Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu

MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Gökhan Abicimdediklerine aynen katılıyorum ammaaaa kalkıp geldiğin icin çok teşekkürler... seninle tanışmak büyük bir zevkti... Aziz in viraj yaparken dizini yere değdirdiği fotoları yakında cekerim yine görüşürüz abicim ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ulasoto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F6
    Toplu foto(aile fotosu) çekildi onu eklerseniz sewinirim ve azizin dizini yere değdirdiği fotoları ben önümüzdeki 10 sene içersinde koyarsan sewinirim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Azizim, Gökhan Abi ne diyo ??

MAVISS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 03
    ıyı km yaptık ama

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Alıntı MAVISS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ıyı km yaptık ama
    valla bugünün en doğru sözü oldu google map a girip, garipçe yazında ne kadar uzağa gittiğimizi daha net görün

lijoluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR-600F vardı çalınanakadar :(
    büğün garipceye gelenlerin yarısı benim evde maç sevrediyorlar şindi

Motosikleti
    05 ' CbR 6oo RR
    gezi çok güzel başladı..bp de toplanan kalabalık hepimizi heyecanlandırdı,yine gayet büyük bir organizasyona imza attı mt.. ;)
    öte yandan grup sürüşü diye birşey yoktu,cruıserla arazi gösterisi hüsranla sonuçlandı bir çoğumuzun canı sıkıldı,geçmiş olsun..rezervasyon yapılan mekan için birşey söylemeye gerek yok zaten terbiyesizliğin büyüğünü yaptılar..daha sonra gidip anlaştığımız mekanda sofra düzeni sıfırdı,kalamarlar lastik gibi pişmemiş 3 puan veriyorum..(burası şakaydı yemekteyiz adlı programdan alıntıdır )
    cadıya uğraşları için çok tşk ediyoruz,oturup yemek bile yemedi..kötü aksiliklerle biraz dağılan grup yeniden bir araya geldi günün anlam ve önemi için pasta kesildi keyifler yerine geldi..
    burdan alkol alanları kınıyorum ayıp ya arkadaslar siz bilinçli olmassanız kim olacak.. (erdem869 )

Alıntı ulasoto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toplu foto(aile fotosu) çekildi onu eklerseniz sewinirim ve azizin dizini yere değdirdiği fotoları ben önümüzdeki 10 sene içersinde koyarsan sewinirim
    abicm dizimden kıvılcım çıktı bi allahın kuluda resim çekmedi..msn facebook hepsine döşicektim fotoyu..
    '
    [COLOR="Blue"]
    JustBe..[/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Alıntı aziqun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi çok güzel başladı..bp de toplanan kalabalık hepimizi heyecanlandırdı,yine gayet büyük bir organizasyona imza attı mt.. ;)
    öte yandan grup sürüşü diye birşey yoktu,cruıserla arazi gösterisi hüsranla sonuçlandı bir çoğumuzun canı sıkıldı,geçmiş olsun..rezervasyon yapılan mekan için birşey söylemeye gerek yok zaten terbiyesizliğin büyüğünü yaptılar..daha sonra gidip anlaştığımız mekanda sofra düzeni sıfırdı,kalamarlar lastik gibi pişmemiş 3 puan veriyorum..(burası şakaydı yemekteyiz adlı programdan alıntıdır )
    cadıya uğraşları için çok tşk ediyoruz,oturup yemek bile yemedi..kötü aksiliklerle biraz dağılan grup yeniden bir araya geldi günün anlam ve önemi için pasta kesildi keyifler yerine geldi..
    burdan alkol alanları kınıyorum ayıp ya arkadaslar siz bilinçli olmassanız kim olacak.. (erdem869 )

abicm dizimden kıvılcım çıktı bi allahın kuluda resim çekmedi..msn facebook hepsine döşicektim fotoyu..

ya Azizim vallaha doğru sölüyorsun ERDEM869 (?) die biri vardı 2-3 tane bira içti... tanıyan var mı ERDEM869 u hemen bantlayalım :D:D:D

ayrıca ben bi ara aynadan kıvılcımları görür gibi oldum ama kamerayı çıkarıp cekene kadar sen virajdan cıkıp 280-330 km/h uzadın gittin kanku

mgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    YA ARKADAŞLAR HERKES İYİ DİYOR FAKAY BEN HİÇ MEMNUN KALMADIM O KADAR YOLU GELDİM BU CADI DENİLEN ARKADAŞIN NE SESİNİ NE KENDİSİNİ TANIMADIM.GEZİ DÜZENLENİYOR O KADAR ŞİŞİRİLİYOR ŞİŞİRİLİYOR FAKAT BEN CE FOSSSSS KİMSE KUSURA BAKMASIN KİMSEYE YALAKALIK FALAN YAPMICAM BURASI OLMADI ŞURAYA ŞURASI OLMADI ORAYA BÖYLE ORGANİZASYON YAPILMAZ ORASIYSA ORASI DÜZEN İNTİZAM HAK GETİRE ...
    KİMSE KUSURA BAKMASIN O ARKADAŞIN MOTORU OLMASAYDI ARKADAŞ DENİZE UÇSAYDI ... NEYSE ..KUSURA BAKMAYIN .HERKEZE SELAMLAR İYİ AKŞAMLAR..

Motosikleti
    05 ' CbR 6oo RR
    Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya Azizim vallaha doğru sölüyorsun ERDEM869 (?) die biri vardı 2-3 tane bira içti... tanıyan var mı ERDEM869 u hemen bantlayalım :D:D:D

ayrıca ben bi ara aynadan kıvılcımları görür gibi oldum ama kamerayı çıkarıp cekene kadar sen virajdan cıkıp 280-330 km/h uzadın gittin kanku

kanku iste ya bi de fotoğrafa sırıtarak poz verdi utanmadan sıkılmadan..pek yakında yayınlanır sitede..burdan o erdem698 i esefle kınıyorum..banlansında görsün..
    bu arada ben 33O dan sonra kollarımı kaldırdım uçmaya başladı motor taksim meydanına havadan indim..

'
    [COLOR="Blue"]
    JustBe..[/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    kanka ERDEM869 da ERDEM698 de sitede yok şimdi arattım :D:D bir yanlışın olmasın yanlış kişiyi bantlamayın bende seni yer yüzünden tapik ettim merak etme

ulasoto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F6
    Alıntı aziqun adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Dizinden kıvılcım mı çıktı ??? Biri sıgara atmıştır giderken senin viraj olayını ilk önce beyninde ve daha sonra yolda tecrübe ile çözmen lzım resimleri görmeden (dublör kullanmadan ) inanmam !!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    birkaç fotoda benden

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı MAVISS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ıyı km yaptık ama
    160 km neki yaw çerez ama nasil oldu bilmiyomda ben gecen hafta 476 km yaptim bu günki kadar yorulmadim
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    kymco grant 250
    bugün garipçe gezisinde misafirdik, artık yeni üyeyiz. SOğuk hava ve bi iki tatsız olaya rağmen güzel bi geziydi .Herkese teşekkür ederiz...

ayrıca garipçede biras garip kaldık gibi.. İlk gezimiz olduğu için kimseyi tanımıyorduk bir kişi hariç. Onun verdiği çekimserlik vardı. Sonraki gezilerde inş bunu atlatırız.

Motosikleti
    05 ' CbR 6oo RR
    neyse kanku simdi burda naber senle polemiğe girip 8000 msj yazmak istemiyorum otobnda görüşürüz..erdem365gün6saat ..
    '
    [COLOR="Blue"]
    JustBe..[/COLOR]

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herşeye ragmen birlikte olmak keyifliydi

