aydemir bu habere sevindim ,sabırsızlıkla bekliyoruz alacagın günü kurtul şu asvalttan artık ne kadar dicez size.krossuz hayat vızzz.
harduro abicim ilk önce sizi tebrik ediyorum süpersiniz valla.uzun zamandır zewkle baktıgım ve o anı yaşayarak baktıgım ilk gezi raporu bu.Bizdemi bi gün gelsek oraya bizide götürün buralara
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
valla o gezaideki bütün arkadaşlara koooocaman bi helal olsun diyorum...raceden vazgeçip bi enduromu alsam ..boludada çok dağ bayır var...bu fotolar benim kanıma girdi ..çok kral bi gezi olmus tebrik ederim..
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
harikasınız süpersiniz söyleyecek başka bişi bulamıyorum
''satılık kanunı tiger var crosla takas olunur '' abicim ne yapmışsınız böyle ya imrestim vallahi elinize sağlık herhalde birkaç foto daha görürsem kesin cross çu olurum selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
adana kozandan selamlar arkadaşlar güzel gezi yapmışsınız
Harika fotoğraflar, paylaştığınız için teşekkürler...
:cherry: :cherry: :cherry:
O çinli motorların üzerinde çok tecrübeli endurocular vardı ama yine de güçlerinin düşük olması ve zincir koparmak gibi zayıf malzeme sonucu çıkan arızalarla sorun çıkardılar malesef.
Hakan'ım, kimse kimseyi aramıyor ki, toplantıda karar alınıyor biliyorsun.
Önümüzdeki geziye katılmazsan, biz sana sitem edeceğiz artık..
www.harduro.com
hani üstten 18. resimdeki arkadaşın korumalıkları
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
xt 660 en az 160 kg.
O kayaların üzerinden nasıl geçer?
Kros motorlarında grenajlar ve depo plastik olur. Çünkü her zaman motoru yatırma riski vardır. Bu gezide bir tek Davut yatırmadı motoru. Fotoğraflarda gördüğün gibi her motor yerlerde süründü.
Kros motosikletleri bu durumlara uygun malzeme ile üretilir.
www.harduro.com
neşeniz daim olsun süper bir gezi olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)