MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları
Reklamlar
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
herşeye ragmen birlikte olmak keyifliydi
mutlu yıllar MT
herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.
fakat geziyi düzenleyen arkadaşımız hakkında konusurken biraz dikkatli olalım foss diye bişey yok
ilk gidilen mekan sahibinin yapmış oldugu i..eliği cadıya yüklemeyin lütfen
2. mekanı buldu ve orada oturmadı bile sürekli dolandı
yemek dahi yemedi
ve genelde cadı gezilere yeni katılan herkesle ilgilenir
ama ilk mekan sahibinin yapmış oldugu terbiyesizlik yüzünden zaten morali bozuldu. Kendisinin bi hatası olmamamasına ragmen dert etti kendine
ama genede elinden geldigince ilgilendi herkesle
CADININ BUGÜNKÜ GEZİDE Bİ HATASI VARMI? BENCE YOK kendisine ve gelen herkese teşekkürler
VE YAPILAN Bİ GEZİDE KONUYU AÇAN YADA ORGANİZE EDENİ SUÇLAMAK YADA GÖKLERE ÇIKARMAK DOGRU DEGİL
SONUÇTA TOPLU GİDİLİYOR VE HERKES SORUMLUDUR
özür dilerim ama ben bu görüşe katılmıyorum.. geziyi kim organize ediorsa? bizi kim bir araya topluyorsa herşeyi düşünmeli.. diorki gezide; garipce 14 lira!!!! alıoruz motorumuzu sevdiğimizi artcımızı koyuoruz cebimize parayı buluşma yerine gidioruz.. ondan sonrası geziyi organize edenin görevidir bence..
Reklamlar
-
racer-200 adlı üyeden alıntı
katılıyorm
saol
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
özür dilerim ama ben bu görüşe katılmıyorum.. geziyi kim organize ediorsa? bizi kim bir araya topluyorsa herşeyi düşünmeli.. diorki gezide garipce 14 lira alıoruz motorumuzu sevdiğimizi artcımızı koyuoruz cebimize parayı buluşma yerine gidioruz.. ondan sonrası geziyi organize edenin görevidir bence..
herkesin görüşü farklıdır buna bişey diyemem
14 liraya herşey ayarlandı evet
ama ilk gidilecek yerin sahibinin yaptıgını herkes gördü duydu
başka bişey demeye gerek yok
cadı da bu durum karşısında afalladı zaten
istermiydi böyle olmasını tabiki hayır
zaten bizi düşünmeseydi deniz kenarına kurulan masalarda donarak yemek yememizi hoş karşılardı ama o ona karşı çıktıgı için sorun oldu zaten
-
-
aziqun adlı üyeden alıntı
sen kaskı çıkarmadan inanmassın kasksızda o viraja girersem dahada çıkamam gibi geliyo..
abicm öncelikle kusra bakma saka maka sen gazladın arkadandan gelemedik erdemin artcısını bekledik,en kısa zamanda yalovada görüşmek dileğiyle..
erdemi al gel o seni almasın yalova pendikden - yenikapıdan ve eskihisardan max.45 dk ne zmn isterseniz gelin beklerim ....
CADI üstüne düşenden fazlasını yapmıştır !! helal olsun ve tşk.ler kimse merhaba demedi o geldi hoş geldiniz dedi kendini tanıttı zaten... biz yeniyiz kimseyi tanıyamadık fln demeyin oldugunuz yerde kaldınız MT içinde küçük MT cikler yaratmayın MT nin büyüklüğü hepimizi kucaklar ... Sevgiler saygılar
-
Belim tutulduğu için geziye gelemedim ama bakıyorum bazı arkadaşlar memnun kalmamış ama yorumları biraz kırıcı bence.
Ha turizm şirketine para verirsin beni günübirlik garipçeye götür dersin sonra memnun kalmazsan itiraz edersin söylenirsin falan filan.. para verdin itiraz hakkın lafımız yok ama bu geziye herkes kendi isteğiyle geldi zorla getirlmedi üstelik balık yemeye değil beraber yol yapmak konuşup kaynaşmaktı amaç.
zaten bu kadar kalabalıkta çok fazla bir şey beklemeyin garipçe dünkü köy restoran sahibinden ne kadar bir profosyenellik bekleyebilirsinki... Zaten amaç beraber olmak yol yapmak balık yemek isteyenlerin oralara kadar gitmesi gerekmiyor.Lütfen eleştirelerde biraz yapıcı olalım elini taşın altına koyanların elini ezmeyelim..
