[ADANA MT]10 mayıs karboğazı gezisi
Reklamlar
-
shark06 adlı üyeden alıntı
Haluk benim karttaki bir sürü resim yok be yav.....nooldu yükleyemedinmi....
abi bunlar seçmece
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Reklamlar
-
-
Resimler çok güzel. Aile saadeti yapmışsınız. Tekeriniz düz bassın.
Bu arada Ahmet kardeşim geçmiş olsun. Önemli birşey olmadığına sevindim. Görüşmek üzere.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
azgurbuz adlı üyeden alıntı
İşte aranızda mühendis olmayınca böle oluyor ciğerim
Oksijen basacaksınız yanması için, ekzost gazı değil
Abi direk fotoyu görünce söyleyecektim karbondan buğulur o ateş diye başkası yazmışmı diye bi bakayım deyince senn yazını gördüm.
Öyle ateş harlanmazda yangın çıkarsa söndürmeye yarar ehheh
Bu arada gezi muhteşem. Elinize ayağınıza tekerinize sağlık. Akşam gelicem inşallah.
-
Adana İl Temsilcisi
shark06 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar her seferinde ayrı bir lezzet yaşatıyorsunuz ..... İyiki sizinleyim....iyiki motorcu olup böyle güzel insanlarla tanışmışım...hepinize teşekkür ederim süper bir gezi idi...Gökhan kardeşimede devesucukları için ayrıca teşekkür ederim.....İnşallah en kısa zamanda kankim Ümitte aramıza katılır....Ümitcim muzaffer kardeşimle seni aradı gözlerimiz yollarda ...sensiz olmuyor çabuk dön....
kardeş,bizlerde senin ve haluk komutanın aramızda oluşundan çok memnunuz,sizler gibi dostlarımızın olmasından keyif alıyoruz. ''İNSAN DOSTLARIYLA YÜCELİR'' derler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
yaf akşam dönünce baktım tam 295 kare resim çekmişiz malesef haluk gırpmış gırpmış güççücük kalmış tekradan yüklesemmi diye düşünüyorum kaçırılmayacam pozlar ve manzaralar var
-
Çok güzel bir gezi olmuş,Ailelerinizle beraber sıcak bir ortam yakalamışsınız,tebrik ederim..
-
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
yaf akşam dönünce baktım tam 295 kare resim çekmişiz malesef haluk gırpmış gırpmış güççücük kalmış tekradan yüklesemmi diye düşünüyorum kaçırılmayacam pozlar ve manzaralar var
abi bağri benim bir adet olan resmimi koyda arşivime ekliyim
-
evet ya, şöyel bir kaç güzel fotoda sen ekle
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
-
öğle vakti içtinmi muzocum şöyel derken neyi kastettin
-
mükemmel olmuş ilk sf ya yorum yapmışım ama erken yorum yapmışım fotoların devamı çok güzelmiş hele sucuk-ekmek bi harika.: :haapppy:
-
öğle vakti içtinmi muzocum şöyel derken neyi kastettin
evet ya öğlenleride artık içmeye başlamış hatta serum olarak da yanında gezdiriyormuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)