Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
24. sayfa BirinciBirinci ... 142223242526 ... SonuncuSonuncu

MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

REKLAM ALANI
    dark_face - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 CBF 1000
    baştan beri konuyu okudum. açıkcası mt ye yakışan konuşmalar olmamış. bu karar kalabalık bir grupta aksilikler olması bence kaçınılmaz. allah korusun yolda olabilirdi bu tarz bir olay. bu tarz grup sürüşlerinde herkesin bireysel olarak çok dikkatli olup risk yaratacak şeylerden kaçınması gerekiyor.
    problemler olmuş olabilir bu tarz şeyler genelde elde olmayan nedenlerden oluyor. insanların üzerine çok gidilmiş sanki. her şeye rağmen güzel bir gezi olmuş. bende katılmak istiyordum ama mx le aynı zamana denk gelmesi kötü oldu. bir çok aradaşıma sözümvardı içeri girmelerine yardımcı olmak için orda bulunmam gerekti bu yüzden gelemedim. inşallah başka bir gezide buluşmak dileğiyle.
    Honda Hayat Onda...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Resimlere baktıkça yanarım yanarım motorsuzluğuma yanarım

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Bir kaç fotoda benden

RL=http://img223.imageshack.us/my.php?image=dsc09420.jpg][/URL]

[U

Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Moto43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    Alıntı mgu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YA ARKADAŞLAR HERKES İYİ DİYOR FAKAY BEN HİÇ MEMNUN KALMADIM O KADAR YOLU GELDİM BU CADI DENİLEN ARKADAŞIN NE SESİNİ NE KENDİSİNİ TANIMADIM.GEZİ DÜZENLENİYOR O KADAR ŞİŞİRİLİYOR ŞİŞİRİLİYOR FAKAT BEN CE FOSSSSS KİMSE KUSURA BAKMASIN KİMSEYE YALAKALIK FALAN YAPMICAM BURASI OLMADI ŞURAYA ŞURASI OLMADI ORAYA BÖYLE ORGANİZASYON YAPILMAZ ORASIYSA ORASI DÜZEN İNTİZAM HAK GETİRE ...
    KİMSE KUSURA BAKMASIN O ARKADAŞIN MOTORU OLMASAYDI ARKADAŞ DENİZE UÇSAYDI ... NEYSE ..KUSURA BAKMAYIN .HERKEZE SELAMLAR İYİ AKŞAMLAR..
    doğru bence en azından oraya geldikten sonra birisi bağırarak gelin şöyle 1 foto çektirelim bile denmedi, daha sonra herkes kendi tanıdığının yanına gitti artık bir daha düşünücem böyle gezilerde ,çağla hanımıda göremedim el sıkışamadım ... içinizde çok havalı var....
    ...

Arkadaşlar böyle kalabalık organizasyonlarda muhakkak aksaklıklar ve aksilikler olur. CADI ya bukadar yüklenmeyin ve sorumluluğu onun üstüne atmayın. böyle gezilerde zahmet olur aldığınız keyif bu zahmetleri örtbas eder merak etmeyin . Paylaştığınız fotolar için sizlere teşekkür ediyorum. sizlerle gelemesemde fotolara keyifle baktım . sizlerle pazar günü garipçeye gelemedim ama GARİP birinden hepinize selam getirdim Kenan Sofuoğlu'nun selamı var ;)

Motosikleti
    Alıntı Moto43 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğru bence en azından oraya geldikten sonra birisi bağırarak gelin şöyle 1 foto çektirelim bile denmedi, daha sonra herkes kendi tanıdığının yanına gitti artık bir daha düşünücem böyle gezilerde ,çağla hanımıda göremedim el sıkışamadım ... içinizde çok havalı var....
    Havalı derken neyi kasdediyorsun orada toplu aile fotoğrafı çektirildi gelseydin sende girseydin fotoyatanıdığının yanına derken gelip bizlerle tanışsaydın keşke ilk gezilerde bazen kendini yabancı hisseder ama sonra alışırsın problem olmaz kardeşim

Yanlız içinizde çok havalı var derken inan neyi kasteddiğini anlayamadım dün sen içimizde değilmiydin
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    Burgman AN400
    Selamlar Arkadaşlar,

Gruba ilk kez 1 hafta önce katılıp, sonra yine ilk kez geziye çıkıp, ardından dikkatsiz bir arkadaşın motoruma çarpması ile moral bozunlunca gezinin geri kalanı benim için tahmin edersiniz keyifli geçmedi. Motorumu bu akşam servise bırakacağım, umarım bir problem çıkmadan trafik sigortasından çözebiliriz işi. Ben bu kazada, Şerif arkadaşımız ile birlikte bu hareketin yapılmasında göz yuman bizler olarak da şuçlu olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle ben yeni olduğum için birşey söylemeye durumum yoktu ama eskilerin bu şekildeki tehlikeli durumlara göz yummaması gerekir. Nitekim, kazanın olacağını tahmin ettiğim için, kaza anında ben de motoru oradan çekmeye gidiyordum. Tam gözümün önünde oldu. Ya ben motorun arkasında veye üstünde olsaydım. Bunun sorumluluğunu kim alacaktı acaba. Herşeye rağmen, bizim sorumsuzluğumuza rağem, ucuz atlatıldı. Muhtemelen bu kazayı benden başka kimse hatırlamayacak ama ben özellikle hatırlanmasını ve yeniden benzer tatsız durumların olmaması için birbirizi gaza getirmek yerine uyarmayı tercih ederim.