Siz bidahaki sefere daha iyi organizasyon yapın ona gidelim daha iyi oldu diyelim....
-
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
herşeye ragmen birlikte olmak keyifliydi
mutlu yıllar MT
herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.
fakat geziyi düzenleyen arkadaşımız hakkında konusurken biraz dikkatli olalım foss diye bişey yok
ilk gidilen mekan sahibinin yapmış oldugu i..eliği cadıya yüklemeyin lütfen
2. mekanı buldu ve orada oturmadı bile sürekli dolandı
yemek dahi yemedi
ve genelde cadı gezilere yeni katılan herkesle ilgilenir
ama ilk mekan sahibinin yapmış oldugu terbiyesizlik yüzünden zaten morali bozuldu. Kendisinin bi hatası olmamamasına ragmen dert etti kendine
ama genede elinden geldigince ilgilendi herkesle
CADININ BUGÜNKÜ GEZİDE Bİ HATASI VARMI? BENCE YOK kendisine ve gelen herkese teşekkürler
VE YAPILAN Bİ GEZİDE KONUYU AÇAN YADA ORGANİZE EDENİ SUÇLAMAK YADA GÖKLERE ÇIKARMAK DOGRU DEGİL
SONUÇTA TOPLU GİDİLİYOR VE HERKES SORUMLUDUR
HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN TABİKİ FOOOSSS YA ARKADAŞ YOLA ÇIKILIYOR KİMSE HİÇ BİRŞEY DEMİYOR KİMSE KONUŞMUYOR KİMSE BİLGİLENDİRİLMİYOR BEN BUNLARDAN RAHATSIZIM
-
Limankalesi adlı üyeden alıntı
Belim tutulduğu için geziye gelemedim ama bakıyorum bazı arkadaşlar memnun kalmamış ama yorumları biraz kırıcı bence.
Ha turizm şirketine para verirsin beni günübirlik garipçeye götür dersin sonra memnun kalmazsan itiraz edersin söylenirsin falan filan.. para verdin itiraz hakkın lafımız yok ama bu geziye herkes kendi isteğiyle geldi zorla getirlmedi üstelik balık yemeye değil beraber yol yapmak konuşup kaynaşmaktı amaç.
zaten bu kadar kalabalıkta çok fazla bir şey beklemeyin garipçe dünkü köy restoran sahibinden ne kadar bir profosyenellik bekleyebilirsinki... Zaten amaç beraber olmak yol yapmak balık yemek isteyenlerin oralara kadar gitmesi gerekmiyor.Lütfen eleştirelerde biraz yapıcı olalım elini taşın altına koyanların elini ezmeyelim..
Siz bidahaki sefere daha iyi organizasyon yapın ona gidelim daha iyi oldu diyelim....
itiraz etmek icin illaki para mı vermek lazım ?
-
mgu adlı üyeden alıntı
HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN TABİKİ FOOOSSS YA ARKADAŞ YOLA ÇIKILIYOR KİMSE HİÇ BİRŞEY DEMİYOR KİMSE KONUŞMUYOR KİMSE BİLGİLENDİRİLMİYOR BEN BUNLARDAN RAHATSIZIM
haklı olabilirsiniz
ama direk cadıyı suçlamanız kırıcı
ama zaten gidilecek yerler söylendi
buarada (ilk yer) yemiyoruz başka yer ayarladık gidiyoruz diye
tabiki itiraz edebilirsiniz
herkes memnun kalacak diye bi kural yok
ama bütün olumsuzluklara ragmen uğrasıldı bunuda göz ardı etmeyelim lütfen
-
Arkadaslar,
Aslında bugun yani bulusma gunumuzde eminim çağla güzel bir havada sahil kıyısında guzel bir ortam olusturmak istedi..
Uzun bir sure oncesinde bunu organize etmek istedigi icinde hava durumu konusunda biraz sıkıntı yasandı..
Aslında sıkıntı olan sadece hava durumu olmadı, bu olumsuzlugu ardından restoran sahibi esnaf olacak 500 babanın tek evladının, musterisinin bilmem kac milyarlık BMW aracının uzerine deniz suyu sıcraması biz insanların uzerine sıcramasından daha onemli oldugu ! icin bizi o havada denizin kıyısına dizivermeye calıstı..
Basta oyle anlasılmıs olabilir..
Ancaaakkk... Bir insan bunu soylerken, bakın sizinle biz sahil kıyısında olacak diye anlastık ancak hava kotu ve bu nedenle de iceride size yer ayıramadıgım icin uzgunum. Keske size yardımcı olabilseydim ama diger surekli musterilerimin bulunmasından dolayı size baska bir yer onerebilirim denilebilirdi...
Simdi bu sıkıntıları aslında baslangıcta beklenelin aksine kotu gitmesi sonrasında ise daha guzel bir mekan bulunup bunun telafisi ise bizleri guzel bir gun gecirmemize yetti.
Eglendik mi eve 10 numara eglendik...
Burada tutup organizeyi yapan veya sıkıntıları yasayan arkadasları suclamak yerine bu gercekleri gorerek hem kendimizin hemde diger arkadaslarımızın keyfini kacırmayalım olurmu ?
hadi bakalım yaramazlık yapmadan oynayın...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
İtiraz ediceğine bir dahaki geziyi sen düzenle ona gidelim ...
Erdem cadıyı tanımıyormusun? merhaban yokmu? bir dahaki buluşmada yanına gidersin ya gezide biraz karışıklık oldu senin suçun değildi filan yada cadı berbat bir organizasyondu dersin buraya yazmana gerek yok bence....
-
mgu adlı üyeden alıntı
YA ARKADAŞLAR HERKES İYİ DİYOR FAKAY BEN HİÇ MEMNUN KALMADIM O KADAR YOLU GELDİM BU CADI DENİLEN ARKADAŞIN NE SESİNİ NE KENDİSİNİ TANIMADIM.GEZİ DÜZENLENİYOR O KADAR ŞİŞİRİLİYOR ŞİŞİRİLİYOR FAKAT BEN CE FOSSSSS KİMSE KUSURA BAKMASIN KİMSEYE YALAKALIK FALAN YAPMICAM BURASI OLMADI ŞURAYA ŞURASI OLMADI ORAYA BÖYLE ORGANİZASYON YAPILMAZ ORASIYSA ORASI DÜZEN İNTİZAM HAK GETİRE ...
KİMSE KUSURA BAKMASIN O ARKADAŞIN MOTORU OLMASAYDI ARKADAŞ DENİZE UÇSAYDI ... NEYSE ..KUSURA BAKMAYIN .HERKEZE SELAMLAR İYİ AKŞAMLAR..
arkadaşım sana kimse birine yalakalık yap diye ayaklarına kapanmıyor,ama birinin hakkında atıp tutarken,az ölçülü olman gerekiyo bu arkadaşımızın ilk organizasyonu değil,sanırım sonda olmayacak ayrıca kimsede onu şişirmiyor kızcağız elinden ne gelirse yapmaya çalıştı,aksaklık içinde onun bence bi suçu yok hep ordaki ukala işletmecidesorun ,adam arabayı bize tercih etti açıkça ona bişiy demiyon yalnız,neyse arkadaşım hiç şık olmamış yazdıkların yakıştıramadım san ayıp ayıp.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
mgu adlı üyeden alıntı
arkadaşım memnun olmaya bilirsin güzel bir dille anlatırsın fosss flan yakışmıyor. kimseyi savundugumdan degil yanlış anlamayın ama ortada bir emek var birazda olsun saygı duyalım
[COLOR="Yellow"][B][I]FenerBahçeli[/I][/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]Olmak Ayrıcalıktır.[/COLOR][/B]
Küçük Hırsızlar El Feneri İle Büyük Hırsızlar Deniz Feneri İle Götürür...:wiinkk:
-
CERRAHI adlı üyeden alıntı
Arkadaslar,
Aslında bugun yani bulusma gunumuzde eminim çağla güzel bir havada sahil kıyısında guzel bir ortam olusturmak istedi..
Uzun bir sure oncesinde bunu organize etmek istedigi icinde hava durumu konusunda biraz sıkıntı yasandı..
Aslında sıkıntı olan sadece hava durumu olmadı, bu olumsuzlugu ardından restoran sahibi esnaf olacak 500 babanın tek evladının, musterisinin bilmem kac milyarlık BMW aracının uzerine deniz suyu sıcraması biz insanların uzerine sıcramasından daha onemli oldugu ! icin bizi o havada denizin kıyısına dizivermeye calıstı..
Basta oyle anlasılmıs olabilir..
Ancaaakkk... Bir insan bunu soylerken, bakın sizinle biz sahil kıyısında olacak diye anlastık ancak hava kotu ve bu nedenle de iceride size yer ayıramadıgım icin uzgunum. Keske size yardımcı olabilseydim ama diger surekli musterilerimin bulunmasından dolayı size baska bir yer onerebilirim denilebilirdi...
Simdi bu sıkıntıları aslında baslangıcta beklenelin aksine kotu gitmesi sonrasında ise daha guzel bir mekan bulunup bunun telafisi ise bizleri guzel bir gun gecirmemize yetti.
Eglendik mi eve 10 numara eglendik...
Burada tutup organizeyi yapan veya sıkıntıları yasayan arkadasları suclamak yerine bu gercekleri gorerek hem kendimizin hemde diger arkadaslarımızın keyfini kacırmayalım olurmu ?
hadi bakalım yaramazlık yapmadan oynayın...
bu arada çok teşekkür ederim herşey için Erhan abi
-
[QUOTE=ERDEM860;1515388]
ERYİLMAZ adlı üyeden alıntı
iyi iyi köşeyi döndün desene kaç tl den izletiyorsun kişi başı
foto gelmedi Eryılmaz....
bekle erdem TORX anahtarı yasin atıyor şimdi
kaç kişi resim bekliyor beeee
ERYİLMAZ, ahmet93, yumatu, frontier, Limankalesi, lijoluna, CERRAHI, sedat_57, AYGÜL+, mgu, Mixata_CBR, ERDEM860, racer-200, zeko, ulasoto, Aceofspades, bihemta, mhrrmkpnr, ümmet perkitan, jesse, Khutuck, azgurbuz, AYBERK, vlad1462, sametrix, aziqun, M-E-R-V-E, GozgurS, Discordian+, Eserali, altıncı, reco58, vedatabi, +H.T.O, Tülin&Şafak, Torx+, ressam_01, By_StaR+, chagyy
-
Konuyu toplam 45 üye okuyor.(39 Kayıtlı ve 6 Misafir)..!
-
Limankalesi adlı üyeden alıntı
İtiraz ediceğine bir dahaki geziyi sen düzenle ona gidelim ...
Erdem cadıyı tanımıyormusun? merhaban yokmu? bir dahaki buluşmada yanına gidersin ya gezide biraz karışıklık oldu senin suçun değildi filan yada cadı berbat bir organizasyondu dersin buraya yazmana gerek yok bence....
cadıyı tanıyorum, karışıklık olduğunu keşke daha iyi organize edilseydi die yüzünede söyledim ama gelelimki burası bi forum (forum ne demek biliorsundur diye düşünüyorum) bilgi, görüş, foto, video, vb her türlü şeyi paylaşma platformudur.... herşeyi yüzyüze söylesek forumlara gerek olmazdı dimi!!!
-
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
olm jesse bu soruyu hic sormadığını farz ediorum
-
cadıyı tanıyorum, karışıklık olduğunu keşke daha iyi organize edilseydi die yüzünede söyledim ama gelelimki burası bi forum (forum ne demek biliorsundur diye düşünüyorum) bilgi, görüş, foto, video, vb her türlü şeyi paylaşma platformudur.... herşeyi yüzyüze söylesek forumlara gerek olmazdı dimi!!!
Forumun ne demek olduğunu senden daha iyi bildiğime emin olabilirsin...Ama insanları kırmak konusunu senin benden daha iyi bildiğin kesin !!!!!!!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler