10 numara ya,olay budur
muzaffer abimin yokluğu nasılda belli olmuş gır gır yok şamata yok sönük bir geziydi
Adana sitede çok hava atıyorsunuz, sizi site yönetimine şikayet ediyorum...:
On numara diyorum.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Geziye katılan, resimleri çeken ve siteye yükleyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca yorum yazan arkadaşlarada teşekkür ederim. Muhteşem bir gezi oldu hep beraber çok eğlendik. Bir kaç foto da benden
Cengiz o elindeki öyle ne
Tabiki ben ve ...
eşim.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Fotolar ve gezi harika olmuş,
Biz daha dün oradaydık, yolun kenarında heyecandan size el sallayan tezahürat yapan biri vardı
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
bu gezide,armızda olmayan tüm arkadaşlarımızı gözlerimiz aradı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Gezi mükemmel olmuş, ekip çok sıkıymış. Epeydir göremediğim arkadaşlar da katılmış. Örneğin Cengiz, agökçe hocamız, VFR Mehmet vs... Nöbetçi olduğumdan katılamadım. İçim cız etti. Deniz, doğa, motosiklet, balık, muhabbet sohbet...Daha ne olsun. Elinize sağlık arkadaşlar. Haftaya ben de katılıyorum.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
[QUOTE=adanalı;1554946]bu gezide,armızda olmayan tüm arkadaşlarımızı gözlerimiz aradı.[/bu
bu guzel gezıyı kacırdık ne yapalım bir daha ki sefere
Bu arada Yüksel ve K.Cengiz epey karizmatik gözükmüşler. Comet ile gördüğüm Yüksel tabii... Babası, Muzaffer üstadım yavaş yavaş emekli olup köşesine çekiliyor anladığım. Eeeee olacak o kadar. Neyse Muzaffer hocam... Evde sakin sakin akvaryumla uğraşmak, mutfağa el atmak ya da pijama terlik televizyon olayına dahil olmak da güzel.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
allah nazarlardan saklasın maşallah maşallah
hiç güzel olmamış.
şaka bi yana çok güzel ve bol katılımlı bir geziye imza attğınız için hepinizi tebrik ederim.
gözüm ve çevresine saplanan ağrıdan kurtulabilseydim bende gelirdim ama maalesef daha yeni yeni atlatıyorum. hepiniz öpüyorum.
güzel gezi, katılmış kadar olduk resimler sayesinde
[QUOTE=haluka28;1555298]hiç güzel olmamış.
bencede hiç iyi bir gezi olmamış laf aramızda haluk hocam....
yav neden dir bilmem ama geldigim gezilerden daha çok gelemedigim gezilerin rotaları ve gidilen yerler daha çok hoşuma gidiyor en iyisi ben gezilere gelmeyim sanal olarak takib ediyim.
güzel bir gezi olmuş ve bol bol eylendiginizden eminim.allah muhabbetinizi bozmasın....
yorum yapan arkadaşlara çok çok teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
güzel bir gündü muabbetımız zaman sebebiyle kısada olsa siz sevgili dostları görmek ne desen degerdi...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
yapman bunu bana yaw.fıstık gibi gezi olmuş sağolun abilerim ablalarım..muzaffer abi yine alpaçino misali poz vermişsin yine...bissürüde arkadaş var orda bak busefer mükemmel gezi olmuş...yakında sizlere katılacam allahtan bişe olmazsa...böylede güzel gitmedim oralara ama gitmiş gibi oldum.
benim gözüm turgay abinin bmw sinde kaldı ilerde oda olcak inşallah..
Yine muhteşem bir katılım.. Yine süper paylaşım... Teşekkürler...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
bu arada cengizimin yumruğu nereyi gösteriyor merak ettim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)