Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

19-04-2009 CBF 150 Bolu-Gölcük gezisi

REKLAM ALANI
    Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Güzel bir gezi olmuş.Motosikletler de güzelmiş.Kazasız sorunsuz nice sürüşler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    katip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ethem Abi umarım yazın beraber bu kadar uzun olmasa da bir gezi yaparız. En kötü ihtimal İznik'e gider geliriz mesela Eline sağlık çok güzel olmuş resimler ve ayrıntılar. Koyun böyle buraya herkes görsün :D
    Motorları maviliklere süreceğiz.

Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.

OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Maşallah maşallah fotoğraflar konuşuyor Çok güzel kareler yakalamışsınız deklanşörünüze sağlık İyide yol yapmışsınız bayağı stres atmışsınızdır

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı Ömercik adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir gezi olmuş.Motosikletler de güzelmiş.Kazasız sorunsuz nice sürüşler.
    Sağol, Bursa taraflarınada gelicez inşallah, orada da gezilip görülesi bir çok yer olduğunu biliyorum. Yaşadığın şehir gerçekten güzel.

Alıntı katip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ethem Abi umarım yazın beraber bu kadar uzun olmasa da bir gezi yaparız. En kötü ihtimal İznik'e gider geliriz mesela Eline sağlık çok güzel olmuş resimler ve ayrıntılar. Koyun böyle buraya herkes görsün :D
    Saol Tamercim, elbette yaparız, sen hayırflısı ile gel yaz tatilinde. Ne kadar kalabalık olursak o kadar zevkli olacağına eminim.

Alıntı OzCaN35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maşallah maşallah fotoğraflar konuşuyor Çok güzel kareler yakalamışsınız deklanşörünüze sağlık İyide yol yapmışsınız bayağı stres atmışsınızdır
    O gün ne enerjimiz kaldı, ne stresimiz kaldı Eve varınca deliksiz bi uyku çektim. Çok yorulmuşum. Motorla günübirlik bu kadar yol yaptıktan sonra varılan yerde dinlenebileceğin, daha planlı bi organizasyon yapmak lazım aslında. 200 km yol yapıp, gittiğin yerde dinlenemeden dönüş yoluna çıkmak zorunda kalmak insanı gerçekten yoruyor. Daha iyi organize olarak güzelce dinlenip eğlenerek iyi gir gün geçirmek için güzel bi plan yapıp yola çıkmak lazım aslında.

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    çok güzel bir yer 1 saatte olsa değmiş bence

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Çok güzel bir gezi olmuş yüreğinize ve emeğinize sağlık fotolarda güzel keşke imkanınız olsaydıda oradaki güzellikleri doyasıya yaşayabilseydiniz.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    suzuki an125
    çok keyifli bir gün olmuş ağbi kardeş için ellerine sağlık çok güzel resimler

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı aSuBaYaH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bir yer 1 saatte olsa değmiş bence
    Elbette aslında deydi, amaç zaten biraz da yol yapmaktı

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzel bir gezi olmuş yüreğinize ve emeğinize sağlık fotolarda güzel keşke imkanınız olsaydıda oradaki güzellikleri doyasıya yaşayabilseydiniz.
    Bunun için buılunduğum yerden bi kaç saat daha erken çıkabilmek lazım, bi dahaki sefere bu istikamete gezi düzenlersek günün ilk ışıklarıyla yola çıkıcaz. 05/06:00 gibi yani, 2-3 saat yol aldıktan sonra bi yerde durup güzel bi kahvaltı

Alıntı HAZER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok keyifli bir gün olmuş ağbi kardeş için ellerine sağlık çok güzel resimler
    Fotolara eve varmadan önce foto makinesinden baktığımızda bu denli hoş olduklarını fark edememiştik ama şimdi bilg. monitöründen büyük büyük gerçekten oldukça hoş görünüyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CBF150'yi,CBF250'yi sattım...Şimdi 2009 GT250r
    Heyt be benim ilk göz ağrım cbf150.Ne kadar da asil duruyo.Bana motorculuğu sevdiren motor.Dağ bayır asfalt otoban 10.000 km gezdim cbf150 ile.Bizim burda ybr'yi gören kymco'mu , kanuni mi ayırt edemiyo.Ancak cbf150'yi gören dönüp bir daha bakıyo.

Siz de baya iyi km yapmışsınız.Ancak otobanda biraz sıkmıştır.O kadar güzel yerlere gidilip de bi mangal yapılmaz mı?İnegöl'e gelirseniz burda bi mangalda inegöl köfte ziyafeti çekeriz.

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı kingman30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Heyt be benim ilk göz ağrım cbf150.Ne kadar da asil duruyo.Bana motorculuğu sevdiren motor.Dağ bayır asfalt otoban 10.000 km gezdim cbf150 ile.Bizim burda ybr'yi gören kymco'mu , kanuni mi ayırt edemiyo.Ancak cbf150'yi gören dönüp bir daha bakıyo.

Siz de baya iyi km yapmışsınız.Ancak otobanda biraz sıkmıştır.O kadar güzel yerlere gidilip de bi mangal yapılmaz mı?İnegöl'e gelirseniz burda bi mangalda inegöl köfte ziyafeti çekeriz.
    Davet için çok saol, aslında yolculuk esnasında fazla sıkılmadık, ortalama hızımız 90-110 arasında idi. yani 140-150 olsaydı sadece yola ve motora konsntre olacaktık ve gelip geçtiğimiz yerleri inceleme görme şansımız daha az olacaktı. Bu şekilde yolculuğumuz esnasında daha çok yeri hissedip fark etmiş, görmüş olduk aslında. Buda belki küçük cc sınıfının mecburi bi avantajı

Bursa' da planımızda var aslında. Yazın Uludağ cennet gibi. 2007 Temuzunda çıkmıştım. Tertemiz havasına hayran kalmıştım. Bu yaz bakarsın bi Uludağ' da bi cız bız yaparız

Motosikleti
    HYOSUNG gv 650
    mükemmel bir gezi
    - - - - - - ŞERİTLERİ BİRLEŞTİR AMA KASKSIZ ASLA:cat:

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Onca yol yaptıktan sonra artık motora bi hafta binmem diyodum ama yine dayanamadım. Motor beni kendine çekti ve 60 km yol yaptım durduk yere

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    süper bi gezi

5 yıl olmuştur Gölcük'ü görmeyeli
    fotograflarınızla özlemimi giderdiniz teşekkür ederim

Motosikleti
    125 kt gerisi hikaye
    manzarada motorlarda çok güzel kaç model bunlar

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı AYGÜL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper bi gezi

5 yıl olmuştur Gölcük'ü görmeyeli
    fotograflarınızla özlemimi giderdiniz teşekkür ederim
    Ben buradan belki hiç bir zaman göremeyeceğim bi çok yer gördüm motosever arkadaşlar sayesinde, bundan sonrada bu şekilde gezi imkanım olursa zaman kaybetmeden yayınlamayı düşünüyorum. Beğenin için teşekkürler.

Alıntı aktör56 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    manzarada motorlarda çok güzel kaç model bunlar
    Benimkisi: Kırmızı 7000 km 2009
    Siyah 4500 km 2009

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben buradan belki hiç bir zaman göremeyeceğim bi çok yer gördüm motosever arkadaşlar sayesinde, bundan sonrada bu şekilde gezi imkanım olursa zaman kaybetmeden yayınlamayı düşünüyorum. Beğenin için teşekkürler.

Türkiye'nin heryeri güzel
    ben Boluluyum o yüzden ayrı bi yeri var benim için
    tekrar teşekkürler

bassy_bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı AYGÜL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye'nin heryeri güzel
    ben Boluluyum o yüzden ayrı bi yeri var benim için
    tekrar teşekkürler
    bende boluluyum gölcük cenneten bir parçadır sanki...2 haftada bir arabayla çıkarım henüz motor alamadım en kısa sürede bi cbr 600 rr alıcam inşallah..boluda daha beğeneceğiniz bir çok yer var abant gölköy yedi göller vs..boluya gezi yapıcak arkadaslara en iyi şekilde yardım etmeye çalsırım.. boluya giden arkadaş bir yarım saatinide termal kaplıcalara ayırsaydı yorgunluk filan kalmazdı

Motosikleti
    2006 dylan 34 EB 8652 (unutamam) paiggio X8 400
    arkadaşlar tekerinize sağlık paylaşım için teşekkürler çok güzel bir gezi çıkarmışsınız iki yıldır gidemediğim tabiaat cenneti gölcük özlemi mi oradaymış gibi bana yaşattığınız için tekrar teşekkür ederim .süper şu boluya abant,yedigöller,akkaya ,gölcük gezlmeye görülmeye değer yerler arasındadır.;)

evet ya oralara kadar gelipte karacasu daki kaplıcaları görmeden gitmek büyük bir kayıptır bence;)
    Motorumu çalan hırsızın ALLAH belasını versin.34 EB 8652

Motosikleti
    125 kt gerisi hikaye
    hastayım bu cıbıflara yaaaaa

Motosikleti
    Ybr
    gezi süper olmuş,tebrikler

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)