Harika Bir Gündü
Harika Bir Gündü
hade len ben çalıştım siz gezdiniz...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Selam arkadaşlar süper eğlenmişiniz kıssskandımmmm izmitten uzak kalıyoruz her pazar da gelemeyizki,bi torpil bulun da tayine geleyim oraya herkese 41 kere maaşallah diyorum izmitten,herkese selamlar.Arada çağırın gelmeye çalışırım(bu arada bi torpil bulup gelmek lazım )
harika bir buluşma ve paylaşım...ne zaman ayrı bir site kuracaksınız acep...bu coşku MT ye sığmaz taşar bence...bundan önce hep böyle oldu...şaka bir yana sizleri hep burada ve birlikte görmek isterim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
korkut kardeş sağol varol...bak yanlış anlama ben bu tür şeyleri çok gördüm...bu gruplaşma sığmaz veritabanlarına...birine yanlış ötekine yanlış hesabı toplu ayrılışlar falan bunlar olmasın isterim....aslında ortak değilde bireysel olarak herkes burada özgür olsun isterim...belkide ben yanlış anlıyorum günahı boynuma...hep burda kalısn kopmayın ...daha yaşanacak çok şey var bu ortamda...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yani şimdi çoğu siteden ayrılan arkadaşım ben tükürdüğümü yalamam diye af çıktığı halde kendi istekleriyle ayrıldığı halde dönmüyor...ayrılık nedenleride çoğunun abimize yanlış yaptılar modu...ona yanlış bize yanlış hesabı...ama o abisi şu feyk bir şekilde siteye giriyor...kendiside uzaktan uzaktan biz dostlarının olduğu bu ortama bakmakla yetinyor...
zafercim sana ve senin gibi degerli dostlarımıza aramızda herzaman yer var ne zaman istersen gel davet bekleme
butip hafta sonları buluşmalarımızı konu dışındaki tükkan topiğinde konuşuyoruz
sanırım bi yanlış anlaşılma var metehandro
guruplaşma filan yok herkese açık toplanıyoruz kimseye gel yada gelme demiyoruz isteyen herkese tükkan topiğide buluşmalarda kalbimizde açık
+ kimseninde burdan kopma gibi bir niyeti yok. mt hepimizin ortak noktası ve ben şahsım adına söyliyebilirimki burdaki tüm dostlarımı seviyorum
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
korkut eyvallah komşu...kuyu cadısı zaten sizin kimseyi dışlayacağınızı sanmam...ortamınız güzeldir muhtemelen...gruplaşma derken kemik bir muhabbetden paylaşımdan bahsetmiştim aslında yanlış anlaışlmasın...aman kopmayında burdan...sevgiler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)