çoooooooook güzel olmuş yaaaa elinize ayagınıza bileginize benzininize ve sayamadıgım diger herşeyinize saglık
çoooooooook güzel olmuş yaaaa elinize ayagınıza bileginize benzininize ve sayamadıgım diger herşeyinize saglık
gözlerimiz yine çeşitli nedenlerden dolayı aramızda olamayan arkadaşlarımızı aradı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Beni otobanda redline yaparken kimse fotoya çekemedimi Tabi ses hızı ile gittiğim için zor oluyordur
emeklerinize sağlık arkadaşlarım,dostlarım.maşellah
kızı kolda fazerı yolda severim.
Güzel bir gezi ve birliktelik olmuş
Allah muhabbetinizi artırsın.
Elazığ MT'den selamlar.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
çok güzeldi gerçekten çok eğlendik başrol oyuncumuz gökhan hocama çok teşekkürler katılan tüm arkadaşlarada ayrı ayrı teşekkür ederim ama sonunda benim için iyi olmadı eski yoldan gelmeye karar vermiştim biraz viaj yapmak için keskin bir virajda kayıp düştüm çok şükür ben ve motorumda hiç birşey yok selamlar herkese
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
maşallah nazar değmesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun sayın abim. sende bişey yoksa sorun yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:31 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:30 AM ----------
Abi sen geldinde sana gelmemi dedik. Ancak bizde kaldırım mühendisi olarak bu kadarını yaptık.
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını.
Adanalıyık...SS le mangal yellerik...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
asıl fotolar haluk abimdeymiş
yaa bende gelmek istiyorum artık sizinle yeter sıkıldımmmm :(
sen kal aşk ben giderim buralardan
Memleket hasretim yine doruk noktalara ulaştı Sayın adanalı abilerim, hemşerilerim çok mükemmel bir gezi olmuş. Daha nice gezilere inşallah...
Dağda üç beş koyun sürüsü, Tutturmuş bir kürdistan türküsü, Almış bayrak diye bir masa ötüsü, Satsan beş para etmez ne dirisi ne ölüsü. Soysuz olan sensin, toprak senin neyine, İte itlik yapıp kafa tutma beyine. Duy ulan soysuz!! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
Arkadaşlar her seferinde ayrı bir lezzet yaşatıyorsunuz ..... İyiki sizinleyim....iyiki motorcu olup böyle güzel insanlarla tanışmışım...hepinize teşekkür ederim süper bir gezi idi...Gökhan kardeşimede devesucukları için ayrıca teşekkür ederim.....İnşallah en kısa zamanda kankim Ümitte aramıza katılır....Ümitcim muzaffer kardeşimle seni aradı gözlerimiz yollarda ...sensiz olmuyor çabuk dön....
Haluk benim karttaki bir sürü resim yok be yav.....nooldu yükleyemedinmi....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)