Umarım yazdıklarım kimseyi kırmadan biraz olsun kulaklara küpe olur.

Motosikleti
    bianchi falcon 125 cc'cik
    şu KLAVYE DELİKANLILIĞI yapanlar varya..onların hepsinin ismi aldım..Yüzyüzeyken bu kadar rahat bi şekilde ağır konuşucakmısınız çok ama çok merak ediyorum.!
    **Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010

Motosikleti
    Alıntı Goksun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar Arkadaşlar,

Gruba ilk kez 1 hafta önce katılıp, sonra yine ilk kez geziye çıkıp, ardından dikkatsiz bir arkadaşın motoruma çarpması ile moral bozunlunca gezinin geri kalanı benim için tahmin edersiniz keyifli geçmedi. Motorumu bu akşam servise bırakacağım, umarım bir problem çıkmadan trafik sigortasından çözebiliriz işi. Ben bu kazada, Şerif arkadaşımız ile birlikte bu hareketin yapılmasında göz yuman bizler olarak da şuçlu olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle ben yeni olduğum için birşey söylemeye durumum yoktu ama eskilerin bu şekildeki tehlikeli durumlara göz yummaması gerekir. Nitekim, kazanın olacağını tahmin ettiğim için, kaza anında ben de motoru oradan çekmeye gidiyordum. Tam gözümün önünde oldu. Ya ben motorun arkasında veye üstünde olsaydım. Bunun sorumluluğunu kim alacaktı acaba. Herşeye rağmen, bizim sorumsuzluğumuza rağem, ucuz atlatıldı. Muhtemelen bu kazayı benden başka kimse hatırlamayacak ama ben özellikle hatırlanmasını ve yeniden benzer tatsız durumların olmaması için birbirizi gaza getirmek yerine uyarmayı tercih ederim.

Tekrar geçmiş olsun hocam

Motosikleti
    Selamlar Arkadaşlar,

sonuna kadar haklısın abi..zaten ne kadar motoruna temiz bakan varsa onların başına birşeyler gelir..Emin ol ben bu kazayı unutmıyacağım..Tekrardan çok geçmiş olsun..
    **Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010

Motosikleti
    Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eyv dostum bizim aramızda bi kardeşilk yok mu? ne bu kardeşliğin adı ? motosiklet kardeşliği... hepimiz aynı sevdaya başkoymadıkmı? senin benzinin benim benzinim, benim benzinimsenin benzinin değilmi?.. ciğerlerim yanmasa benzininide verecektim ama çok cektim galiba hala ciğerlerimde benzin kokusu var ayrıca gece biraz yellenmişim annem yanıyoruz sanmış güzel bi gezi oldu, sen ve kızarkadaşın sayesinde gezimiz ve dönüşümüz biraz dahakeyiflendi.. yine görüşmek üzere.. yeni motorunla bize egzoz dumanı koklatırsın inşallah
    inşllh erdem..Sizin gibi güzel insanlar tanıştım..Yanlız benim aleyhime bi olay yaptın ki onu senle ben biliyoruz dün taksime giderken arkana aldığın artçıyla ilgli

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution ArTÇıSı ;)
    Süper fotolar Erhan, ellerine makinene sağlık...
    :cherry: :cherry: :cherry:

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    ALLAHA şükür 28. sayfa sonunda bitti.
    güzel bir gezi olmuş
    tekerinize saglık.
    aranızda olmak isterdim fakat motosikletim yok
    yetişebilirse 2. motorumla avcılarda görüşmek üzere.
    kalın saglıcakla
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dün gece 11. sayfada bırakmıştım,hepsini okudum...

