördüğüm en güzel gezi olmuş.çok fazla tebrik ediyorum.çok süper bir yer çok güzel manzara ve keyif.tekrar tekrar paylaşımınız için teşekkürler.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
Çok teşekkürler dostum..
Devam serisi gelecek hafta yer alacak.
Başka güzel yerler ve sunumumla...
-
İşte budur gezinin kralını yapmışsınız süper olmuş.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
Sağolun...
-
hakkaten tebrikler süper gezi olmuş fotolara bakınca içimi heycan kapladı çok hoş
-
Guzel gezi olmus, wild Hogstaki gibi 5 kisi musallat olmamistir umarim.
-
süper olmuş tekerinize sağlık çok imrendim.
İki kişinin bindiği motor değildir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)