en iyisimi siz youtube ye arama kısmına garipçe yazın zaten orda çıkıyor... önceki bozuk oldu maalesef...
en iyisimi siz youtube ye arama kısmına garipçe yazın zaten orda çıkıyor... önceki bozuk oldu maalesef...
...
Niyekine ne sabahı neredeyse ikindin beya
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
cadının saat kavramı tersine dönmüş, zavallım yaptğı bir sihir ters tepti galiba
gün pazar olunca 14:30 birçogumuz için sabah oluyo ondan şettim
ben 14:30 da mecidiyeköyde olurum arkadaşlar
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Herkese günaydın..
:cherry: :cherry: :cherry:
günaydın millet
günaydın banu
günaydın luci......
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Gri bir istanbul sabahından herkese günaydın !!!
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Dikkat Dikkat
Kuleden Pistteki Malatya İstikametine uçuş yapacak tüm personellere.
Malatya üzerindeki yoğun sis ve hava muhalefeti nedeni ile bu
istikamete yapılacak tüm uçuşlar birdahaki emre kadar iptal edilmiştir.
Süpürgeli arkadaşların özenle bu talimata uyması gerekmektedir.
[B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]
oku oku bitmiyor cok guzel gezi olmus.motorum olmadıgından katılamadım ama seneye aranızdayım bende gezecemmmm
emeği geçen herkese tebrikler.böle bir organızasyon anca bu şekilde olabilirdi.daha iyisini beklemek yanlış olur.önemli olan bi aile ortamı gibi aynı ortamda bulunup sıcak muhabbetler etmektir bence
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)