ewet işte aydın kardeşimizin askere gitmeden önce verdiği yemeğe katılan antalya tayfası ve otogarda uğurlarken resimleri
Not:Aydını hiç oynarken gördünüzmü bu fotoğrafları bence delil olarak saklayın hayatta oynamaz bi daha
ewet işte aydın kardeşimizin askere gitmeden önce verdiği yemeğe katılan antalya tayfası ve otogarda uğurlarken resimleri
Not:Aydını hiç oynarken gördünüzmü bu fotoğrafları bence delil olarak saklayın hayatta oynamaz bi daha
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
aydınım güle güle git güle güle gel seni çooooooooook ama çooooooooooook özlüyecem Allaha emanet ol
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
kardeşim allaha emanet oll.seni çokkkkk özlücezz
Allaha emanet olsun,umarım askerliğini hayırlısı ile yapıp aramıza döner...Onsuz hep bi yanımız eksik olucak Bu arada Antalya grubuda adına yakışanı yapmış onlarada teşekkürler
kardeşim cenabı ALLAH seni tekrardan ailene ve sevdiklerine gittiğinden daha olgun daha kararlı ve her açıdan daha güçlü bi şekilde kavuşturur inşallah ....
hadi bakalım şimdiden hayırlı teskereler
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
gemilerde talimvar aydın gibi yarim var oda gitti askere ne talihsiz başım var
hayırlı teskereler aydın kardeş selametle git gel
aydın abi allah emanet ol.. kendine dikkat et.. unutma her sey vatan ıcın...
hayırlı teskereler
şimdi ilk başta motoru özliyeceksin sonra özgürlüğü ve bir çok şeyleri
ama bu yapmak zorunda olduğumuz bir vatan vazifesidir
hepimiz yaptık sıra sende aydıncım
güle güle git güle güle gel aydın
hayırlı teskereler dilerim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Aydinim en kisa zamanda aramizda olacak ve yine Antalya grubuna renk katacak.çünkü o mükemmel bir karakter.
MT Motorize07 Antalya Grubu
Hayirli tezkereler
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Hayırlı teskereler Aydın.Nereye askerlik yaptıgını bilmiyorum ana Ankaraya yolun düşerse başım gözüm üstüne.
Hayırlı teskereler kardeşime. Yemeğe ben gidemedim, havalimanı yolunda zincirim kopmuştu ve o akşam gittiğini zannettiğim için uğurlamadada yer alamadım. Neyse izine geldiğinde bilare görüşürüz ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
aydın kardeşim hayırlı teskereler dilerim allaha emanet ol
asker de söylediğimiz bir laf vardı.......
beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır........
vatan borcu bu gurur duyuyoruz hepimiz dağ gibi delikanlı gönderdik askere.......
güle güle git güle güle gel kardeşim....
hayırlı teskereler hocam
güle güle git hayırlı teskereler.....
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
oynayarak gittigin gibi oynayarak gel abi..
Aydın abi hayırlı tezkereler...
DURUŞUNA KIZLAR, GİDİŞİNE YOLLAR HAYRAN !!!!!!!!!!!!!
\"AYAR İYİMİ\"
aydin kardesim bayadır giremedim siteye okuldan dolayı hayırlı teskereler kardesim
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)