mutlu yıllar MT

Alıntı mgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YA ARKADAŞLAR HERKES İYİ DİYOR FAKAY BEN HİÇ MEMNUN KALMADIM O KADAR YOLU GELDİM BU CADI DENİLEN ARKADAŞIN NE SESİNİ NE KENDİSİNİ TANIMADIM.GEZİ DÜZENLENİYOR O KADAR ŞİŞİRİLİYOR ŞİŞİRİLİYOR FAKAT BEN CE FOSSSSS KİMSE KUSURA BAKMASIN KİMSEYE YALAKALIK FALAN YAPMICAM BURASI OLMADI ŞURAYA ŞURASI OLMADI ORAYA BÖYLE ORGANİZASYON YAPILMAZ ORASIYSA ORASI DÜZEN İNTİZAM HAK GETİRE ...
    KİMSE KUSURA BAKMASIN O ARKADAŞIN MOTORU OLMASAYDI ARKADAŞ DENİZE UÇSAYDI ... NEYSE ..KUSURA BAKMAYIN .HERKEZE SELAMLAR İYİ AKŞAMLAR..
    herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.
    fakat geziyi düzenleyen arkadaşımız hakkında konusurken biraz dikkatli olalım foss diye bişey yok
    ilk gidilen mekan sahibinin yapmış oldugu i..eliği cadıya yüklemeyin lütfen
    2. mekanı buldu ve orada oturmadı bile sürekli dolandı
    yemek dahi yemedi
    ve genelde cadı gezilere yeni katılan herkesle ilgilenir
    ama ilk mekan sahibinin yapmış oldugu terbiyesizlik yüzünden zaten morali bozuldu. Kendisinin bi hatası olmamamasına ragmen dert etti kendine
    ama genede elinden geldigince ilgilendi herkesle
    CADININ BUGÜNKÜ GEZİDE Bİ HATASI VARMI? BENCE YOK kendisine ve gelen herkese teşekkürler
    VE YAPILAN Bİ GEZİDE KONUYU AÇAN YADA ORGANİZE EDENİ SUÇLAMAK YADA GÖKLERE ÇIKARMAK DOGRU DEGİL
    SONUÇTA TOPLU GİDİLİYOR VE HERKES SORUMLUDUR

MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    Sabah Meteorolojıye baktım benı yanılttı soguk benı perısan ettı sonuc ıtıbarıyle oyle yada boyle sıte sakınlerıyle bırlıkte olmak yol almak guzeldı.Tatsızlıkların hepsıne sahıt olmadım ama hıcbıseyde mukemmel olamaz degıl mı. Sızden ayrılınca hezarfene gıttım tek kelıme ıle mukemmeldı orda olmak vardı sıcak havalarda yollarda tekrar bırlıkte olmak dılegıyle tanıyan tanımayanlara selamlar tekerınız duz basa.
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

Motosikleti
    05 ' CbR 6oo RR
    Alıntı ulasoto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dizinden kıvılcım mı çıktı ??? Biri sıgara atmıştır giderken senin viraj olayını ilk önce beyninde ve daha sonra yolda tecrübe ile çözmen lzım resimleri görmeden (dublör kullanmadan ) inanmam !!
    sen kaskı çıkarmadan inanmassın kasksızda o viraja girersem dahada çıkamam gibi geliyo.. abicm öncelikle kusra bakma saka maka sen gazladın arkadandan gelemedik erdemin artcısını bekledik,en kısa zamanda yalovada görüşmek dileğiyle..
    '
    [COLOR="Blue"]
    JustBe..[/COLOR]

Motosikleti
    Special CroSs + Honda 600F
    Alıntı AYGÜL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herşeye ragmen birlikte olmak keyifliydi

mutlu yıllar MT

herkesin görüşü farklıdır saygı duyarım.
    fakat geziyi düzenleyen arkadaşımız hakkında konusurken biraz dikkatli olalım foss diye bişey yok
    ilk gidilen mekan sahibinin yapmış oldugu i..eliği cadıya yüklemeyin lütfen
    2. mekanı buldu ve orada oturmadı bile sürekli dolandı
    yemek dahi yemedi
    ve genelde cadı gezilere yeni katılan herkesle ilgilenir
    ama ilk mekan sahibinin yapmış oldugu terbiyesizlik yüzünden zaten morali bozuldu. Kendisinin bi hatası olmamamasına ragmen dert etti kendine
    ama genede elinden geldigince ilgilendi herkesle
    CADININ BUGÜNKÜ GEZİDE Bİ HATASI VARMI? BENCE YOK kendisine ve gelen herkese teşekkürler
    VE YAPILAN Bİ GEZİDE KONUYU AÇAN YADA ORGANİZE EDENİ SUÇLAMAK YADA GÖKLERE ÇIKARMAK DOGRU DEGİL
    SONUÇTA TOPLU GİDİLİYOR VE HERKES SORUMLUDUR

katılıyorm
    [COLOR="Yellow"][B][I]FenerBahçeli[/I][/B][/COLOR] [B][COLOR="Blue"]Olmak Ayrıcalıktır.[/COLOR][/B]
    Küçük Hırsızlar El Feneri İle Büyük Hırsızlar Deniz Feneri İle Götürür...:wiinkk:

3. sayfa BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler