seviyorsa sorun yok
seviyorsa sorun yok
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Canercim, bazen bazı olaylar için yeri ve zamanı bekleyemezsin, hadi bekledin diyelim, bu defada yeri ve zamanı geldiğinde o şahsı bulamazsın ortalıkta...
Bu yüzden sen emin ol ki, Cem abin her ne yaptıysa yerinde ve zamanında yapmıştır... Saygı çok önemli bir kavramdır ama büyüğe saygı bence çok çok daha önemli bir kavramdır...
bu arada sana pm attım bir bakıver canım...
:cherry: :cherry: :cherry:
haklısın ablacım
arkadaşlar dün yolda gelirken benim bayrak astığım anten düşmüştür bayrak saolsun ulaştırdılar fakat anten gitti insaniyet namına bulan olduysa bana ulaştırsın
nazar var nazar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
birilerinin de gözüne girmişti o anten fazla oynamaktanmıdır artık nedir
of bee bitti sonunda 27 sayfayı okuya okuya gözlerimin biri uzaya biri marsa bakıyo valla =) öncelikle dün ki gezi için yorum yapmaktan yana değilim çünkü yeterince polemik yaşanmış burda iki taraftan tanıdığım olduğu için açmak istemiyorum ağzımı..Ayrıca siteye dargınım lastiğimi ortadan ikiye açtım bi tane bile resim video yok ! HIH ! ..eee..onun dışında elemtereFİŞ de extra muhabbeti çok komiğime gitti..bi daha ki kahvaltı muhabbeti rumeli hisarı tarafında ortalama fiyat aynı olmak üzere benden olabilir
Ayrıca burdan fırat'a (khutuck) Murat abiye (Mrt) Çarpılan burgman'ın sahibi (k.bakma adını unuttum abim) erdem'e azize yol yardımları için çok teşekkür ederim..Beni allahın dağında bırakmadılar..
pazar günü avcılara YENİ MOTORUM ile gelebilirim belki..süprüzZzZz....
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
süper olur valla hayırlı olsun yeni motorun buyur gel avcılara
Hocam bravo herkesin profil resmini çekmişsin adeta.
Birde dikkatimi çekti işaret pamağı ile orta parmağını arasına baş parmağını koyup poz veren biri var bu hareket kime
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
hiç arkana bakma koş eleştiri ayrı birşey tehdit ayrı eleştiriye cevap veririm ama tehdit oldumu onda karşı cıkarım
gürkan onada ayrı onunda cezalandırılması lazım bence ama tabi konunlar neder bilmiyorum nerde dedigini aradım bulamadım bulsaydım yünjetime şikayet edecektim oda onun terbiyesizligi herkes kendine yakıştırdıgını karşısındakine söylermiş insanın zikri neyse fikride oymuş der atalarımız
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Bak ne gusel orada olanlardan bırı olarak bunu en basında fark etmıssın sadece cadı degıl orada emınımkı yolda sürüşten sorumlu olan kişiler vardır kı bugune kadar Mt toplantılarının hepsınde vardı.Yesıl yelek gıyerek konvoyu kontrol ederler yola cıkmadan once toplanma noktasındayken bu gorevlılerden bırını uyarabılır ve brıfıng verılmesını saglayabılırdın.Bak demekkı senınde dolaylı olarak bır hatan var.Hata ınsanlara ozgudur hepımız bazen kucuk yada buyuk hatalar yaparız onemlı olan bır sonrakı seferde bunlardan ders almak.Tabıkı polyannacılık oyna yada gormezlıkten gel demıyorum ama en bastakı sert uslubun yerıne bıraz daha yumusak ve sıtemkar olsaydın ınan konunun bu olumsuz tarafları bu kadar uzamazdı.Senınde haklı oldugun kısımlar muhakkak var bunada karsı cıkmıyorum ama yapılan veya olan sorunlarıda bır kısıye yuklemek dogru olmaz.Bırazda ıyı olan yonlerı gorelım...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
gezide emegi gecen herkese cok ama cok teşekkürler...
organizasyonda emegi gecen herkesin eline saglık. organizasyonu begenmeyen arkadaslara cevap verilmiş zaten ama bnde tepkimi koyma zorunlulugu hissettim: o restoran sahibinin keyfi bozulmasın malları elinde kalmasın die o havada denizin kenarında mı otursaydık? dün havanın o şekilde olacagını aranızda bilen var mıydı? sonraki gidilen yere gelemeyip şikayet eden arkadaslar gruptan neden ayrıldınız? ... grup sürüşünde hata yaptıgını gördügünüz arkadasları o anda uyarsaydınız keske. organizasyonda begenmediginiz anda müdahale edip şöyle yapsak daha ii olur die söylemekten neden cekindinizde klavye basına gelince böyle yapıosunuz anlamıyorum!!
insanları tatmin etmenin ne kadar zor oldugunu bilirim o yüzden fazla uzatmayayım. kısacası Acısıyla tatlısıyla on numara gezi oldu başta cadı olmak üzere herkesin emegine saglık.
nice yıllara MT...
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Nihayet aklı başında, ne dediğimi anlayan biri Keşke konu bu kadar dağılmasaydı, birileri tutup kendi görüşümü savunduğum için beni tehdit etmeseydi... Neyse.
Garipçe gezisinde yola çıktıktan sonra kaotik hale geldik, maalesef bir kez yola çıkınca grubu düzenlemenin yolu yok.
Bir dahaki gezi için kontrol listesi (checklist) hazırlayalım. Grup sürüşü öncesi, toplandığımızda herkese kuralları hatırlatalım; forumdan kuralları söylemekle olmuyor. Motorları sınıflarına göre gruplandırıp yola çıkalım, bu sayede yavaş giderken ısınan motorlar sollama yapmak zorunda kalmasın veya rahat hızlanamayan scooterlar bütün grubu yavaşlatmasın. Bir dahaki toplu gezimizde 100 kişilik tek grup değil, 15-20 kişilik 5-6 grup halinde yola çıkalım. Her grubun bir öncüsü, bir de artçısı olsun. Forum sayesinde bir araya gelmiş insanlar sürüşü değil, kurallı bir grup sürüşü yapalım. Ayrıca lokanta sahiplerinden tekrar kazık yeme ihtimaline karşı bir B planı hazırlamak da güzel olur.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)