Hocam ustaların yanında haddimize degil ama bugun mahllede bi tur atayım dedim baktım arazide çamur yapıyorum.
ve çamurdan temizlenip yaglandıktan sonra
Hocam ustaların yanında haddimize degil ama bugun mahllede bi tur atayım dedim baktım arazide çamur yapıyorum.
ve çamurdan temizlenip yaglandıktan sonra
abi naptın sen ya krosa cevirmişin güzelim aleti
Abi yazık değil mi güzelim cruiser'e
Mondial 125 MT > Mondial 250 MCT > Kawasaki EN 500 > Yamaha FZ 6 (naked) > Şu an Honda CBR 600 f
Güzel çamurlamışsın aleti Kaptırıp dağ tepe,taş falan zıplamamışsındır umarım
senin makine 2 çeker galiba.krosta yapılıyo demek jinlunla.ulan motorun bi dili olsada konuşsa kimbilir ne anlatıcak hakkında
snde vardı zaten enduro ruhu sonunda dışarı vurmuşsun ama yanlış aletle(:
neyse bi bakıma jinlunun ne kdr dayanıklı olduu ispatlanmış oldu (:
Hocam problem yok ben ve makinem mutluyuz. Konuşa bilse oda aynını söylerdi (ki bana söylüyor). Ayrıca onu hiçbir yoldan koşuldan esirgemem ama çokta iyi bakarım. Misal bu geziden sonra iyice yıkanıp heryerei wd40 la yaglandı.
ama çokkk zevkliydi yaa.
ODUNCU, abi sögutlunun yolları iyi geldi galiba..sisler guzel olmus..bende motoru wd 40 ladım aküyü söktum.örtüsünüde örttüm.artık yazı bekliyorum
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
bu wd-40 kaç para yaa ????
Helal olsun yaaa... Cesarete bak...
Ben sokak arasında araba yıkamışlarsa yerler ıslak diye geri dönüp başka sokaktan gidiyorum... Sen direk çamura dalmışsın
Birde kendi fotonu çektirseydin... Çamurdan gözüküp gözükmediğini merak ettim doğrusu...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Hocam bence motoru hemen değiştir senin ruhunla motorun ruhu bir değil gibi geldi ama yinede sen bilirsin tabi....
Rüzgarı hisset...
Bizde Slwerle Kaldırımdan sahil yolunda sol şerite zıpladık. Havanın etkisi sanırım. Nede olsa bizde eski krosçuyuz. Hafta sonu 2 gün boyunca sahili arşınladık.
Erman hani olum dün çekildiğimiz resimler hala göndermemissin.
Sadobey
Oduncu,
Yazıkyahu motora.
Sen mi yıkadın? Yıkamacıda mı?
Benim ortanca çocuğa kızdım yerler ıslak çıkartmış garajdan binmiş diye.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
iyi olmus iyi.arasira halini hatrini sormak lazim motorun.
MT Motorize07 Antalya Grubu
Hocam olurmuya asıl binmedigin zaman yazık motora vitrin süsü olsun diye almadık.
Ama yıkamacıda yıkatmam tazyikli sudan korkarım. Kendi ellerimle ve süngerle yavaş yavaş, yıkamak bile bir zevk.
Oduncu o kadar çamurda o motoru nasıl ayakta tutttun anlatsana.Ya da kaç defa düşüp çamurda debelenme olayı yaşadın.Çünkü o kadar çamurda arka tekerin (cruiser modeller için söylüyorum) kaymaması inkansız.
ODUNCU, sana bi cross lazım bırak bu cruiser ı falan gel katıl bize istemediğin kadar çamura sokıyım ben seni. Hem bizimkinin en güzel yanı geziden sonra temizlemek zorunda değilsin , milletin dikkatini çekiyo seninde havan oluyo çamur sayesinde
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
abi kesinlikle çok eğlenceli olduğunu düşünmekle beraber sonra temizlemesini düşünmek bile caydırıyot beni.. )
GreatWhiteShark gibi ben de varsa senin komple ya da özellikle pantalon kısmının bir fotoğrafını rica ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)