aynen yenge
hep bu cadının yüzünden
olsun bu rahatsızlıga ragmen ben çok eglendim
en azından sevdigim insanlarla birlikte güzel bi gün geçirdim
hepinize çok teşekkürler cadıcım özellikle sana
he bu arada vedalaşamadım kimseyle apar topar erhan abinin arabaya binip geçtim karşıya direk kusura bakmayın
telafi ederiz
arkadaşlar yaşadığınız bazı aksilikler için üzgünüz biz nişanlımla pazar günü için bir plan yapalım garipçe ye gidelim dedik ve sizleri gördük ve hepiniz çok güzel gözüküyordunuz bence şu çok önemli sayınız yazılanlara göre 100 kişiye ulaşmış bence bu kadar insanı toparlıyabilmek bile bir iştir organizasyonu yapan arkadaşa teşşekürler gerçek olan şu ki her koyun kendi bacağından asılır bazılarının yapmış olduğu sorumsuzca davranışlar sadece organize yapan kişiden çıkartılamaz fakat bu iş ne kadar zevklide olsa bi okadarda riskli bir iştir gurup gezilerine bence kafasına göre herkes gelmesin bunun bilincinde olan kişiler katılsın bu lafım kimsaeyi dışlamak değil ama hiç kimsenin hayatıda okadar ucuz değil sevgiyle kalın
iyi gherkeze ünler akşam görüşürüz.hanım evden kovuyor beniiiiii.üzgünümmmm
temizlik yapıyoda ondannnnn
güzel ne kelime ya bence harikaydı biz çok ama çok eğlendik çok güzel bir gün geçirdik ayrıca tahminimce çok şey öğrendik daha sezon yeni açılıyor biz sırf bu yüzden nişan üstü borca girip yeni motor alacağız Allah nasip ederse yani bundan sonrada yaz boyunca birbirinden güzel günler geçireceğiz en azından süzgeç erken iş gördü diyorum ben
:cherry: :cherry: :cherry:
cem abiye ne oldu ??? gene silivri yollarında??
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)