Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

REKLAM ALANI
    jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    şerif iyilik yap denize at lafını birazcık yanlış anlamış sanırsam (((((((((((((:
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yazıdan başka biz fotoğraf bekliyoruz (Cerrahi boşuna bekletmiyorsun bizi değilmi)

100 motor Sahra çölünde bile sorunsuz gitmez.

Kötü yemekte herşeyin sonu değil herhalde.
    işte tam içimden geçirdiklerim.. teşekkür ederim size..(ADANA GRUBUYLA AYVALIKA BEKLİYORUM BU YAZ )...... keşke bugün yanınızda olsaydım ve o aksaklıkları beraber yaşayıp ileride tebessümle hatırlayabileceğimiz bir anı eklemiş olsaydım.. bir sonraki gezide umarım katılabilirim.. geziyi düzenleyen arkadaşlar EMEĞİNİZE TEŞEKKÜR.. NİCE YAŞLARA M.T....
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yazıdan başka biz fotoğraf bekliyoruz (Cerrahi boşuna bekletmiyorsun bizi değilmi)

100 motor Sahra çölünde bile sorunsuz gitmez.

Kötü yemekte herşeyin sonu değil herhalde.
    valla imageshack.us dener adi siteye 3 saattir 520 tane resim yukledim ve en sonunda bana linklerin verilecegi ekranı bembeyaz bos bir sayfa verdi yarım saattir sahibinden kapıcısına kadar dumduz gidiyordum

simdi 50 50 deniyorum atmayı..
    bu seferde aynı seyi yaparsa direk telefon acıp fiilen suratlarına edecegim kufuru............
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yahu bende 17 tane canavar gibi resim var.... ancak image shack yok... dükkandayım,burasıda yoğun.... yokmu yardım eden!!!!!!

S.O.S---HELP---İMDAT

Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

mgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Öyele veya böyle ben Silivri'den geldim daha farklı düşünmüştüm düşündüğüm gibi olmadı.
    İnşallah bir dahi sefere, kırıcı olduysamda başta bu geziyi düzenleyen arkadaşlardan ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.
    Herkezi Silivri'ye bekler herkese iyi akşamlar dilerim.

Motosikleti
    05 ' CbR 6oo RR
    ben olay esnasında orda değildim çamura düşen kaskımı yıkıyordum,kazayı simdi videodan izledim..ama bi sakatlık çıkacağı belliydi,en son bi mondial hazarfendeki motocross yarıslarına özenmis rampadan uçuyodu..
    '
    [COLOR="Blue"]
    JustBe..[/COLOR]

Motosikleti
    GSXR-1000
    Bakın arkadaslar...

evet aksilikler oldu.ama sunu bilmenizi isterimki CADI bu geziyi düzenlerken kesinlikle boyle olmasını dusunmuyordu.Kaldiki güzel güneşli bir hava olsaydı bu gezinin keyfine kimse birsey diyemezdi.Haksızmıyım.Evet hava bulutlu ve bır okadar da soguktu.Bizler neden bekledik.Cunku o terbiyesiz işyeri sahibi bizi içerdeki acıkbufe kahvaltının bıtmesınden sonra bızı ıcerı alıcaklardı.Ben boyle bılıyorum yanlısmıyım.Fakat topluca asagıya ındıgımızde adam dısarı masa atmıs bızı zorla oraya oturtmak ıstıyor.Boyle bır durum karsısında kendınızı CADI nın yerıne koyun.Biraz dusunun.sonucta gruptan kopmayan kısıler guzel bır yerde balıgımızı yedık.Evet aksılıkler bızlerı bıraz sınırlendırdı.Istenmeyen olaylar oldu.Bu durum baska gezılere elbette yansımayacaktır.Herseyden bır tecrube oluyor.

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyele veya böyle ben Silivri'den geldim daha farklı düşünmüştüm düşündüğüm gibi olmadı.
    İnşallah bir dahi sefere, kırıcı olduysamda başta bu geziyi düzenleyen arkadaşlardan ve diğer arkadaşlardan özür dilerim.
    hava şartları ve dış etkenler diyelim bekledigimiz gibi olmamasının sebebi
    bende kırıcı olduysam özür dilerim herkesten
    iyi akşamlar
    daha iyi gezilerde görüşmek dilegiyle

Bende seni çiğ köfte yemeye beklerim

belki hatırlarsın,tepedeyken en son konuşmuştuk... senin motor hakkında konuşmuştuk; fiyatı,km'si.... motorun gerçektende güzeldi,allah nazardan saklasın,maşallah....

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı aziqun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben olay esnasında orda değildim çamura düşen kaskımı yıkıyordum,kazayı simdi videodan izledim..ama bi sakatlık çıkacağı belliydi,en son bi mondial hazarfendeki motocross yarıslarına özenmis rampadan uçuyodu..
    gürkan abi ne korkmuştu ama ya

hala aklimdan çikmiyo
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkeze selam lar bende eve yeni geldim.iyi rüzgar yemişiz.heryerim ağrıyo.bu m-t ile katıldığım ilk ve son gezi olur(ŞAKA ŞAKA)..harika bir geziydi harika insanlarla tanıştım.sanırım bundan sonraki gezileride kaçırmam inş.hepinizi selamlıyorumm.saygılar

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    işte sana yakışanda bu
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı jesse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gsr 600 330 yapıyomu bilmedigim için sordum.. motor için sakat hızlar degilmi ?
    bu soruyu motor hocası sordu zannettim
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o motor hocası bence çakma motor hocası:D:D:D:D

istanbulccc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800
    İlk MT gezimiz biraz olaylı oldu ama yinede güzel bir geziydi bence, geziyi organize eden Kuyucadısına, resimlerimizi bol bol çeken Cerrahi arkadaşımıza ve geziye katılan diğer tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hehehh gsr 600 330 yapıyosa boşuna başka modellere gitmeyelim diye şeyetim (: 280 le viraj dönüyo
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

yol video'ları nerde?

mgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende seni çiğ köfte yemeye beklerim

belki hatırlarsın,tepedeyken en son konuşmuştuk... senin motor hakkında konuşmuştuk; fiyatı,km'si.... motorun gerçektende güzeldi,allah nazardan saklasın,maşallah....

Evallah inşallah en kısa zamanda

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567816 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler