[izmir-bodrum-izmir] wallace yine yollarda
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel gezi olmuş tekerine sağlık .yanlız sercan kilo vermiş hotel müdürlüğü yaramamış kardeşime
-
Adana İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş,bakarken keyif aldım.emeğinize sağlık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Güzel bir gezi eğlenceli olmuş. Abi az kalsın yengeyi sunak taşında kurban ediyormuşsun .Sonra bu olay sana pahalıya patlamasın.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
adanalı adlı üyeden alıntı
güzel gezi olmuş,bakarken keyif aldım.emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim hocam.
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi eğlenceli olmuş.
Abi az kalsın yengeyi sunak taşında kurban ediyormuşsun .Sonra bu olay sana pahalıya patlamasın.
valla düşünmedim değil ama olayı mizansen süsüyle hemen kapattık.
-
Hay.alper.est adlı üyeden alıntı
Geiznin harika görünüyor ama fotoların zoom kalitesi kötü sanırım, bulanık çekilmiş bazı fotolar.
evet bazı fotoları cep telefonuyla motosiklet üzerinden çektim azıcık sorun oldu
-
Harika bir hafta sonu olmuş Haziran başı kısmetse Emre'yle İstanbul'dan çıkıp Antalya'ya kadar motorla tatile çıkıcaz inş. İzmir'e gelince görüşürüz umarım bu defa
-
yeschim adlı üyeden alıntı
Harika bir hafta sonu olmuş
Haziran başı kısmetse Emre'yle İstanbul'dan çıkıp Antalya'ya kadar motorla tatile çıkıcaz inş. İzmir'e gelince görüşürüz umarım bu defa
valla size yüzümüz yok desek yeridir. o kadar mangal muhabbeti yaptık ama nasip olmadı bir türlü. tarihlerimizi uyuşturamadık aslında. ama sözümüz söz elbet yanacak o mangal birgün.
izmire gelmek gibi bir planınız olursa öncesinden mutlaka haberleşelim de bu sefer güzelce görüşelim. sevgilerle
-
gez bakalım nereye kadar beraber bi çıkamadık seninle abi söle bi geziyee
-
-
BaByFaCe adlı üyeden alıntı
gez bakalım nereye kadar
beraber bi çıkamadık seninle abi söle bi geziyee
canım kardeşim güzel yüzlüm sen gel hele gezeriz beraber. şöyle uzun uzun yol yapar bol bol yemek yer çay içeriz. şamata gırgır sürer gideriz.
nasıl keyifler bakalım?
Arap Kadri adlı üyeden alıntı
Wallace VALLA CE ŞIKKIM MÜYEM DİZim ne diyim aman yazım yaw
lem yollardan yeni döndüm ama canım çekti gene şöle bi ufak
1500-2000km.lik tur atasım geldi yaw fotoları görünce
KANKım viper75ım ile beraber nice uzun km.lere sağlıkla
ARABIM KADRİM ENDUROM yolları gördün mü tam senlik hatta rozinantelik. ayarlayalım haziran sonu çıkalım gene uzun bir tura. dolanalım memleketeimizde
-
Wallace kardeşim hem beğendim hem sıkıldım
beğendim;o manzaralara antik yerlere doğaya hayran olmamak elimde değil
sıkıldım;bir türlü nişanlımın tatil günleri uymuyor hep pazartesi izin günü ve ben hep yalnızım hafta sonları ve hiç toplu bir geziyede denk gelmedim gelemedim tek başınada zevkli olmuyor en azından bir artçı lazım
yinede bu gezini bizle paylaştığın emek verip fotoların eşliğinde bize anlattığın için allah senden razı olsun en azından yeni bir yol haritası edindim sayende
saygılar selamlar...
-
3nokta adlı üyeden alıntı
Wallace kardeşim hem beğendim hem sıkıldım
beğendim;o manzaralara antik yerlere doğaya hayran olmamak elimde değil
sıkıldım;bir türlü nişanlımın tatil günleri uymuyor hep pazartesi izin günü ve ben hep yalnızım hafta sonları ve hiç toplu bir geziyede denk gelmedim gelemedim tek başınada zevkli olmuyor en azından bir artçı lazım
yinede bu gezini bizle paylaştığın emek verip fotoların eşliğinde bize anlattığın için allah senden razı olsun en azından yeni bir yol haritası edindim sayende
saygılar selamlar...
Hocam elbet sende nişanlınla uygun zaman dilimlerini yakalarsın. Bazen böyle sıkıntılı zamanlar olabiliyor. Toplu gezilerin tadı başka olsa da kimlerle gezdğin ve nerelere gittiğin olayın belirleyici yönünü oluşturuyor. Heryere de herkesle gidilmez ki bazen tek tabanca, bazen artçınla, bazende grupça. İnşallah birgün beraberce yol yaparız. sevgilerle
-
yeni sezon şimdiden renkli başlamış. Murat hocam'a ve Nilüfer sultan'a daha da güzel ve renkli geziler diliyorum.
-
ibrahimb adlı üyeden alıntı
yeni sezon şimdiden renkli başlamış. Murat hocam'a ve Nilüfer sultan'a daha da güzel ve renkli geziler diliyorum.
eywallah ibrahim hocam yavaş yavaş ısınmaya başladık. İnşallah sizin oralara da geleceğiz birgün. Tüm arkadaşlara çok çok selamlar. Sevgilerle hocam
-
Wallace adlı üyeden alıntı
valla size yüzümüz yok desek yeridir. o kadar mangal muhabbeti yaptık ama nasip olmadı bir türlü. tarihlerimizi uyuşturamadık aslında. ama sözümüz söz elbet yanacak o mangal birgün.
izmire gelmek gibi bir planınız olursa öncesinden mutlaka haberleşelim de bu sefer güzelce görüşelim. sevgilerle
Evet planımız var Tamam haberleşiriz ama Emre bu sefer de mangal göremezse bilmiyorum artık
-
-
hocam paylaşım için ellerine sağlık. ..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
KaPTaNH adlı üyeden alıntı
hocam paylaşım için ellerine sağlık. ..
teşekkür ederim KaPTaNH
-
Güzel enstantaneler yakalamışsın.... Ama o kerten kelenin kertilenkeleyi kertmesini çekememişsin olmuş kötü olmuş.... Aslında çekemediğin iyi olmuş.... Yoksa sansürlemen gerekirdi...Vahşet içerikli görüntüler yasaktır....
Bafa gölündeki ilginç ince uzun balıklara takıldım...Onlar ne korkunç lem ööle.... Ben tutsam oltayı falan atar kaçarım...
Güzel bir haftasonu geçiirmişsiniz... Tekerinize sağlık...Bizimle de paylaştığınız için yüreğinize sağlık...:
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler