bu organizasyonu tertipleyen çağla kerdeşimize,jesti için skullhanter,e,sabahın köründe beni gelip okuldan alan ve garipçeye kadar götüren on8 kral,a,garipçeden ümraniye namazgaha kadar zahmet edip bırakan cerrahi kardşime teşekkürü birborç bilirim sevgiyle kalın esenlikler temenni ederim.
arkadaşım sana kimse birine yalakalık yap diye ayaklarına kapanmıyor,ama birinin hakkında atıp tutarken,az ölçülü olman gerekiyo bu arkadaşımızın ilk organizasyonu değil,sanırım sonda olmayacak ayrıca kimsede onu şişirmiyor kızcağız elinden ne gelirse yapmaya çalıştı,aksaklık içinde onun bence bi suçu yok hep ordaki ukala işletmecidesorun ,adam arabayı bize tercih etti açıkça ona bişiy demiyon yalnız,neyse arkadaşım hiç şık olmamış yazdıkların yakıştıramadım san ayıp ayıp.
Ümmet abi peki bundan kimin haberi var kime söylendi herkez toplanıp bilgi verilebilirdi kimseye bilgi verilmedi herkes kafasına göre hareket etti
bu kadar abartmayalım ya
kötü bi gezi degildi
heryerde ufak tefek tatsızlıklar olur olmasa iyi tamam da
sadece tatsız geçen bi kaç şey için bütün günü berbat saymayın
yahu arkadaşlar kimse kırılmasın organizasyon konusuna bişey demicem ama gezi kalabalıktı güzeldi maksat gazlamaktı zaten çokta güzel oldu.. yine yapalım a.? :D:D:D:D
haklı olabilirsiniz
ama direk cadıyı suçlamanız kırıcı
ama zaten gidilecek yerler söylendi
buarada (ilk yer) yemiyoruz başka yer ayarladık gidiyoruz diye
tabiki itiraz edebilirsiniz
herkes memnun kalacak diye bi kural yok
ama bütün olumsuzluklara ragmen uğrasıldı bunuda göz ardı etmeyelim lütfen
Kise birşey demedi fenere gidiliyor dendi gittik kimse gelmedi daha sonradan öğrendik başka yer ayarlanmış kimin haberi oldu neyse kimse kusura bakmasın benim mt ile 2. buluşmamdı 1. 29 ekimdi süperdi 2. buydu herkes burada fikrini söyleyebilir diye düşünmüştüm
Kise birşey demedi fenere gidiliyor dendi gittik kimse gelmedi daha sonradan öğrendik başka yer ayarlanmış kimin haberi oldu neyse kimse kusura bakmasın benim mt ile 2. buluşmamdı 1. 29 ekimdi süperdi 2. buydu herkes burada fikrini söyleyebilir diye düşünmüştüm
tabiki fikirler söylenecek ki tekrarı olmasın kötü olan anların
fenere gidiyoruz denildi evet gittigimiz yer orası degilmiydi? cidden ben o tarafa ilk defa gittigim için bilmiyorum yerlerin isimlerini
ama unutmamak gerekirki ugrasıldı güzel geçmesi için
Ümmet abi peki bundan kimin haberi var kime söylendi herkez toplanıp bilgi verilebilirdi kimseye bilgi verilmedi herkes kafasına göre hareket etti
evet bak orda haklısın fakat çok ağır yüklenmişin kızda istemezdi böle olsun inan çok üzgündü,yani sandığın gibi değil insanları hemen kırmayalım az anlayışlı olalım.
bu organizasyonu tertipleyen çağla kerdeşimize,jesti için skullhanter,e,sabahın köründe beni gelip okuldan alan ve garipçeye kadar götüren on8 kral,a,garipçeden ümraniye namazgaha kadar zahmet edip bırakan cerrahi kardşime teşekkürü birborç bilirim sevgiyle kalın esenlikler temenni ederim.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?