arkadaşlar bütün yazılanları okudum nerdeyse tek laf denir
YAZIK YAZIK
insanların hiç bişiyden haberi yok sanırım
bakın kendim yolda durup saydım 70 motor vardı ve bukadar kalabalık bir gezide keşke olmasaydı dediğimiz kazalar olabilir yani olmucak yerde bile olsa genede oldu iki arkadaşada geçmiş olsun diyorum...
şimdi gelelim kuyucadısı na yapılan eleştirilere
insanoğlu çiğ süt emmiştir arkadaşlar çook nankör oluyor bence
bu kızın gezi için yaptıklarını bilmiyosunuz atıp tutuyosunuz hava güzel olsaydı
zaten deniz kenarında yapılacaktı yemek olayı havayı cadı mı bozdu
adama arabaları çekelim dedik 150 bin liralık arabanın yerini değişmemek için müşterisini kaçırdı salaklığı kendine..
genede burda çağlaya yapılan eleştiriler yersiz ve gereksiz arkadaşlar emeğe saygı en azından kız kendini bitirdi resmen sadece bugünde değil yani 2 kez garipçeye gidip ön hazırlık yapılmışdır..bunları sadece 15-20 kişiyi geçmiyen arkadaşlar bilir dağıtılan kokartlar ve boyun askıları vee pasta bunlarım hepsi
çağla kardeşimizin uğraşları sonucunda doğmuşdur...
ismini hatırlamıyorum bir arkadaş cadı cadı dediler göremedim tanışamadım bile demiş yahu arkadaş sen birine sordun bilmedi ikinciye sordun bilemedi 120 kişi vardı yaa ben olsam hepsine sorar bulurdum bukadar tanışmak istiyorsan
hadi hiç kimseyi tanımıyosun
yeşil yelekli arkadaşlar boşunamı giyiyo onları sorsan hepsi biliyodu ki senin gibi yorum yapan arkadaşların hepsi bereber geldiği 2-3 kişi haricinde kimseyle konuşmaya çalışmıyo tanışmıyo ve uzakda durup kendi ark. ile muhabbet ediyo sonrada yorum yapıyo iğneyi kendine batır arkadaşım sen ilk önce...
bukadar olumsuzluğa genede süper bir yer ayarladık diyebilirim 2. restorant çok güzeldi kanımca
vee bekliyen arkadaşlara yol videoları iki bölüm olarak izleyin