çok üzüldüğüm ve hiç yakıştıramadığım usluplar var!!!! ama neyse....

diğer taraftan; bazı arkadaşlar ilgi ve alakadan şikayetçiler...

kendimden misal vereyim;

ilk katılımım ramazan bayramında rahmetli nejdet abinin mezarını ziyaretiydi...ne rahmetliyi tanırdım nede bir başkasını,kimseyi tanımıyordum... ufaktan sohbet,muhabbet... forumda karşılaştıkça da; selamlaştık,2-3 derken bu günlere geldik....

hatta bir gece ansızın benim mekana bile baskına geldiler.... iyikide geldiler...

son 4 aydır çoook zor günler geçiriyorum!!! burdan tanıdığım dostlarım,arkadaşlarım,kardeşlerim var!!!! sırası geldi telefon açıp dertleştik,msn'den konuştuk... yüzyüze dertleştik.... bunlar bir andamı oldu? tabiki hayır!!!! ne ekersek onu biçiyoruz....

kötü sözler,tenkitler,alaycı tavırlar,yakıştırmalar.... benim konuştuğum,dertleştiğim,gülüp eğlendiğim arkadaşlarım-dostlarım ve diğerleri böyle yapmamalıydı!!!! birileri lafmı etti? bırakın yaa..... söyleyen dediğiyle kalsın... o şakşakçıların arasında bende varım!!! hak edeni alkışlarım arkadaş!!!!

çağla her defasında ''üzgünüm,özür dilerim,vs....'' demiş... esasında bizim çağladan ÖZÜR DİLEMEMİZ gerek.... herkes kadar bizimde hatalarımız var...

ben hepinizi çook seviyorum... 1 yıl içinde çook büyük bir aileye sahip oldum!!!! kimsenin üzülmesini,kırılmasını istemiyorum... sağ duyulu yaklaşalım,burası forum diye her istediğimizi yazacak değiliz!!!! yazan varsada,bir aile olduğumuzu unutmadan hareket etmeliyiz....

ayrıca;

dün bildiğiniz gibi ANNEM'de benimle beraberdi... çok eğlendi ve hepinize teker teker teşekkür ediyor!!!!

ANCAAAAAK!!!!!

çok sert yorumlarıda var!!! şimdi onları burda yazamıyacağım,çünkü yanımda yok en kısa zamanda burdan okursunuz....

ama dediği bir şey vardı....

''bu ortamınızı sakın bozmayın!!! bak burçin köprüden geçmeye korkuyordu,4 motor etrafını sardınız... onu kendinizce korudunuz,eskortluk yaptınız!!! bu gün kim kimi koruyorki?'' dedi.... daha dedikleri var tabiki...

şimdilik bu kadar arkadaşlar,

allah'a emanet olun...

tasarslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LX 150
    Cerrahi eline sağlık güzel kareler yakalamışsın,ellerindert görmesin..Gitmiş kadar olduk sayende..
    ..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..

Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

mgu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Selamlar Arkadaşlar,

Selam göksun, tekrar geçmiş olsun diyorum inşallah herkezin kulağına küpe olur.

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar Arkadaşlar,

Göksun abim...

tekrardan çook geçmiş olsun...

haddim olmadan; dünkü sakinliğin ve ileri görüşlülüğünden dolayı,uygarca olayı halletmenizden dolayı gerçekten taktir topladınız... ben öyle duydum ve gördüm... hepimiz yemek yerken siz evrak düzenliyordunuz gönül isterdiki hep beraber yemek yiyelim...

artık bir dahaki sefere... umarım, motorunuzu hemen alırsınız....

tekrardan geçmiş olsun...

Motosikleti
    Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korkut Abi,
    avcılara beyoğlu civarından gelecek kimse vr mı? varsa bana ulaşmasını sağlar mısın? bende gelmek istiorum ama oraların acemisiyim bulamayabilirim... beraber gelebiliriz...

Ayrıca Sen aslan sütü icerken, bira icerken yakaladığın gence kızan abimisin
    Sen geleceğim de yeterki beyoğlunda yada bir yerde buluşuruz beraber gideriz sana pm atıyorum
    kızma derken abiciim bir motosiklet sürücüsünün içki içmemesi lazım demek isterken yanlış anlama durumu oldu yoksa kalbini kırmak istemedim benim yazma şeklimdede hata vardı arkadaşla cebinden konuştuk meseleyi hallettik problem yok yanii.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen geleceğim de yeterki beyoğlunda yada bir yerde buluşuruz beraber gideriz sana pm atıyorum
    kızma derken abiciim bir motosiklet sürücüsünün içki içmemesi lazım demek isterken yanlış anlama durumu oldu yoksa kalbini kırmak istemedim benim yazma şeklimdede hata vardı arkadaşla cebinden konuştuk meseleyi hallettik problem yok yanii.
    yok abi ayıp ediorsun, kalbiiminkırılması nedemek.. sen benim iyiliiğimi düşündüğün icin alkol alma dedin gayet farkındayım;) ayrıca ben alkol alıp bi yerde patlayıp ölsem sana ne olacakki? ceneni yorup bana laf anlatmaya çalıştıığın icin ben teşekkür ederim...

AYGÜL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ayy gözlerim bozulacaktı
    erhan abi ellerine saglık süper fotograflar

24. sayfa BirinciBirinci ... 142223242526 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler