12.03.2008 tarihinde B.Çekmece Emniyetindeki bir işim nedeniyle o civara gitmek nasip oldu...
vesileyle site üyemiz değerli dostum ve 2005 devrem
KILDİKEN (GÜLTEKİN) dostuma uğradım...bu arada ben emniyetide bilmiyordum...işin aslı emniyetle birlikte B.Çekmeceyi bilmediğimide unutmuşum...
kendimi kankamın şefkatli kollarna bıraktım...beni Beylikdüzü girişten aldı...sahap çıktı...
kol kanat gerdi...kol kanat gererken 119 kilo olduğunu farkettim...
ama ben 122 kiloydum...
kimlen dans ediyon zibidi..
neyse.. emniyetde işimi hallettikten sonra...ne yapalım ne edelim ben ortamı gazladım biraz...yoklama çektim kankaya..açılalım Tekirdağ falan derken...kanka gel serbest yola çıkalım motorun gittiği yere gidelim demezmi...
kaskımıda yere düşürdü başta uyuz etti beni..
yani geziye 1-0 yenik başladı gözümde...
gezideki canlı performansı kanaat notuyla geçmesini sağlayacaktı göynümde...
neyse yolda bi durakladık benzin aldık..bpompaya sıfır yanaşıyo şaşkın...kendi bi türlü inemiyo...pompacı pompaya ulaşamıyo...
çekemedim makina onundu...
durakladık...nedeni sigara içmek...benzincide kenarda sigara için 2 motorcu...
ama pompalara uzağız tabe...
kaskımı düşürdüğü için benzinlikte bana...Ülkerrr çikolataaalıı gofrettt isteyenn vaaamıı diye sulu espiriler yaparak göynümü almaya çalıştı...
beni bi gofretle satın alabileceğinimi sanıyon nalçakkk...
evet...
seviyorum lan ben bu herifi...sağlam çocuk...özü sözü bir...
bu arada ben 1978/1 asker arkadaşımı hatırladım o civarlarda...önce bu köye gittik...TAYAKADIN köyünde yaşıyordu..7 yıldır görmedim...vesilesiyle oraya gittik...akrabalardan telefonunu falan aldım ama ulaşamadım tabi...orda köy dışına İstanbulda diyorlar...yani İstanbulda çalışıyormuş vs...
iyi tamam dedik düştük yollara...baktık ki TERKOS muş makinaların bizi çektiği nokta...TERKOSUN yanından DURUSU beldesine geldik...biraz daha sahile doğru gittik ve KARABURUN bize merhaba dedi...yazlık bi yer olduğundan in cin top oynuyor ...sahilde yeni düzenlemeler yapılmış...olmuş cennet...ben ilk defa gittim...
[IMG]http://img225.imageshack.us/img225/1045/ddddddddddddddddddddd
my1.png[/IMG]
Valla Kıldiken foto çekilmeyi nedense sevmiyo...hep beni çekip durdu...millet bizim gibi maymun değilki anasını satayım napalım...
hani Holywood sahnelerinin çekildiği platolar var ya...orayı andırıyodu koca sahil kasabası...kimsecikler yok...aha film çevirecek..tek teker yapıcak drag yapacak doğal mekan size...küçük haceti bile rahat rahat gider yani o kadar huzurlu bi yer...
Bu aptal hareketleri niye yaparım anlamam...
şov yapcak kimse yokki etrafda...lan olm ıssız...namıs elden gider valla oralarda...
küçük hacetten 2 dakka sonrası çekildiği için gayet neşeliyim..
vallahi gördüğümüz bunlar...ahada size yediklerimiz...gariban bi mercidabık çorbası...
bide gariban köftesi yidik...
Durusu Köftecisi...adına yakışan güzellikteydi ...
Yıllardır Bağdat Caddesi Selamiçeşmede Tarihi Sultan Ahmet Köftecisinde köfte yediğimi sanırmışım...yok böyle bir lezzet...
toplamda 300 km yaptım...
gece karanlığında yusuf yusuf bir şekilde döndük...
yıldızlar bile yoktu gökyüzünde...hava kapalıydı...şansıma yağmurda yağmadı...
ee dostlar işte böyle...Marmarada keşfedilmemiş o kadar yer var ki...
Allah sağlık sıhhat afiyet versinki bu güzellikleri yaşayalım...her kilometremde evladımı düşündüm...özledim serçemi...
gayrısı bana yalandır agalar...