Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
25. sayfa BirinciBirinci ... 152324252627 ... SonuncuSonuncu

MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

REKLAM ALANI
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Konu içerisindeki gereksiz kişisel tartışmalar ve bazı konu dışı mesajlar silinmiş, gezi ile ilgili benzer konu başlıkları birleştirilerek aynı başlık altında toplanmıştır.

Gezi ilgili birçok üye kendi fikrini, kendi düşüncesi belirtmiş, olumlu olumsuz düşünceler var, eğer eleştirilerde katılmadığı şeyler varsa dayanaklarıyla birlikte sizde kendi fikrinizi saygı çercevesinde yazabilirsiniz. Asla konu içinde yorumunu beğenmediğiniz kişiler ile dalga geçmeye laf sokmaya çalışarak cevap vermeye çalışmayın. Bu tarz davranışlar malesef konudaki düzeyi düşürecek gereksiz tartışmalara kavgalara neden olacaktır. Birbirimizin düşüncelerine saygı göstermeliyiz. Herkes dinlemeyi, seviyeli bir biçimde fikirlerini savunmayı ve karşıt görüşleri eleştirmeyi öğrenirse tartışmaların hepimiz için daha yararlı olacağına inanıyorum. Eleştirilere tahammülünüz varsa onlar sizi daha iyiye götürecektir.

Forumda kişisel tartışmalara giren, sizleri rahatsız eden konular olduğunda ilgili mesaja cevap vererek sizde forum kurallarını çiğnemiş olursunuz, bu yüzden o mesajın gönderici bilgisinin altında bulunan rapor et işaretine tıklarak gerekli açıklama ile birlikte site yönetimine göndermeniz yeterli olacaktır. Bu durumda yöneticilerimiz mesaj sahibi hakkındaki gerekli işlemleri yapacaklardır.

Saygılar

GEZİ FOTOĞRAFLARININ TAMAMI

Fotoğraflar 01 - Fotoğraflar 02 - Fotoğraflar 03 - Fotoğraflar 04 - Fotoğraflar 05 -

Fotoğraflar 06 - Fotoğraflar 07 - Fotoğraflar 08 - Fotoğraflar 09 - Fotoğraflar 10 -

Fotoğraflar 11 - Fotoğraflar 12 - Fotoğraflar 13 - Fotoğraflar 14 - Fotoğraflar 15 -

Fotoğraflar 17 -

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada Skullhunter benim pastam nerde ... bu ayıptır . esefle kınıyorum ..Kargolayın kardeşim hakkımı 800 km uzaktayız diye bu muamele yapılırmı..
    Sana pasta getirip kendi ellerimle yedireceğim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sana pasta getirip kendi ellerimle yedireceğim.
    Hep böle kandırıyosunuz ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı AYBERK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün gece 11. sayfada bırakmıştım,hepsini okudum...

çok üzüldüğüm ve hiç yakıştıramadığım usluplar var!!!! ama neyse....

diğer taraftan; bazı arkadaşlar ilgi ve alakadan şikayetçiler...

kendimden misal vereyim;

ilk katılımım ramazan bayramında rahmetli nejdet abinin mezarını ziyaretiydi...ne rahmetliyi tanırdım nede bir başkasını,kimseyi tanımıyordum... ufaktan sohbet,muhabbet... forumda karşılaştıkça da; selamlaştık,2-3 derken bu günlere geldik....

hatta bir gece ansızın benim mekana bile baskına geldiler.... iyikide geldiler...

son 4 aydır çoook zor günler geçiriyorum!!! burdan tanıdığım dostlarım,arkadaşlarım,kardeşlerim var!!!! sırası geldi telefon açıp dertleştik,msn'den konuştuk... yüzyüze dertleştik.... bunlar bir andamı oldu? tabiki hayır!!!! ne ekersek onu biçiyoruz....

kötü sözler,tenkitler,alaycı tavırlar,yakıştırmalar.... benim konuştuğum,dertleştiğim,gülüp eğlendiğim arkadaşlarım-dostlarım ve diğerleri böyle yapmamalıydı!!!! birileri lafmı etti? bırakın yaa..... söyleyen dediğiyle kalsın... o şakşakçıların arasında bende varım!!! hak edeni alkışlarım arkadaş!!!!

çağla her defasında ''üzgünüm,özür dilerim,vs....'' demiş... esasında bizim çağladan ÖZÜR DİLEMEMİZ gerek.... herkes kadar bizimde hatalarımız var...

ben hepinizi çook seviyorum... 1 yıl içinde çook büyük bir aileye sahip oldum!!!! kimsenin üzülmesini,kırılmasını istemiyorum... sağ duyulu yaklaşalım,burası forum diye her istediğimizi yazacak değiliz!!!! yazan varsada,bir aile olduğumuzu unutmadan hareket etmeliyiz....

ayrıca;

dün bildiğiniz gibi ANNEM'de benimle beraberdi... çok eğlendi ve hepinize teker teker teşekkür ediyor!!!!

ANCAAAAAK!!!!!

çok sert yorumlarıda var!!! şimdi onları burda yazamıyacağım,çünkü yanımda yok en kısa zamanda burdan okursunuz....

ama dediği bir şey vardı....

''bu ortamınızı sakın bozmayın!!! bak burçin köprüden geçmeye korkuyordu,4 motor etrafını sardınız... onu kendinizce korudunuz,eskortluk yaptınız!!! bu gün kim kimi koruyorki?'' dedi.... daha dedikleri var tabiki...

şimdilik bu kadar arkadaşlar,

allah'a emanet olun...
    ayberk valla kendimi bir anda orada emniyet genel müdürlüğünün hazırladığı klipte oynuyorum zannettim

Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Başka gezilerde buluşmak dileği ile Mt ailesi
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

OGLUMVE BEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi yeşil fıstık
    budostlarla her yere giderim arkadaş
    cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:

Motosikleti
    cbf 150 regal raptor
    iyi akşamlar mt ailesi
    dünkü gezide başta cadı olmak üzere herkeze
    çok teşekkür ederim.
    benim için güzel bir gün oldu.

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ulen bende dedim 2 gundur ugrastıgım resimler nereye gitmiş
    hepsini banlardım admin ve modların

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hep böle kandırıyosunuz ...
    o yapmasada biz gelmedikmi abi aaa
    kınıyorum seni kın kın
    bende yarı mod sayılırım hem skull ile ismimizda aynı o yedirdi farzet
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

ulasoto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F6
    Yaw ben hiç bir resimde yokum ya kendimi hayalet fln sanmaya başladım !!

Alıntı ulasoto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nasıl yani 800 tane resim cektim koydum hiç birinde yokmusun
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Motosikleti
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toprağım seninle tanışmayı çok istiyordum en sonunda tanıştık tanıştığıma gerçekten memnun oldum.

Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toprağım seninle tanışmayı çok istiyordum en sonunda tanıştık tanıştığıma gerçekten memnun oldum.
    valla abim bende uzun zamandır istiyordum o gune kısmetmiş bende cok memnun oldum senin kadar degerli bir abim oldugu icin

Motosikleti
    CBR600F6

ulasoto resimlerde kayıptır bulana büyük ödül yaw o kadar resim arasında 2 tane topluca deniz kenarında donarken çekilmiş resim de warım ama o kdar hadi ufak tefek olsam neyse bu gövde ile bi kareye fln bi yerde gözür insan yaw

Motosikleti
    ulasoto resimlerde kayıptır bulana büyük ödül yaw o kadar resim arasında 2 tane topluca deniz kenarında donarken çekilmiş resim de warım ama o kdar hadi ufak tefek olsam neyse bu gövde ile bi kareye fln bi yerde gözür insan yaw
    Ödül ne abi belki görmüşüzdür

sen ona dua et
    ulen o gun 1300 tane resim cektim bir tane resmim yok benim ben ne yapim

Ödül ne abi belki görmüşüzdür
    Abi sen kastamonulu olduguna eminmisin
    Kayserili gibi davranıyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    büyük ödülü isterim abicim feysbukuma bakarsan ikitane fotonu görürsün

Motosikleti
    CBR600F6
    sen ona dua et

hiç yokmu senin ?? abi söz bidahaki gezide sen beni çekersin ben seni ok ? bin300birbinyüz fln dene

Motosikleti
    sen ona dua et

Valla askere giderken kayseriden geçmiştim ondan olabilirmi

hiç yokmu senin ?? abi söz bidahaki gezide sen beni çekersin ben seni ok ? bin300birbinyüz fln dene
    valla oyle olacak bu gidisle heralde

Valla askere giderken kayseriden geçmiştim ondan olabilirmi
    Yok yok biraz gecerken bulasmıs abi kesin

Motosikleti
    CBR600F6
    Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyük ödülü isterim abicim feysbukuma bakarsan ikitane fotonu görürsün
    erdem899 kardeşim o resimleri ben çektirdim ztn oda zorla MT ye ben koydum faysbuk daki leri
    sana büyük ödül söz yalovada bir gün bedava gezi ve yemek
    Resimden vaz geçtim video da bile zor gördüm kendimi !! bidahaki gezide teker fln yapcam dikkat çekemiyom böle kurallara uymakla

Motosikleti
    valla oyle olacak bu gidisle heralde

Yok yok biraz gecerken bulasmıs abi kesin
    Bencede abii yoksa bizim parayla pulla ne işimiz olur
    ödülde neymiş hıh ( Bu arada ödül ne abi biliyormusun )

25. sayfa BirinciBirinci ... 152324252627 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler