Tükkan sakinlerinin Bir pazar Kahvaltısı
Reklamlar
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
benim bundan haberim bile yoktu hangi ara ayarlandı kimse bişe demedi
bi caddedeki kahvaltıdan haberim vardı gerisi tırt...
Abiciim gözükmüyorsunki ortalıkta
kutlay006 adlı üyeden alıntı
ah ulen ahh ne güzel eğlenmişsiniz allah daim etsin falla gısganmadım desem yalan olur..Ankarada havalar bi ısınmadıki 2 haftadır garajda yatıyo makine inşallah havalar düzelirde bizlerde böyle bi gezi düzenleriz. Kazasız sürüşler hepinize
İnşallah arkadaşım
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Reklamlar
-
Resimler çok güzel. Neşeli bir ortammış. Biz de buralardan ancak resim bakmakla yetinelim. İşte büyükşehirin avantajları ne de olsa. Motorcusu bile çok oluyo sayıca
Paylaşım için teşekkürler. Daha nice gezilere.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
güzel bir gezi olmuş.
resimler için teşekkürler gitmiş gibi oldum.
haberim yoktu buluşmadan olsaydı bende aranızda olurdum
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
katip adlı üyeden alıntı
Resimler çok güzel. Neşeli bir ortammış. Biz de buralardan ancak resim bakmakla yetinelim. İşte büyükşehirin avantajları ne de olsa. Motorcusu bile çok oluyo sayıca
Paylaşım için teşekkürler. Daha nice gezilere.
Eyvallah abiim
genç kaptan adlı üyeden alıntı
güzel bir gezi olmuş.
resimler için teşekkürler gitmiş gibi oldum.
haberim yoktu buluşmadan olsaydı bende aranızda olurdum
Eyvallah Arada bir girersen tükkan topiğine herşey den haberin olur.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
çok güzel gezi olmuş .iyi eğlenmişe benziyorsunuz...ah keşke bende gele bilseydim ..nerelere gittiniz bakim ben gelemedim diyeeee ...kıskandımmmmm.....
resimlerde 10 numra ..yakışırr
-
Adamı ayar yapma kardeşim şimdi arızaya bağlanacağım.Sendemi ikizini yolladın bakiiim
-
-
-
-
Allah muhabbetinizi artırsın
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
E-M-R-E adlı üyeden alıntı
Allah muhabbetinizi artırsın
Eyvallah muhabbetimiz iyiydi ama sen olunca daha başka oluyor canım
-
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Eyvallah muhabbetimiz iyiydi ama sen olunca daha başka oluyor canım
pazar günü yapmam gereken işler vardı yanınızda olmayı isterdim , öğleden sonrada karşıya şafak' ın yanına geçtim onla takıldık biraz . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
-
Akileos adlı üyeden alıntı
o bu işin duayeni onu kim inkar edebilir...
avizeciler kralı
çukulatam benim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
len akaplanlan ne yapıyon len burada ...gelsene len sende buradan bakana kadar şişşşşşşşşşşşştttt ahmedaooooooooo
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
tam oldu ama var ya harika
-
Abi seni yiyecekti o içmiyecektiki
-
çocuklar gibi eğlenmişsiniz,allah muhabbetinizi bozmasın,tekeriniz düz bassın
-
cadı tattrevelliye bile racıng e biner gibi binmiş:D:D:D:D ayferinde drag star cı oldugu bellii:D:D:D:D
İNSANLARIN EN ACİZİ DOST EDİNMEYENDİR BUNDAN ACİZİ İSE DOSTUNU YİTİRENDİR
AKLINI KULLAN ADINI ÇIKAR DELİYE HERGÜN BAYRAM EĞLENMEK KALIR GERİYE
(özlü sözler)
-
zargana_21 adlı üyeden alıntı
cadı tattrevelliye bile racıng e biner gibi binmiş:D:D:D:D ayferinde drag star cı oldugu bellii:D:D:D:D
hee valla heç tüşünemedik hee
-
KyCd adlı üyeden alıntı
Buyur başımızın üstünde yerin var..
Ya gözlükleri çıkartmamışım hiçte uyarmıyon heee neyse ki photoshop var... çok şükür..
Hangisi İyi Avatar yapiim...
Herşey mümkündür bizde..
alttaki resimde dayak yemiş gibi duruyorsun bence üstteki harika.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Tipi kayık gibi duruyor deelmi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler