Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Beni Trakyanın Yağmurlarında Yıkasınlar (İnecik Gezisi)

REKLAM ALANI

Merhaba tanışma bölümüne henüz yazamadım kusura bakmayın en kısa zamanda yazıcam. Tekirdağ gezisine mete abi ile birlikte kasım bey eşliğinde 3 kişi beraber gittik. ilk defa böyle bir aktivite içinde yer aldım. Hep motorla tek gezerdim. Yapı itibari ile biraz sıkılganım sanırım
    Ve çok güzel vakit geçirdim yedik , içtik, muhabbet derken koca gün dolu dolu geçti her ne kadar cbf 150 yolu bitirmemekte inat etsede yarı yolda mızıkçılık yapmadı.
    Burdan birlikte vakit geçirdiğim abilerime , arkadaşlarıma teşekkür eder ve gezilere gelmeyen benim gibi çekinen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Bu arada Tekirdağ ı hem gidelen yolunu hem merkezi ve köyleri olmak kaydıyla çok sevdim. Müsait oldukça gezilere gelmeye çalışıcam. . .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gültekin abim doğru der hani ot, böcek, bilumum ekşın
    baktım köfteler yine havalarda uçmaya başlamış, bizde sucuksuz sende köftesiz gezi olmuyor
    tekerinize sağlık sonraki ekşına kadar hoşçakalın, ama deniz kenarına gidipte balık tutmuş birini resimlemezsen dönüşte lastiğin gümlesin emi
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı arslanfb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metocanım il sınırlarını aşar gördüm seni
    abi hayatım İstanbul dışı olmuş...İstanbuldan kaçara koçora bakarım ben abi...1 ayda kartepe(450km) uçmak dere şarköye gader (500km) bu Tekirdağ geziside Malkaraya 20 km ye gader gidildi yani kafadan 1500 km..

Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin şu olayları anlatışına bayılıyorum gerçekten Ivır zıvır nekadar kelime varsa kullanmışsın.

Sabahın köründe aradığın doğru gerçekten ama üzgünüm ben uyumuyordum Bu yıl ki 3. toplamda ise 4. ev taşıma işine yetişmeye çalışıyordum. bu taşınma işlerinden 1 tanesi de kendi evim oluyor

Köftelerden çok sucuklar beni daha çok mutlu etti inecikte. Bu gezinize katılamasam da fotoları görünce katılmış gibi oldum.

Bu arada birdaha sabahın köründe arama arkadaş Hanım koşarak yanıma geldi ne oldu bişeymi olmuş diyo. Arayanın senin olduğunu ve motorsikletçi bir arkadaş olduğunu ögrenince "hay ben sizin motorunuza" der gibi bir bakış baktı ve "delisiniz siz" dedi

Eee her motor sevdalısı biraz deli değilmi ?
    bırak eşya olayını argadeşş motürün arızalıymış..ondan gelemedin dimi...geldi bana duyumlar...kekoro Bisanın şanzımanını eline aldı diyolar...

Alıntı HercuL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete hocam yeniden gelmişsin =) güzel gezi olmus allah daim etsin
    kardeş selamlar nettin GS 500 e kaptırdınmı bi lastik...

Alıntı ünlümotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi allah mutluluğunuzu daim etsin
    eyvallah usta...

Alıntı blt_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canım memleketim yaa,inecik gezisini biliyordum ama işlerim nedeniyle zaten gözden çıkarmıştım,katılmanız çok hoş olmuş inşallah bir dahakine haberimiz olur müsait olursam uça uça takılırım peşinize
    Tekirdağ MT grubundan eksik olma kardeş...orada gerekli açıklamalar yapılır...

Alıntı faruk59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yorumlarda b.k atmasan olmaz dimi
    atarım ülen...motoru dağıtıyon yok kayınpeder geliyo yok hanımdan izin alamadım falan sende Hanımköylü oldun başımıza he... ben oraya geliyorum ayağına senide esas duruşta görmek isterim...sasss duruşş...selamm durr

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olm adamı defi hacet giderirken çekmeye kalktıysan uçan tekmede yersin kafada

3 defa aramana rağmen ancak uyanabildim,bu aralar halledemediğim bir kaç işimden dolayı katılamadım.
    valla abi tam üzerine bastın ayağına bulaşmasın aman... sende ekiyon paso bu aralar başkan...nöbette değilsen ve gelmiyorsan sitede döşerim argedeş...acımam satarım iki dakkede...

Alıntı tugcetugce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Metehandro ni ara geliverdin ne ara TrAKYA'ya açıldın?

Güzel gezi ...
    Teşkür ederik paylaşımın için..
    vayy tuçik insanı alüküme sealam...hoşgördük...derin devlete eRRgenekona bağladık geldik...sen yoksun ama...

Alıntı hanedan12 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel Gezi olmuş tebrikler...
    eyvallah hanedan kardeş...

Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu ne biçim rapor?
    Olm insan azıcık ot, böcek, çiçek, deniz, derya vs. çeker.
    Sen kelleyle doldurmuşsun makinayı da topağı da. Vesikalıkçı mı olacan?

Daha öğreneceğin çok şey var. Acilen rahle-i tedrisatımdan geçmen lazım.
    ot böceği neden çekeyim...takmışınız kafaya doğadır ormandır...ben kelleye bakarım argedeş...illa şov yapıcanız...en megapakselli mahkinalarınız en baba fotoları çekebilmeli dimi...bende meydan okuyorum argedeş sana...senin şu foto topacına bi foto koyucam...senin felek by sınce 1931 olacak...

Kısaca tornadan geçmesi lazım.
    sen torna tesviye mezunumusun argedeş...

Alıntı faruk59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    torna makinası ayarlarız gerçi ebetlar olarak biraz zor olucak ama
    iriyim kıyımım gereğini yaparım...

Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel gezi olmuş son resim süper hiç birşey göremiyorum
    gözler şahit ama kardeş...

Alıntı _SuLeYMaN_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konuya katılıyorum Faruk
    ben size Allah yarattı demeyip bir katılıcam ...

Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son fotograf agaçlı böcekli bişi gibi sanki

güzel gezi güzel anlatım olmuş teşekkürler Mete Handro Del Piero De la Cincinatı
    ooo kuyu cadısı işte böle apla...yaptık küçük bir gezi..sade uçan tekmeyle kalsa iyi...Basının piresin makinasınıda kırdı...

Alıntı Mixata_CBR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper gezi eline sağlık fotolarda çok güzel

Alıntı babaçi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abe bundan ne talaş çıkar bea

Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu ne güzel bi anlatımdır yaaf...

Alıntı panter-tr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba tanışma bölümüne henüz yazamadım kusura bakmayın en kısa zamanda yazıcam. Tekirdağ gezisine mete abi ile birlikte kasım bey eşliğinde 3 kişi beraber gittik. ilk defa böyle bir aktivite içinde yer aldım. Hep motorla tek gezerdim. Yapı itibari ile biraz sıkılganım sanırım
    Ve çok güzel vakit geçirdim yedik , içtik, muhabbet derken koca gün dolu dolu geçti her ne kadar cbf 150 yolu bitirmemekte inat etsede yarı yolda mızıkçılık yapmadı.
    Burdan birlikte vakit geçirdiğim abilerime , arkadaşlarıma teşekkür eder ve gezilere gelmeyen benim gibi çekinen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Bu arada Tekirdağ ı hem gidelen yolunu hem merkezi ve köyleri olmak kaydıyla çok sevdim. Müsait oldukça gezilere gelmeye çalışıcam. . .
    naber lenn Şevko...bekleriz buralara...benim namım çoktur bu veritabanında...kanatlarımın altındasın...

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gültekin abim doğru der hani ot, böcek, bilumum ekşın
    baktım köfteler yine havalarda uçmaya başlamış, bizde sucuksuz sende köftesiz gezi olmuyor
    tekerinize sağlık sonraki ekşına kadar hoşçakalın, ama deniz kenarına gidipte balık tutmuş birini resimlemezsen dönüşte lastiğin gümlesin emi
    kanka köfte diye hamburger eti kalınlığında bişey getirdiler inan...salata desen domatesi yok her tür yeşillik mevcut...uscuk güzeldi...ama bu yaşıma kadar kötü uscuk görmedim...ben muhabbete baktım abi kankalar yeter bize...

yav siz Adanada gezi yaptığınızda herkeste makina var...bizde azdı çeken bana kaldı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    talan ettiğin armut bahçelerini koymamışın mete

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende meydan okuyorum argedeş sana...senin şu foto topacına bi foto koyucam...senin felek by sınce 1931 olacak...
    Kaldır kafanı ey gafil, aç gözünü bir bak şu aleme,
    Güldürme milleti, şecaat arzderken sirkatin söyleme
    Hangi misalden sallasan, farketmez karşılarım,
    Dikkatli ol merhamet eylemem kamçılarım.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Mete_han abi hem çekmiş, hem yazmış, hemde döktürmüş................
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

Motosikleti
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    talan ettiğin armut bahçelerini koymamışın mete
    eh yakalarım seni ben tükkanda mamur beg...

Kaldır kafanı ey gafil, aç gözünü bir bak şu aleme,
    Güldürme milleti, şecaat arzderken sirkatin söyleme
    Hangi misalden sallasan, farketmez karşılarım,
    Dikkatli ol merhamet eylemem kamçılarım.
    vay gundi vay...edebi kültürden namelerle dalaşıyorsun demek...

Bilinmez deryaya yelken açarsın
    Dalıma konmuştun neden kaçarsın
    Fırtınaya esen yele güldürdün...

Alıntı ilhan YAZICI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mete_han abi hem çekmiş, hem yazmış, hemde döktürmüş................
    eyvallah kardeş...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

ya metehan alem adamsın senin olduğun topik zevkli oluyor valla .... sağol varoll

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    meto şu uçan tekme olayı yardı beni

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Alıntı kuyucadısı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son fotograf agaçlı böcekli bişi gibi sanki

güzel gezi güzel anlatım olmuş teşekkürler Mete Handro Del Piero De la Cincinatı
    Çok güzel gezi olmuş emeğinize sağlık
    Çağla İtalyancayı sökmüşsün kız
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Alıntı Limankalesi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya metehan alem adamsın senin olduğun topik zevkli oluyor valla .... sağol varoll

valla abi makarayı severim yeterkki hevesim kırılmasın...yoksa 250 fotoluk 2 gezi arşivi yatıyor üşeniyorum...

Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meto şu açan tekme olayı yardı beni

abi adama elimiz mahkum iyimi...motor ona emanet...fantaziye bak...ama zamanlama hatası diyelim...

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel gezi olmuş emeğinize sağlık
    Çağla İtalyancayı sökmüşsün kız
    senide beklerim komşu ben Seyrantepede oturuyorum...

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    abi emegine saglık güzel bir gezi olmuş anlaşılan...
    tekirdagdada havalar sıcak biz istanbulda donuyoruz ya sanki yeniden kış geldi
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi emegine saglık güzel bir gezi olmuş anlaşılan...
    tekirdagdada havalar sıcak biz istanbulda donuyoruz ya sanki yeniden kış geldi
    bir gün sende gelirsin bizle...

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    İşin Gücün GIr gır Kime Özendin Bİlmem Bi Bea FAruğun DEdiğine KAtılıyorum Hakkaten Torna ŞArt

dipnot yeni bi imaj yapmısım akıllara ziyan o gün ne hikmetse cok bitkin ve çöökük Durmuşum Fotolarda
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

DETAYİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250cc Cruiser
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşin Gücün GIr gır Kime Özendin Bİlmem Bi Bea FAruğun DEdiğine KAtılıyorum Hakkaten Torna ŞArt

dipnot yeni bi imaj yapmısım akıllara ziyan o gün ne hikmetse cok bitkin ve çöökük Durmuşum Fotolarda
    Kardeşime bak senin damarlarındakii kanın tazeliği yeter o pozitif enerjin en bitkin halinle bile 30 kişilik gruba hayat verir imaj mimaj yersiz ve gereksiz senin benliğin yeter ...Bu arada kilo yakışıyo kardeşime türk erkeği modülü

TEKİRDAĞ MT DAYANIŞMASI ..
    RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
    No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
    AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen pazar sabah birden Çorlum geldim...Çorluya gitmeliydim...eşe dosta haber saldım her biri bi yere söz vermişler...boşver dedim ben yine gideyim bi trakya rüzgarı yiyeyim
    O gün gelen tüm arkadaşlara teşekkürler...sağolun varolun...özellikle evsahibi Özere efsane Köfteler...efsane salata...ve efsane hesap için çok teşekkürler.. ah mokoko ahh 400 km deptim bana yedirdiğin köfteler kadar başına taş yağa... ama sizin için herşeye değer...Tekirdağ MT her zaman takipcinizim...

Bu geziye katılmayarak beni 2 hafta önceki Uçmakdere dahil 2.kez eken Savaş Kayan...Sülüman Mokokyan...Semih Burgmanyan ...Orhan Majestiyan arkadaşlara teesüfü bir borç bilir şiddetle kınarım...
    Sevgi ve Saygılarımla...
    Bezgin Bekir Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın İtinayla sundu...

Bu Mete var ya ,motosiklet.netten tez vakitte yine şutlanacaktır.Çenesini tutsa 1 yıl anca dayanır zaten.
    gelelim adam ekme mevzuuna.
    Arkadaş Hafta ici izin kullanıyor,zannediyor ki herkez öyle.Bize de mesaj çekiyor ben uçmakdere'ye gidecem" diye.
    Olum senin hijyenik mahallini serinlettigin gün millet faturasıyla,çekiyle,senediyle boguşuyor.
    Davete uyamadık diye trip yapmanın alemi yok.
    En son Pazar günü 09.30 da arıyor."abi ben bi saat sonra Çorlu'dayım" diyor sonra telefonu bile acmıyor arkadaş.Sanıyor ki herkes O'nun gibi sapsız balta
    evli barklı adamız biz,boyumuz kadar oglumuz var,sorumlu bir aile reisiyiz,sakalımız bile kırardı.Senin gibi
    '' ver çocugun eline iki bisküi,bırak televizyon başına,aç çizgi filmi,kaç Uçmakdere'ye moduna'' giremedik hiç bir zaman
    Köfte ve servis olayına gelince;
    mekanın adı nedir?''Şık kasap Adnan''.
    Terzi olacakken yanlışlıkla kasap olmuş zannı veren bu tabelanın gerisindeki dükkanın içinde senin gurmelik iddian neye yarar ki?
    Altı üstü bir kasap.Yanında bi ızgara.
    Ne bekliyorsun 12 metrekarelik köy kasabında bordo papyonlu şef garsonlar mı
    elini yıkarken kenef ibriği tutmadıklarına şükret
    Du a et ki alışık olmadıgım Q klvye ile yazıyorum sana az gelir bunlar

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Burada olsam kaçırmayacağım bir geziydi.Yinede gitmiş kadar olduk.Mete bişey sorucam;Sen Çınarcıktan başka yerde köfteyi sevmiyonmu aga?Harici her köfteye bi kulp taktında.Bundan sonra işimizi garantiye alalım,sucukları atalım sele altına,yol kenarında biber,domates,gazozla götürelim.

Nerde bizim KArtepe,Şarköy gezileri kardeş? Hani başlık açacaktın?
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada olsam kaçırmayacağım bir geziydi.Yinede gitmiş kadar olduk.Mete bişey sorucam;Sen Çınarcıktan başka yerde köfteyi sevmiyonmu aga?Harici her köfteye bi kulp taktında.Bundan sonra işimizi garantiye alalım,sucukları atalım sele altına,yol kenarında biber,domates,gazozla götürelim.

Var onda bi yamukluk Çınarcık istikametinde.
    Sonraki gelişinde onu Trakya'nın yağmurlarında öyle bir yıkayacağız ki,çekecek çekecek bebe mete olacak

yamahasülo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ford fokus
    ya metahan sen adamı öldürürsün sen yanlış meslek grubundasın abi sen gezi programı yapsana ya ACUN ILICALI senin yanında sıfır valla SÜPERRRRRRRRRRRRRRSİN yorumların ve ve özere iltifitların için sağol

Motosikleti
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

gıygıycı sen iyice dağıttın benden söylemesi...o gün yorgundun farkettik biz...tükkanda yoruluyosun

Alıntı DETAYİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşime bak senin damarlarındakii kanın tazeliği yeter o pozitif enerjin en bitkin halinle bile 30 kişilik gruba hayat verir imaj mimaj yersiz ve gereksiz senin benliğin yeter ...Bu arada kilo yakışıyo kardeşime türk erkeği modülü

TEKİRDAĞ MT DAYANIŞMASI ..
    vay Tekirdağ MT bana cephe aldı...ben size yapacağımı bilirim...vur Trakya Mt ye...

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu Mete var ya ,motosiklet.netten tez vakitte yine şutlanacaktır.Çenesini tutsa 1 yıl anca dayanır zaten.
    gelelim adam ekme mevzuuna.
    Arkadaş Hafta ici izin kullanıyor,zannediyor ki herkez öyle.Bize de mesaj çekiyor ben uçmakdere'ye gidecem" diye.
    Olum senin hijyenik mahallini serinlettigin gün millet faturasıyla,çekiyle,senediyle boguşuyor.
    Davete uyamadık diye trip yapmanın alemi yok.
    En son Pazar günü 09.30 da arıyor."abi ben bi saat sonra Çorlu'dayım" diyor sonra telefonu bile acmıyor arkadaş.Sanıyor ki herkes O'nun gibi sapsız balta
    evli barklı adamız biz,boyumuz kadar oglumuz var,sorumlu bir aile reisiyiz,sakalımız bile kırardı.Senin gibi
    '' ver çocugun eline iki bisküi,bırak televizyon başına,aç çizgi filmi,kaç Uçmakdere'ye moduna'' giremedik hiç bir zaman
    Köfte ve servis olayına gelince;
    mekanın adı nedir?''Şık kasap Adnan''.
    Terzi olacakken yanlışlıkla kasap olmuş zannı veren bu tabelanın gerisindeki dükkanın içinde senin gurmelik iddian neye yarar ki?
    Altı üstü bir kasap.Yanında bi ızgara.
    Ne bekliyorsun 12 metrekarelik köy kasabında bordo papyonlu şef garsonlar mı
    elini yıkarken kenef ibriği tutmadıklarına şükret
    Du a et ki alışık olmadıgım Q klvye ile yazıyorum sana az gelir bunlar

vay Savaş abiden cevap gelmiş...hemen misillememi yapayım...Reis Beg yahu mete han kaç kere Trakyaya adım atar...bir mürid olarak ŞIH hazretlerin sana geldiğind eonu karşılamk için tek sıra halinde Çorlu girişinde durmanız gerekmiyor mu...Yaş ve boy sırasına göre herşeyi ben mi söyleyeyim...iyi ağırlanmadım doğrudur...abi inan neredeyse Malkaraya varıyorduk iyimi bizde 650 lik makina yokki abi...sizin gibi uzaya çıkacak makinamız yok...kıçıkırık makinalarımızla yaşam savaşı veriyoruz yollarda her km bel boyun popo ağrısı olarak geri dönmekte...

sizin eviniz yakın dabi...ah reis beg ben yollara düştüm otoban kenarlarında yolunu gözler oldum bi 5 dakke sıfatınızı göremedim...sizide anlıyorum iş güc oluyor ama...sen olsaydın en azından bu güzel güne katkın olurdu...

2.mevzuda ise lütfen orya bir daha uğramayın...adam resmen kazıkladı bizi...hemde ayaküstü...uğrarsanızda durumu anlatın neye bu hesabı istediğini bi soruverin...çünkü Özer kardeşimide mahcup etti...burada Sultanahmet Köftecisi var 8 lira abi...10 numaradır inan...mevzu zaten yemek değil ama o esnaf tilkiliği beni gerçekten rahatsız etti...

Alıntı DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Allah seni inandırsın Kıltek şimdi bana o konuda toplu foto yükleme yardımı yapıyor 1-2 saate ellerinden öper...

bizde Sultanahmet Köftecisi var abi...oda 10 numaradır hatta sana yakın...Bağdat caddesinde bi ara ısmarlayayım abime...

Alıntı savaskayan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Var onda bi yamukluk Çınarcık istikametinde.
    Sonraki gelişinde onu Trakya'nın yağmurlarında öyle bir yıkayacağız ki,çekecek çekecek bebe mete olacak
    peki pamukda tıkayacakmısınız abi...

Alıntı yamahasülo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya metahan sen adamı öldürürsün sen yanlış meslek grubundasın abi sen gezi programı yapsana ya ACUN ILICALI senin yanında sıfır valla SÜPERRRRRRRRRRRRRRSİN yorumların ve ve özere iltifitların için sağol
    sülo abi namın Malkarayıda aştı valla..özeri hem severim hem de öperim...biraz kastırayım ki bir dahaki sefere ondan olsun herşey...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)