dün gece 11. sayfada bırakmıştım,hepsini okudum...
çok üzüldüğüm ve hiç yakıştıramadığım usluplar var!!!! ama neyse....
diğer taraftan; bazı arkadaşlar ilgi ve alakadan şikayetçiler...
kendimden misal vereyim;
ilk katılımım ramazan bayramında rahmetli nejdet abinin mezarını ziyaretiydi...ne rahmetliyi tanırdım nede bir başkasını,kimseyi tanımıyordum... ufaktan sohbet,muhabbet... forumda karşılaştıkça da; selamlaştık,2-3 derken bu günlere geldik....
hatta bir gece ansızın benim mekana bile baskına geldiler.... iyikide geldiler...
son 4 aydır çoook zor günler geçiriyorum!!! burdan tanıdığım dostlarım,arkadaşlarım,kardeşlerim var!!!! sırası geldi telefon açıp dertleştik,msn'den konuştuk... yüzyüze dertleştik.... bunlar bir andamı oldu? tabiki hayır!!!! ne ekersek onu biçiyoruz....
kötü sözler,tenkitler,alaycı tavırlar,yakıştırmalar.... benim konuştuğum,dertleştiğim,gülüp eğlendiğim arkadaşlarım-dostlarım ve diğerleri böyle yapmamalıydı!!!! birileri lafmı etti? bırakın yaa..... söyleyen dediğiyle kalsın... o şakşakçıların arasında bende varım!!! hak edeni alkışlarım arkadaş!!!!
çağla her defasında ''üzgünüm,özür dilerim,vs....'' demiş... esasında bizim çağladan ÖZÜR DİLEMEMİZ gerek.... herkes kadar bizimde hatalarımız var...
ben hepinizi çook seviyorum... 1 yıl içinde çook büyük bir aileye sahip oldum!!!! kimsenin üzülmesini,kırılmasını istemiyorum... sağ duyulu yaklaşalım,burası forum diye her istediğimizi yazacak değiliz!!!! yazan varsada,bir aile olduğumuzu unutmadan hareket etmeliyiz....
ayrıca;
dün bildiğiniz gibi ANNEM'de benimle beraberdi... çok eğlendi ve hepinize teker teker teşekkür ediyor!!!!
ANCAAAAAK!!!!!
çok sert yorumlarıda var!!! şimdi onları burda yazamıyacağım,çünkü yanımda yok
en kısa zamanda burdan okursunuz....
ama dediği bir şey vardı....
''bu ortamınızı sakın bozmayın!!! bak burçin köprüden geçmeye korkuyordu,4 motor etrafını sardınız... onu kendinizce korudunuz,eskortluk yaptınız!!! bu gün kim kimi koruyorki?'' dedi.... daha dedikleri var tabiki
...
şimdilik bu kadar arkadaşlar,
allah'a emanet olun...