Sevgili MT üyeleri,
15 Mayıs Cuma günü sabahın ilk ışıklarıyla şu an ikamet etmekte olduğum Giresun'un Tirebolu ilçesinden, Artvin'in Ardanuç ilçesine doğru yol alacağım.
Gezinin nedeni sırf yolda olmak değil açıkçası Çocukluk arkadaşlarımdan birisi Ardanuç'a öğretmen olarak atandı. O da benim gibi Kocaeli/Karamürselli aslen ve Artvin'e atandığını söylediğinde bir gün motorla onu ziyarete gideceğime söz verdim.
Bugün motorumun yağını değiştirdim ve zincir ayarını yaptım. İşin güzel tarafı ilk kez kendi başıma bu işleri yaptım. Bu gibi basit işlemlerde ustalara muhtaç olmamak gerek. Biraz uğraşınca oluyormuş
Planım şöyle: 15 Mayıs Cuma günü sabahı erkenden yola çıkacağım. Aynı gün Ardanuç'a varıp, arkadaşımda iki gece kaldıktan sonra 17 Mayıs sabahı dönüş yoluna çıkacağım. Günü birlik olmadığı için gezi çok fazla yorucu olmayacak.
Muhakkak biraz fotoğraf çekip gezi sonunda bu başlık altında paylaşacağım.
Tahminime göre toplamda 700-720 km civarı bir mesafe almış olacağım.
Güzergahım Tirebolu'dan itibaren sahil yolundan Hopa'ya kadar devam edecek ve oradan içeriye, Ardanuç'a varacağım. Aynı gün hava kararmadan varmak istiyorum. O nedenle çok fazla oyalanma şansım olmayacak.
Yolculuğu askıya alma olasılığı da var tabi. Eğer şiddetli yağmur olursa gezi iptal olacak.
Ben hazırım zira içim kıpır kıpır Motorum da hazır ve umarım beni yolda utandırmaz
Yanıma zincir yağı ve anahtar takımını alıyorum. Tüm ekipmanlarımı giyeceğim elbette
Sevgiler,
Kâtip.